Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap naar de zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap naar de zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap naar de zolder

Schouw op zolder slopen

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn zolder. De vlizo trap wordt vervangen met een vaste trap en zolder wordt geïsoleerd. Ik wil graag extra ruimte door de schouw te verwijderen. De schouw op de begane grond is er al uit. Ik heb de opzichter ernaar laten kijken en die gaf aan dat er asbest achter zit en dat de schoorsteen wordt gedeeld met de buren. Het kan dus zo zijn dat bij het verwijderen van de schouw, wij de binnenkant van de zolder van de buren krijgen te zien, maar de opzichter was daar niet zeker over. Het is jaren 30' woning. Ik wil de schouw 2 meter boven de grond verwijderen en de schoorsteen laten staan. Overige schouw zal dus verstevigd moeten worden.

Trapgat maken op zolder

Heer/mevrouw, Ik zou graag een trapgat willen maken voor een vaste trap naar de zolder (betonvloer) toe. Het gaat hierbij om een gat van 2 meter bij 1 meter.

Trap naar de zolder

Wand demonteren Kozijnen demonteren en herplaatsen Plafond gedeeltijk demonteren Trappengat aanpassen Trap plaatsen Hekje op zolder plaatsen Leuning op de muur plaatsen Wanden dicht maken Plafond vernieuwen Wanden en plafond stukadoren

Zolder verbouwen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn woning. Ik wil een wand demonteren van ongeveer 2 m2. Ik wil 6 kozijnen demonteren en herplaatsen. Ik wil een plafond van 3 m2 gedeeltijk demonteren. Er moet een trappengat aangepast worden en een vlizotrap geplaatst worden. Er moet een hekje op zolder geplaatst worden. Er moeten leuningen op de muur plaatsen. Bij de trap moet dan de wanden dichtgemaakt worden van 2 m2. Het plafond moet vernieuwd worden, deze is ongeveer 25 m2 en de wanden en het plafond moeten gestukt worden.

Zolder verhogen en dakkapel plaatsen

De oppervlakte is ongeveer 6 bij 4 meter. Er is een vlizotrap en we willen dan ook een vaste trap.

Vlizotrap en bedrading naar zolder maken

Wij willen graag de ruimte onder het dak gaan verbouwen als zolder maar willen graag een vlijt trap laten aanleggen en wat bedrading voor elektriciteit aanleggen.

Zolder ombouwen tot bruikbare slaapkamer

Onze zolder heeft een laag plafond. Wij willen graag een grote dakkapel van zo’n 8 meter breed. Of een gesplitste dakkapel voor de slaapkamer en de overige ruimte waar de trap zich bevindt (trap in het midden van de ruimte). Er loopt een stalenconstructie op meerdere plaatsen, deze moet aangepast worden, zodat de dakkapel geplaatst kan worden. De vloer is een simpel vloertje, deze heeft versteviging nodig en moet geïsoleerd worden. De overige dakdelen moeten nog goed geïsoleerd worden. De ruimte is 10.77 meter lang. De slaapkamer moet ongeveer. 6 meter lang worden. De trap bevindt zich aan de andere zijde. De breedte is 5.87 meter land. Vanuit de kant waar de dakkapel moet komen ligt de 1.50 meter lijn op 1.79 meter vanaf de kant. De dakkapel moet komen op het zuiden. Wij zouden graag een prijsindicatie krijgen en een beeld van hoeveel werk het is zodat we weten wanneer we de klus kunnen laten uitvoeren.

Zolder verbouwen

Dit zijn de werkzaamheden die moeten plaatsvinden bij meneer: * Plaatsen wanden op zolder inclusief kozijnen en deuren * Schuifwand op overloop * Schuifwanden knieschotten inclusief de indeling * 2-3 Keylite dakramen * Stucwerk ( gladpleisterwerk van de nieuwe wanden ) * Aanleggen van electra en een radiator * De trap dichtmaken * Diverse aftimmeringen * Monteren hang en sluitwerk * Afvoeren van het afval

Eenzijdige nokverhoging maken

De zolder heeft nu een nokhoogte van 1.70 meter. Deze zouden wij graan eenzijdig laten verhogen naar 2 tot 2.50 meter. Er is een vaste trap naar de verdieping aanwezig. Het pannendak dient wel geïsoleerd te worden en er moeten 2 kunststof kozijnen geplaatst worden die open kunnen. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor rolluiken. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf gaan doen en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Gat in betonvloer zagen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het zagen van een gat in een betonvloer in verband met het plaatsen vaste trap naar zolder. Gaat om de volgende maten: gat 161 cm x 96 cm. De vloer is 20 cm diep. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.