Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis op een fundering plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis op een fundering plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis op een fundering plaatsen

Fundering verwijderen

In de tuin ligt een tuinhuis-fundering die verwijderd moet worden. De maten zijn 200 x 200 cm met een breedte en dikte van +/-30 cm. Het betreft geen massief blok maar een soort “band” waarbinnen zand en tegels zijn gelegd. Er lopen geen leidingen in. Helaas weet ik niet of het gewapend beton is of niet. Wat zijn de kosten inclusief. Het puin afvoeren? Alvast bedankt

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.

Tuinhuis op een fundering plaatsen

Wij willen een tuinhuis plaatsen waar nu een gazon ligt. Maten tuinhuis 5 x 5,50 meter. Tuinhuis krijgt een verdieping en is uit hout opgetrokken

Fundering slopen van (gewapend) beton

Het slopen van een betonnen fundering circa 30 cm (waarschijnlijk bewapend) van een tuinhuis, achterin de tuin. Oppervlakte 31.5 meter. Er moet over het gazon gereden worden en er is een laag trapje, waar we eventueel een helling van kunnen maken voor de afvoer van het puin.

Fundering met 6 heipalen voor tuinhuis laten maken

Voor een tuinhuis met zadeldak van 6 x 4 meter achterin de tuin wil ik een fundering laten maken inclusief 6 palen van waarschijnlijk 12 meter. Riolering, elektra, water moeten ook ingegraven worden (20 meter) vanuit het woonhuis.

Fundering voor tuinhuis laten maken

Wij willen volgend voorjaar in onze tuin een houten tuinhuis gaan bouwen. We willen graag een fundering laten maken door een vakman. Het gaat om een fundering van ongeveer 9 x 6 meter. Dat mag een eenvoudige fundering zijn, bestaande uit zand met grote tuintegels of anders een betonnen plaatfundering. Voor beide opties wil ik graag een offerte ontvangen.

Fundering aanleggen voor tuinhuis

Maten van tuinhuis is: 5. 40m breed 3. 00m dip

Tuinhuis slopen en afvoeren

Graag wil ik een tuinhuis laten slopen en afvoeren. Het gaat om een houten huis van 6 x 4 meter. Op een volkstuinenpark. De weg naar het huisje is ongeveer 250 meter. Geen fundering. Het huisje ligt op treinbielzen, deze moeten weg. En de riolering en waterleiding moet tijdelijk afgedopt.

Tuinhuis bouwen

Wij willen in onze achtertuin graag een halfsteens tuinhuis laten bouwen van ongeveer 10 m². We willen qua maat binnen de vergunningsvrije maten blijven en denken aan een tuinhuis van 5,5 x 1,8 meter of 5 x 2 meter met een lessenaarsdak met dakpannen. Er moet ook een fundering en vloer worden gemaakt en we willen er elektra en elektrische vloerverwarming in laten aanleggen. Verder willen we aan 1 kant 2 openslaande deuren en aan de andere zijde 1 raam en 1 deur. We zullen de schuur zelf indelen. 1 kant wordt kantoortje, de andere kant berging. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten door de woning worden aangeleverd. We willen de klus in het voorjaar van 2018 laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuinhuis/veranda met gemetselde muren maken

Ik wil een soort veranda maken waarvan de zijmuren en achterwand gemetseld worden. Deze moet ongeveer 2 meter hoog hiervoor wil ik een fundatie laten storten. De fundering moet 6 bij 3,5 meter worden ongeveer.

Partners

Partners van Casius