Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Traptreden vast lassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: traptreden vast lassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: traptreden vast lassen

Traptreden vast lassen

De lasnaad van de traptredesteun van mijn metalen trap is gescheurd. Hhierdoor is de traptreden ietwat verzakt. ik wil de tredesteun weer waterpas vast gelast zien.

Losse spijlen van trap lassen en schilderen

Het gaat om het weer vast lassen van 3 losse metalen trapspijlen. Graag ook nalopen van de overige spijlen. Vraag: hoe houdbaar is deze oplossing? Tevens graag kostenindicatie van schilder- en lakwerk van de draagpaal, spijlen en houten traptreden.