Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toog in dragende muur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toog in dragende muur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toog in dragende muur maken

Toog van 200x200 in een dragende muur maken

Ik wil een toog laten maken van 2 x 2 meter in een 30 cm dikke draagmuur van 4.70 x 2.45 (bxh). De toog moet komen vanaf |>185 (200=toog)<85| = 470. De toog hoeft niet afgewerkt te worden maar er zal waarschijnlijk wel een steunbalk aangebracht moeten worden. Het puin zal moeten worden afgevoerd.

Toog in dragende muur maken

Ik zou een toog willen maken in een dragende muur die aansluit op een garage om zo de garage bij de woning te trekken. Het liefst wil ik een toog van 205 cm bij 200 cm achter de dragende muur zit een gevel van bakstenen waarvoor misschien een dragende voorziening moet worden aangebracht. Graag zou ik offertes willen ontvangen.

Draagmuren slopen

We hebben belangstelling voor een flat op de 2e verdieping in een gebouw van 9 verdiepingen in Amersfoort. Indien er 2 tussenmuren kunnen worden gesloopt, overwegen we deze flat te kopen. Het gaat ons om 2 dragende muren. De 1e muur is de afscheiding van de keuken met een slaapkamer. Het liefst de hele muur laten vervallen, tegen smalle steunmuren hebben we geen groot bezwaar. De muur is ca, 5.50 meter breed en ca. 2.50 meter. hoog. De 2e muur is de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer. In principe is daar reeds een soort doorgang van een opening van ca. 1.90 meter. breed en ca. 2 meter. Hoog. De huidige bewoners hebben daar een schuifdeur van gemaakt. Deze 'toog' zouden we willen verbreden naar ca. 3 meter, richting balkon. De latei aan de bovenkant, voor de steunbalk, willen we zo minimaal mogelijk houden qua hoogte. Maar wat wel verantwoord is natuurlijk. Graag ontvangen wij een offerte inclusief bouwvergunning aanvraag en berekening, afvoeren puin, etc.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik zit in het aankoopproces van een tussenwoning, gebouwd in de periode 1945-1959. De overdracht zal als alles goed gaat in januari gaan plaatsvinden. Er is daar in de woonkamer een vermoedelijk dragende tussenmuur met een grote boog/toog erin. Ik wil die hele muur van ongeveer 3 meter lang daar laten verwijderen en daar een steunbalk laten plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw prijsindicatie. De woning staat op Funda.

Kozijn met deur maken in een dragende muur

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. De woning is in 1940 gebouwd en in 1980 is de koeienstal afgebroken en opnieuw opgebouwd voor bewoning. Wij willen nu een kozijn met een deur laten plaatsen in de muur van het oude voorhuis naar het achterhuis. Het gaat om een halfsteensmuur en er moet een deur in van 90 cm breed. Er staan foto's van de woning op Funda. Bedoelde muur heeft op de foto een gemetselde toog. Ik ontvang graag uw offerte.

Aantal klussen in een koopwoning

Ik heb een vrijstaande woning uit bouwjaar 2011 gekocht en krijg daarvan in de 1e week van juni de sleutel. Ik moet per 1 juli naar de woning verhuizen. In de tussentijd wil ik er enkele klussen laten verzorgen. Ik wil een toog laten maken in een dragende muur. Er moet een gasleiding worden doorgetrokken in de bijkeuken. Verder wil ik om een designhaard een eikenhouten ombouw/plateau laten maken, waar we de televisie op kunnen zetten. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die vanaf de 2e week van juni tijd hebben voor deze klus. Het werk moet worden afgestemd i.v.m. de aanwezigheid van stukadoors en schilders in die periode. Het doortrekken van de gasleiding heeft de grootste prioriteit. Eventueel kunnen de overige klussen na de verhuizing plaatsvinden.

Vierkante toog in een dragende muur maken

Ik wil graag een vierkante toog in een dragende muur maken. Ongeveer 2.30 x 2.30 meter. Tevens wil ik sierlijsten op mijn plafond aanbrengen en rondom de toog. Ik heb een grote woonkamer met een klein kamertje eraan, de kleine kamer wil ik er graag bij betrekken. Ik wil graag een sierlijst of plint om de toog heen, het liefst van hout. De koop moet nog afgerond worden. Belangrijk dat de klus moet plaatsvinden in de week van 12 juni.

Klein keukenmuurtje slopen

Tussen de woonkamer en de keuken staat een niet-dragende muur met een toog in het midden van de muur. Aan beide kanten van de toog staat ongeveer 95 centimeter muur die ik graag verwijderd wil hebben om zo een open keuken te creëren.

Dragende muur laten verwijderen

Wij willen een draagmuur verwijderen. Deze muur tussen de woonkamer en keuken is 2.65 meter en hier dient een gat van 1.80 meter te worden gemaakt. Hierna moet er een stalen bint geplaatst worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om in deze opening een toog van hout te maken.

Dragende muren weghalen

Ik ben een aanbouw aan het plaatsen en wil hiervoor op de begane grond een gevelmuur (met binnenmuur) laten weghalen en een daarop haakse muur tussen de huidige keuken en woonkamer, zodat ik in het geheel een grote kamer creëer. Hiervoor is nog geen constructieberekening gemaakt. Graag ontvang ik offerte inclusief het maken van een constructieberekening. Het huis heeft betonnen muren en houten vloeren boven. De gevelmuur is circa 60 cm breed, de muur tussen keuken en woonkamer is circa 2.50 breed. Ik wil graag dat er twee steunbalken in elkaar vallen, zodat er geen pilaar nodig is. Op de bijgevoegde foto vanaf de buitenzijde is het stukje gevel + de muur tussen woonkamer en keuken (met daarin nu een toog).

Partners

Partners van Casius