Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin kelder bouwen

Grondonderzoek en bouwtekeningen kelder onder woning en tuin

Ik zoek een bouwkundige voor het realiseren van bouwtekeningen van een woonkelder met daglicht à +- 35 m2. De kelder deels onder het huis en deels onder het terras in de tuin ligt. Er moet een grondonderzoek, draagkrachtberekening en bouwtekeningen voor gemaakt worden.

Een grote kelder in een tuin aanleggen

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een kelder van 40-45m2 in de tuin. Bovenop de kelder komt een praktijkruimte in (licht) houtskeletbouw. Grond is klei. Realisatie tussen 2-6 maanden. Graag een prijsindicatie globaal voor de kelder. Ik ga mij bezig houden met het realiseren van bouwtekeningen en vergunningen.

Kelder in tuin/onder woning

Wij willen een kelder in de tuin (5 x 15 m) en afhankelijk van de prijs/mogelijkheden willen we het (deels) doortrekken onder de woning/garage. Ik ontvang graag een offerte.

Kelder in de tuin

Kelder in de tuin. Afmetingen 4x10x2.60 Daarna tuinhuis erboven op van hout van 3x10. Het betreft hier een nieuwbouw perceel. Graag offerte voor een kelder met aansluiting voor electra en waterdicht. Voor de rest een casco afwerking

Onder kelderen van een jaren 30 woning

Graag zou ik een gesprek aangaan om te bezien of onder keldering van een huis in Hilversum (Jaren 30 huis) tot de mogelijkheden behoort. Indien mogelijk wordt de kelder 80 m2, en 2,5 met hoog. Ingang vanuit de kelder en vanuit de tuin. Kelder moet over elektra beschikken, water en eventueel een douche en een wc. Kelder moet ook daglicht kunnen bevatten.

Kelder plus stenen garage

Ik wil graag vragen wat het ongeveer gaat kosten om in me tuin een stenen garage plus kelder te laten bouwen de maten zijn ongeveer 260cm breed 600cm lang kelder mag kleiner zijn

Grote kelder en een uitbouw

Onder onze jaren-20 woning met grotendeels zand ondergrond willen wij een kelder met woonfunctie; 4 slaapkamers en een douche met wc. Trap naar boven en tevens op de BG een uitbouw waar de woonkamer moet komen met schuifpui naar de tuin. Woning meet momenteel circa 8 meter breed en 11 meter lang. Er is geen achterom. Graag een prijsopgave en advies van een ervaren kelderbouwer.

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Een kelder in een tuin realiseren

Ik zoek een specialist die in mijn achtertuin een prefab (bij voorkeur) kelder kan realiseren. Dit zou ik ongeveer 580 bij 400 cm groot willen hebben. De tuin is bereikbaar per achterom.

Kelder onder bestaande woning maken

Ik wil een kelder realiseren, ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden, maar nu heb ik advies nodig. Ik denk na over twee opties: de kruipruimte uitgraven (deze is nu ongeveer 60 cm) en daar de kelder realiseren of een (prefab) constructie in de tuin. De kelder wordt een deel voor opslag maar ook misschien voor een kantoortje. Het huis is 4,5 meter breed en ongeveer 12-13 meter diep, geen idee of de kelder ook zo groot kan vanwege constructie enzovoort. Hebben jullie standaard maten? Vergunning willen we graag laten regelen. Als de kelder in de tuin komt vraag ik mij wel af hoe daar een toegang daarnaar toe gemaakt kan worden. Kan de kelder dan tegen de woning aan geplaatst worden dat er vanuit het huis zelf een toegang gemaakt wordt? We willen een semi-complete oplevering, waterleidingen en elektra en een trap zijn nodig, maar stucwerk bijvoorbeeld niet. Wat zijn hiervan de kosten? Is er iets te zeggen over de tijdsduur? Mijn buren zijn eventueel ook geïnteresseerd, geldt er een staffelkorting bij meerdere aanvragen?

Partners

Partners van Casius