Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Divers timmerwerk op de zolderverdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: divers timmerwerk op de zolderverdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: divers timmerwerk op de zolderverdieping

Divers timmerwerk op de zolderverdieping

Ik zoek een timmerman die in februari of maart divers timmerwerk kan verzorgen op mijn zolderverdieping. Ik wil de schuine dakvlakken laten bekleden met gipsplaten. Verder wil ik aan de onderzijde bergruimte met schuifpanelen. Naast de trapopgang staat de CV-ketel en daar wil ik graag een eenvoudige kast omheen. Ik wil een afspraak maken om het werk hier in te meten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Woning volledig laten renoveren

Zojuist woning aangekocht (bouwjaar 1945-1955), nu tijd voor ingrijpende renovatie. Beschikbaar budget is 120.000 euro. Welke aannemer maakt hiervoor een tophuis van deze woning? Werkzaamheden uit te voeren in mei. 1 mei is de overdracht. Royale middenwoning 120 m2, bestaande uit: Parterre: entree, hal, woonkamer, keuken. 1e etage: 3 slaapkamers, badkamer. Zolderverdieping: twee zolderkamers. Gaat onder meer om badkamer aanleggen op nieuwe plek, uitbouw plaatsen, keuken vernieuwen, nieuwe vloeren, elektra, wanden, plafond, loodgieterij, stukwerk, schilderwerk, timmerwerk etc. Interne verbouwing - buitenzijde in orde.

Herindeling zolder

Het gaat om een kleine verbouwing van de zolderverdieping, van 4 naar 2 kamers (tussenwandjes verwijderen) en globale afwerking/timmerwerk. Tevens een verwarming verplaatsen.