Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap naar de zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap naar de zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap naar de zolder

Nokverhoging met dakkapellen

Wij willen een nokverhoging van de zolder, met daarbij een dakkapel aan de voor- en achterzijde. De zolder heeft een puntdak, waarbij het midden ongeveer 2 meter hoog is. De nok is iets naar achter getrokken. De buren hebben al een nokverhoging en wij willen graag onze nok gelijk trekken. Dat betekent dat de nok in het midden van de woning gaat komen en deze zal 50 cm hoger worden. Hier door kan het dak ook schuin weg lopen over het platte dak van de eerste verdieping. Aan beide zijde van het dak zou ik dan dakkapellen willen laten plaatsen van 5 meter breed. Er is naar zolder al een vaste trap aanwezig. De afwerking aan de binnen zijde zal ik zelf verzorgen en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Zolder afwerken

Ik wil graag inbouw spotjes in het plafond maken, plafond moet hier wat verlaagd voor worden. Lage zijwand afwerken met gipsplaten. Twee opbergruimtes met schuifdeuren maken. 1 opbergruimte waarbij ook een zijkant afgewerkt moet worden (bij de trap). Zie de foto's.

Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

Op dit moment hebben wij een vlizotrap naar zolder. Deze trap wil ik graag vervangen voor een vaste trap. Hiervoor zal er in de betonnen vloer een gat gezaagd moeten worden. Het oude trapgat moet worden gedicht en de vaste trap geplaatst.

Dakopbouw op de woning bouwen

Het gaat om een huis uit 1906. De woning is 420 cm breed en 860 cm diep. De beneden verdieping is 300 cm hoog. Bij een dergelijke opbouw zouden we het mooi vinden dat de eerste verdieping een soort gelijke hoogte krijgt. Compleet opgeleverd: houten geschilderde kozijnen, dubbel glas, van binnen gestuukt, deuren, trap, wasmachine aansluiting, CV verplaatsen naar zolder en centrale verwarming Zowel aan de voorkant als aan de achterkant grote ramen voor veel lichtinval. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Nokverhoging aan de achterkant maken

Wij wonen in een rijtjeshuis waarvan nu do zolder 1. 50 is . Verder zit er nog maar een zoldertrapje bij en geen vaste trap . Gaat om een nokverhoging aan de achterzijde van het huis . Huis ligt aan een doorgaande weg en is via een poort achterom te bereiken . Vroeg me af of het mogelijk is om er 1 slaapkamer van te maken is en wat de prijs ervan grofweg is . Zal een breedte van 5 meter zijn .

Verbouwing van het woonhuis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Keuken verplaatsen staat nu aan de rechterzijde en gaat naar de linker zijde, deze afstand is ongeveer 5 meter - Tussenwandje verwijderen van 3 meter breed en 2,50 meter hoog - Verwarmingsbuizen in de vloer, optie vloerverwarming - Trap naar zolder herzien/verplaatsen, mogelijkheden bespreken - Plafond herstellen/vervangen, 11 meter diep en 3,50 tot 5 meter breed - Afwerken, schilderen/stucwerk We gaan tekeningen maken met een interieurarchitect en zouden rond mei graag de verbouwing willen starten. Tevens willen wij met u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Dubbele nokverhoging aanbrengen

Wij willen een dubbele nokverhoging laten uitvoeren. Onze woning is ongeveer 5,5 meter breed. Ook hebben we nog geen vaste trap naar zolder, is dat ook een mogelijkheid bij u?

Nokverhoging met nieuw dak

Wij hebben een vrijstaande woning met 2 woonlagen en een zolder van 1.40 meter hoogte die niet toegankelijk is. Wij zouden hier graag een woonlaag van maken. Het plafond van de eerste etage bestaat uit platen en isolatie. Er zal een dubbel nokverhoging van minimaal 80 cm hoog geplaatst moeten worden over de volledige breedte van de woning. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en verder mag hij casco worden opgeleverd. Het dak dient ook vervangen te worden. Nieuwe pannen willen wij laten plaatsen en laten isoleren. De 2 schoorstenen dienen ook verhoogd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Zolder verbouwing nieuwbouwhuis

Op zolder een vliering plaatsen op een hoogte van circa 2.70 meter met een oppervlak van circa 14 m2 waarop gelopen kan worden (75 kg druk per 1 m2) en afgewerkt met platen aan de onderkant. Hieronder een scheidingswand plaatsen langs het trapgat en om een scheiding te maken tussen een grote logeerkamer en een washok. Deze wand met geluidsisolerende materialen bekleed. Plaatmateriaal moet sterk genoeg om nog schappen aan te monteren. Twee deuren met deurkozijn, één voor de logeerkamer en één voor het washok. Totaal oppervlak van scheidingswand en deuren circa 16 m2. In beide kamers en boven de vliering lichtpunten aanbrengen (3 stuks). Omleiden van huidige brandmelder en licht boven de trap. Alles afgewerkt tot het niveau waarbij alleen de overgang tussen de platen is afgewerkt. Stucen is niet nodig, behalve als het voor een hele scherpe prijs kan.

Zolder verbouwen

Voor onze woning willen we de zolder toegang en zolder zelf laten aanpassen. Aan de dak kanten van de zolder willen we schuifdeuren voor het opslaan onze spullen, uit het zicht. Daarnaast willen we de toegang zolder trap verbeteren waarbij er het een en ander aangepast en opgevangen dient te worden. Ik stel voor om langs te komen zodat jullie een goed idee krijgen van de opdracht en een offerte kunnen opstellen.