Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trapgat en muur uitzagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trapgat en muur uitzagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trapgat en muur uitzagen

Renoveren huis

Wij hebben een huis in Amsterdam gekocht waar het een en ander aan moet gebeuren.We krijgen de sleutels 17 december. Het volgende moet gebeuren: - Badkamer renoveren en eventueel een muur verplaatsen om te badkamer groter te maken. Er is een dragende muur en een niet dragende muur. Het leidingwerk moet worden aangepast en sanitair en tegelwerk vernieuwd. De badkamer zal van 2 m2 vergroot worden naar 4 m2. - Zolderkamer opknappen. Deze ruimte is nu een berging. Hij zal geïsoleerd moeten worden, dubbel glas geplaatst en stopcontacten ingebouwd. Verder moeten de wanden en het plafond worden gestuukt en 17 m2 laminaat gelegd. - Langs de plafonds lopen de CV leidingen, deze willen wij graag laten wegwerken. - De zolderkamer aan de woonkamer verbinden door middel van een trap. Er zal een trapgat gemaakt moeten worden. Het is niet bekend of het om een houten of betonnen vloer gaat.

Dakkapel verlengen op het dakterras

Het gaat om een bestaande dakkapel met toegang tot een dakterras, deze dakkapel moet circa 1 meter verlengd worden plus onderzoek of de muur rondom het trapgat aangepast / verbreed kan worden. Deze muur valt nu deels over de bestaande trap, zie foto's.

Opbouw en dakterras realiseren

Omschrijving: Opbouw plat dak 4m x 3 m + veranda 4 x 0,80 = 15 m2 - Zuid: 4 m x 0,80 m dichte glas veranda zonder deuren, boven de trap, tegen het huisje aan met 1 of 2 ventilatie ramen (geen muur aan die kant van hef huisje) - Oost: een draai kiep raam van 80 x 80 - West: 2 of 3 delig schuifpui h 240 x l 260 - Ik ben al in bezit van een daklicht van 80 cm x 240 cm die ik op de dak van het huisje wil plaatsen. - Smalle trap l 80, L 260 , h 280 (trapgat = 80 x 220) Afwerking: - lichtpunt in de trap met wisselschakelaar - 6 spotjes plafond met dimmer - Lichtpunt buiten met schakelaar binnen - 3 x contactdozen - Water kraan aan de buiten kant - Spaanplaten voor kasten, kachel, en gordijn rail - Klaar voor schilderen en het leggen van een houten vloer (doe ik zelf) . Gerenoveerde gebouw van de jaren 50 . Mijn appartement op de 4de verdieping 74 m2 . Zwevend dakterras (nog niet geplaatst) van 50 m2 . Beton poeren zijn al geplaatst . Vergunning van de gemeente is niet nodig voor dit gebouw maar wel van de VVE

Casco appartement inrichten

Ik heb pas geleden een appartement gekocht en zoek een aannemer om het geheel van binnen te maken daar de woning casco opgeleverd wordt. De oppervlakte is 37 m2. De kozijnen en de meterkast zijn nieuw, de aanvoeren voor de elektra en de leidingen zijn allemaal nieuw maar moeten worden doorgetrokken. Er zal een muur geplaatst moeten worden van 2.50 bij 1.50 meter inclusief een deuropening. De elektra en de water toe- en afvoer dient te worden doorgetrokken. Er zullen waterdichte platen op de badkamer vloer geplaatst moeten worden zodat ik hierna zelf kan tegelen. Verder dient er een trapgat gemaakt te worden in een houten plafond en het dak op de juiste wijze geïsoleerd. Er is een mogelijkheid de woning te bezichtigen om samen te bekijken wat er gedaan moet worden.

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Verbouwing op de tweede verdieping

Fase 1 : Het Trapgat. De balustrade van de trap verwijderen. Stukje vloer in trapgat uitbreiden eventueel voor plaatsing wasmachine. Volwaardige binnenmuren plaatsen. Deurkozijn en deur plaatsen (Voorbereiden) aanleggen elektriciteit (leidingen in muur, stopcontacten, lichtpunten). Leggen van vloerbedekking op het nieuwe stukje overloop (materiaal reeds aanwezig). Zie foto's en schetsen voor meer details. In een later stadium start met fase 2: Een vervanging van het huidige washok voor een badkamer. En Fase 3: Het renoveren van een overige ruimte als slaapkamer inclusief. Plaatsing van een airco (split-unit). Graag eerst een vrijblijvend bezoek vooraf, om ter plekke een en ander te bespreken.

Waterschade op zolder herstellen

Op de zolderverdieping is waterschade ontstaan aan de vloer, de muur en het plafond van de tussen verdieping. Het water is langs het trapgat dus helemaal naar beneden gekropen, het behang daar is helemaal beschadigd. Ook het laminaat op de zolder (zolder is circa 28 m2) is beschadigd. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het herstellen van al deze schade.

Klussen en onderhoud in en om het huis

Zo spoedig mogelijk! In het huis: Trapgat enkele scheuren in de muur wegwerken en het trapgat verven (met latex) Op de zolder moet in de bergingskast het plafond (schuine wand) opnieuw worden gemaakt met gipsplaten en ook geverfd. Buiten huis bij de voordeur enkele scheuren in de gevel bijwerken en opnieuw voegen.

Sleuf frezen in een betonnen muur

Ik wil graag een offerte hebben voor het frezen van een sleuf in een gegoten betonnen muur. Deze sleuf moet een afvoer van een wasmachine herbergen. Deze sleuf is een meter of 4 lang en zit boven een trapgat. Ik hoor graag van u.

Scheidingswand op zolder laten maken

De zolder is nu 1 open ruimte. Door een scheidingswand dient er een slaapkamer gerealiseerd te worden. Zolder opgang, met rechts naast het trapgat, de verwarmingsketel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Er zit nu 1 kantelraam op het zuiden. Bouwjaar woning : begin jaren '90. Vloer huidig: laminaat, dit is netjes en dient ook behouden te blijven. Als er een muur geplaatst wordt dan zal hieronder, dus alleen waar muur komt, wel het laminaat verwijderd dienen te worden. Mocht er ooit een andere vloer in moeten dan blijft dit mogelijk. Bij het deel van de wasmachine liggen tegels, dienen ook behouden blijven. Er zijn al overal knieschotten en de schuine wanden zijn allemaal al netjes afgewerkt. Graag willen wij er een slaapruimte van maken. Geïsoleerde scheidingswand maken, inclusief deur. In de scheidingswand willen wij aan 2 kanten een stopcontact. Boven in nok 2 aansluitpunten voor licht, voorzolder en op slaapkamer. De binnenmuur of schilderklaar afwerken of behangen. In de voorzolder, wasruimte, dient een raam geplaatst te worden, anders komt hier geen daglicht. Het huidige raam vervangen voor dubbel nieuw kantelraam in slaapruimte. De zolder is van schot tot schot 5,10 meter en de nokhoogte 2.40 meter. Ideeën voor indeling, kasten etc welkom.