Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuisje afbreken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuisje afbreken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuisje afbreken

Schuurtje bouwen achterin de tuin

Achter in de tuin een schuurtje met ruimte bouwen! De breedte ongeveer 5 x 6 meter. Met fundering en goed geïsoleerde wanden en plafond. Ik twijfel tussen opmetselen of houtbouw. Het is mogelijk dat we later een deel van de ruimte als slaapkamer gaan gebruiken. Een aluminium raamkozijn heb ik liggen om in de gevel te plaatsen. De ruimte moet in twee delen opgesplitst en met een deur verbonden worden. Tevens een voor- en achterdeur erin. Mogelijk een warmtepomp plaatsen en iets van een boiler voor warm water. Elektra is al aanwezig, water moet doorgetrokken worden. De plek waar gewerkt moet worden, is goed bereikbaar. Het ligt aan een plantsoen. Het oude tuinhuisje kan ik zelf afbreken en afvoeren. Nu geen fundering nu, alleen tegels. Eventueel wil de buurman meedoen en kunnen we direct 10 x 6 meter bouwen met gezamenlijk dak, een spouwmuur in het midden en dragend dak per eigen gedeelte.