Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapgat zagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapgat zagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapgat zagen

Trapgat zagen

Ik zoek een partij die een trapgat naar mijn dakopbouw kan maken. Het gaat om een gat met de maten 2000 x 1000 mm. Het beton is 20 cm dik. De woning is goed bereikbaar.

Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

Op dit moment hebben wij een vlizotrap naar zolder. Deze trap wil ik graag vervangen voor een vaste trap. Hiervoor zal er in de betonnen vloer een gat gezaagd moeten worden. Het oude trapgat moet worden gedicht en de vaste trap geplaatst.

Trapgat zagen in een betonvloer

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolderverdieping. Hiervoor moet het huidige (vlizo)trapgat (70 x 110 cm?) in de betonnen tussenvloer verlegd worden. Deze bevindt zich recht boven de overloop, maar zal verplaatst moeten worden en daarmee dus ook (gedeeltelijk) opgevuld worden (zie bijlage voor een idee van de werkzaamheden). Graag een gedetaillerde offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. (ook het afvoeren van het verwijderde beton)

Trapgat zagen in een betonvloer

Vrijblijvende offerte ter behoeve van het maken van trapgat in betonvloer, en het dichten van het vlizo trapgat. Eventueel kan er ook een trap geplaatst worden. De locatie wordt bewoond, dus graag zo min mogelijk stof dan wel overlast van koelwater. Het te maken gat van ongeveer 190 cm x 100 cm zal boven de huidige trap van de begane grond naar de eerste verdieping gemaakt moeten worden. Dit is een gelakte grenen trap die 180 graden draait. Tevens is er in onze situatie ook een aanpassing van niet dragende muren noodzakelijk, waar nu de ingang van de badkamer is gesitueerd, om zo plaats te creëren voor de te plaatsen trap. Hierbij vraag ik me af of dit ook in uw expertise ligt. Het puin mag door de vakman afgevoerd worden.

Trapgat zagen in een betonvloer

Het zagen van een trapgat in een groot betonvloer ten behoeve van het plaatsen van een vaste trap naar de zolderverdieping. De vloer bestaat uit van die betonplaten over de gehele breedte van de woning. De woning is ongeveer 6 meter breed.

Trapgat zagen in een betonnen vloer

Wij zijn aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen en het gat van de vlizotrap dicht te laten maken. Mocht de vaste trap ook meteen meegenomen kunnen worden in de offerte, zou dat prettig zijn. Het gaat om ongeveer 13 treden.

Trapgat zagen

Wij zijn ons aan het oriënteren wat het ongeveer gaat kosten om een trapgat te laten zagen, het betreft om een standaard afmeting voor een trapgat. We zien de offerte en/of reactie graag per mail. M

Trapgat in een betonnen dak zagen

Bij deze klus gaat het om het zagen van een trapgat in een betonnen dak van de klant zijn appartement. De gewenste afmetingen hiervan zijn; 160 bij 120 centimeter. In de offerte mag de prijs inclusief het afvoeren van het puin worden weergegeven. Het dak is goed bereikbaar via het balkon met een trap.

Trapgat zagen

Opdracht met betrekking tot het plaatsen van een vaste trap naar zolder. Er is een vlizotrap maar dit gat zal niet worden gebruikt en worden weggewerkt. Het project is zaagwerk voor een trapgat.

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat dichtmaken

Gat zagen in betonnen vloer ter behoeve van vaste trap zolder en afdichten van de oude gat. Afmetingen : 220 cm x 90 x 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.