Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapgat zagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapgat zagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapgat zagen

Trapgat zagen

Wij zijn ons aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen, het betreft om een standaard afmeting voor een trapgat. We zien de offerte en/of reactie graag per mail. M

Trapgat in een betonnen dak zagen

Bij deze klus gaat het om het zagen van een trapgat in een betonnen dak van de klant zijn appartement. De gewenste afmetingen hiervan zijn; 160 bij 120 centimeter. In de offerte mag de prijs inclusief het afvoeren van het puin worden weergegeven. Het dak is goed bereikbaar via het balkon met een trap.

Trapgat zagen

Opdracht met betrekking tot het plaatsen van een vaste trap naar zolder. Er is een vlizotrap maar dit gat zal niet worden gebruikt en worden weggewerkt. Het project is zaagwerk voor een trapgat.

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat dichtmaken

Gat zagen in betonnen vloer ter behoeve van vaste trap zolder en afdichten van de oude gat. Afmetingen : 220 cm x 90 x 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.

Trapgat zagen in de vloer

Wij willen graag een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een gat moeten worden gezaagd/geboord in een betonnen kanaalplaatvloer.

Trapgat zagen in betonnen vloer

Prijsopgave voor het compleet uithalen van een trapgat in een betonnen vloer (18cm).

Trapgat zagen in het plafond

Op korte termijn is het plan dat vanuit mijn garage een gat gemaakt wordt naar de bovenverdieping, waar vervolgens een trap wordt geplaatst die het mogelijk maakt vanuit de garage naar de bovenruimte te bewegen. Deze trap moet voldoen aan bouwbesluit. Ik ben daarvoor op zoek naar een professioneel bedrijf die het trapgat kan maken, waarbij rekening wordt gehouden met eventueel bij wapenen inclusief advies, constructeur en vergunning. De vloer betreft beton zover ik kan inschatten. Ik zou eventueel een trapconstructie willen als dat mogelijk is.

Trapgat zagen in beton en luik vliering afdichten

Ik wil een trapgat maken in beton voor een vaste zoldertrap. Beton is ongeveer 20 cm dik en prefab beton. Het vliering luik moet worden gedicht en ik wil dit ook gedaan laten hebben indien dat mogelijk is. Ook zou ik graag een aparte offerte willen hebben voor de aanleg van een vaste zoldertrap. Afvoeren is niet nodig.

Trapgat zagen in een betonnen plafond

Trapgat zagen in een gestort betonnen plafond. Van 90 bij 2000.

Trapgat zagen

Voor het plaatsen van een nieuwe trap dient er een nieuw trapgat gezaagd te worden. De vloer is van beton en 15 cm dik.