Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis laten bouwen

Tuinhuis laten bouwen

Wij willen een schuur plaatsen aan de achterkant van onze tuin over de gehele breedte en met een toegangsdeur aan beide kanten (zodat ook via de achterom/overpad toegang mogelijk is tot de schuur). Graag zouden wij hiervoor een offerte aanvragen.

Fundering voor tuinhuis laten maken

IK wil op mijn kavel een tuinhuis laten bouwen. Deze wordt 13,00 bij 4,30 meter. De funderingsplaat wordt echter 15 bij 5,80 meter. Links en rechts van kavel is het nog vrij. Er kan met een tractor of vrachtwagen opgereden worden. Het tuinhuis is nog in de ontwerpfase.

Fundering maken voor tuinhuis

Ik wil een fundering laten plaatsen voor een tuinhuis van 8 bij 5 meter die ik wil laten maken. Ik weet niet of er ook heipalen gebruikt moeten worden. Op deze fundering willen we een houten tuinhuis plaatsen. Graag afwerken met vlindervloer. Eventueel ook een offerte voor een tuinhuis zelf bouwen. Ik wil een sauna in dit tuinhuisje hebben.

Tuinhuis bouwen en tuinmuur metselen

Ik wil een stenen schuur in de achtertuin met afmetingen (b x l x h) 1,60 x 4,60 x 2,20 meter (totaal = 27,28 m2) met betonfundering met daaraan vast een gemetselde erfafscheiding van 1,80 x 2,5 meter (totaal = 4,5 m2) in de tuin laten metselen.

Stenen tuinhuis bouwen

Ik wil een stenen tuinhuis laten bouwen.

Kelder in tuin zetten

Kunt u mij een prijsindicatie geven voor het bouwen van een kelder in de tuin van ongeveer 4 x 8 meter. Hierboven zal een, houtskelet tuinhuis worden gebouwd. De locatie is 1 meter naast de rivier de Amstel. Is het mogelijk een kelder te bouwen zonder damwanden en bronbemaling en toch een waterdichte kelder te krijgen zo dicht bij het water en met een zeer hoge grondwaterstand?

Fundering voor tuinhuis laten maken

Wij willen volgend voorjaar in onze tuin een houten tuinhuis gaan bouwen. We willen graag een fundering laten maken door een vakman. Het gaat om een fundering van ongeveer 9 x 6 meter. Dat mag een eenvoudige fundering zijn, bestaande uit zand met grote tuintegels of anders een betonnen plaatfundering. Voor beide opties wil ik graag een offerte ontvangen.

Tuinhuis bouwen

Wij willen in onze achtertuin graag een halfsteens tuinhuis laten bouwen van ongeveer 10 m². We willen qua maat binnen de vergunningsvrije maten blijven en denken aan een tuinhuis van 5,5 x 1,8 meter of 5 x 2 meter met een lessenaarsdak met dakpannen. Er moet ook een fundering en vloer worden gemaakt en we willen er elektra en elektrische vloerverwarming in laten aanleggen. Verder willen we aan 1 kant 2 openslaande deuren en aan de andere zijde 1 raam en 1 deur. We zullen de schuur zelf indelen. 1 kant wordt kantoortje, de andere kant berging. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten door de woning worden aangeleverd. We willen de klus in het voorjaar van 2018 laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Overkapping met deels tuinhuis maken

Zoek bedrijf dat een overkapping met tuinhuisdeel en een tuinhuis wil bouwen van douglas hout.

Fundering voor tuinhuis/chalet

Wij willen een geïsoleerd houten tuinhuis bouwen met een geïsoleerd fundament. Wat is daarvoor de beste optie en wat kost dat als de afmeting 9 bij 5 bedraagt? Ik zorg voor een uitgegraven gat.