Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappenhuis renoveren in VVE complex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappenhuis renoveren in VVE complex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappenhuis renoveren in VVE complex

Trappenhuis renoveren in VVE complex

Namens de VVE waar ik onderdeel van ben vraag ik graag een offerte op voor de renovatie van ons trappenhuis in Amsterdam. Het betreft als volgt: - Nieuwe trapbedekking op 63 treden waarvan op 15 treden een extra dempingslaag (trap van BG naar 1 hoog) - Schilderen houtwerk (railing + houtwerk wat tegen de muur aan zit) - Schilderen muren in het trappenhuis - Vervangen tapijt op de etages (+/- 30m2 oppervlakte) in het trappenhuis - Optioneel: bedrading en installatie van bel voor woningen op 1, 2 en 3 hoog, graag optie voor video en open doen vanaf woning. Specificaties van de trappen (foto's bijgevoegd) Trap 1: recht omhoog 15 treden + geluidsdemping Trap 2: rechts draaiend 16 treden Trap 3: rechts draaiend 16 treden Trap 4 rechts draaiend 16 treden Graag zou ik van u een totaalprijs ontvangen obv het aantal uren en de eerste mogelijke datum dat het werk ingepland kan worden. Met vriendelijke groet, Martijn Husmann

Trappenhuisrenovatie in VvE-gebouw

De VvE wil het gehele trappenhuis renoveren voor in totaal 4 verdiepingen van typisch jaren 30-appartement in Amsterdam. Gedaan moet worden: (schuren en) verven van het houtwerk en de muren en het plafond alles, stofferen, mogelijk ook stucwerk.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.

Trappenhuis renoveren bij het VvE-complex

De VvE van een appartementencomplex is zich aan het oriënteren op de renovatie van het trappenhuis, 2 trappen, één recht van 15 treden en één trap met aan het einde een kleine draai van 15 treden en 2 plateaus. De wensen ten aanzien van de renovatie zijn als volgt: de trappen en plateaus moeten opnieuw bekleed worden met een materiaal dat slijtvast is, dan wel met verf, dan wel met tapijt/ linoleum, afhankelijk van de kosten. Daarnaast moeten de leuningen worden geschilderd en dient de verlichting aangepakt te worden, nu 3 lichtpunten met een tijdsklokje, dat niet meer goed werkt. Kunt u aan de hand van bovenstaande aangeven wat de mogelijkheden zijn en een prijsindicatie voor uw voorstel geven?

Trappenhuis in een VvE-complex renoveren

Namens de VVE ben ik op zoek naar een bedrijf dat het opknappen van ons trappenhuis op zich kan nemen. Het zal hierbij voornamelijk gaan om esthetisch aanzicht. Denk hierbij aan schilderwerk, traptreden antislip en geluidsisolerend maken, verlichting + rookmelders vervangen, carpet verwijderen en een duurzamer materiaal neerleggen. Daarbij willen wij ook informeren naar een intercomsysteem aan de deur. Zou u contact met mij kunnen opnemen voor het maken van een kijkafspraak oid?

Trappenhuis renoveren in een VvE-complex

Ik wil graag - namens de VVE - informeren over de kosten van het opknappen van ons trappenhuis. Het trappenhuis is een aantal jaar terug reeds gerenoveerd, en verkeert in goede staat. Het gaat ons dan ook voornamelijk vanuit esthetisch oogpunt. Wij zouden de deur van de 'main entrance' willen vervangen (of opknappen, demping-systeem). Het carpet uit het trappenhuis willen halen en iets duurzamers neer willen leggen, wellicht tegels of iets dergelijks? Verder zouden wij ook de traptreden zo willen bewerken dat deze geluidsisolerend zijn. We willen graag een intercomsysteem. Het gaat om 3 appartementen verdeeld over 4 etages. Hiernaast komt een laagje verf en het vervangen van verlichting + rookmelders ook van pas. Zou u contact met mij willen opnemen voor een kijkafspraak? Dank!

Balkons renoveren en traphuis vernieuwen

We willen van twee huizen het trappenhuis en de balkons laten renoveren. Het gaat over 3 balkons, á 4-5 m2, en twee trappenhuizen. Sommige trappen dienen vernieuwd te worden, de leuning zullen ook vernieuwd worden. De balkons moeten gecoat worden en eventuele roestplekken moeten worden nagegaan en behandeld.

Trappenhuis van een appartementencomplex renoveren

Wij willen als VvE het trappenhuis laten opknappen. Dit omvat het volgende: - stuken (een wand heeft een scheur) en het schilderen van de muren op drie verdiepingen (circa 8 m2 per verdieping); - schuren en schilderen van het houtwerk van drie trappen: leuning, spijlen en treden; - stofferen trap (3 trappen van 15 treden), entree begane grond en overloop op 3 verdiepingen. Ik kijk uit naar uw reactie om een afspraak te maken, om het werk op te nemen en daarop uw offerte uit te brengen. De opdracht kan in overleg snel plaatsvinden.

Trappenhuis van een VvE opknappen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het renoveren van trappenhuis van negen appartementen in Amsterdam (3x opgang). De werkzaamheden omvatten onder meer schilderwerk, stucwerk, zoveel mogelijk uit het zicht halen/verwijderen van leidingwerk en installeren van rookmelders/lichtsensoren. Graag kom ik in contact met een bedrijf met ervaring op dit gebied voor het doornemen van het werk en het ontvangen van een offerte. Budget: €4000-6000. Heeft u interesse in deze klus, dan hoor ik graag van u!

Trappen en trappenhuis renoveren

Wij willen ons trappenhuis en onze trappen laten opknappen. In het trappenhuis zitten momenteel witte kunststof schroten op de muren. We weten niet hoe de muur eruit zal zien als we die verwijderen. We willen de muren na het verwijderen van de schroten graag laten schilderen of behangen. De twee dichte trappen zijn nu bekleed met vloerbedekking. Dat willen we laten vervangen en we willen graag advies over de diverse mogelijkheden qua materialen. We hebben daarin nog geen besluit genomen. We vinden het prettig om een bezoek in te plannen, zodat we de ruimtes hier even kunnen laten zien en onze wensen kunnen bespreken.

Partners

Partners van Casius