Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrasoverkapping plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrasoverkapping plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.

Ondersteunende constructie aan buitenmuur voor glazen terrasoverkapping

Om een glazen terrasoverkapping (zie foto) te kunnen plaatsen moet een ondersteunende balk (draagkracht 220 kg/m) aan een spouwmuur (zie foto's) aangebracht worden. De buitenmuur is 10 cm steen, dan 14 cm isolatie en de binnenmuur is 10 cm kalkzandsteen. Dus moeten de ankers van de balk door de buitenmuur en in de binnenmuur vast zitten. Balk moet tenminste 15 cm hoog en 7 cm dik zijn.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Terrasoverkapping plaatsen

Bouw houten veranda buitenmaats 8,50 x3. 75. Dit is incl overstek. Plat dak met bituumbedekking. Geen zijwanden. Vloer optioneel. 2 lichtkoepel 120x120 dubbelwandig kunststof .

Terrasoverkapping plaatsen

550 br 300 diep 250 h.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Het plaatsen van een terrasoverkapping met de afmetingen 606 x 350 x (280) cm met 3 staanders waarvan 1 met hemelwater afvoer, inclusief poeren en hemelwateraansluiting. In overleg met de vakman wil ik bepalen of het een prefab wordt of een andere optie. Prefab bijvoorbeeld via Tuinmaximaal of Ferason. De tuin zelf wordt al gedaan, althans: die opdracht loopt. De tuin zou dus klaar moeten zijn voor het plaatsen van een overkapping. Via de garage is de achtertuin te bereiken. Ik weet nog niet precies hoe ik het vorm wil geven, zou er iemand langs kunnen komen om de opties te bespreken?

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping is 488cmbreed x 310cmdiep de staanders zijn 225cmhoog dakplaten 10mmdik polycarbonaat

Terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen terrasoverkapping waarvan achterzijde (3,5 meter met daarin een poort) de schutting moet worden. Breedte 3,5 meter en lengte 2,5 meter en hoogte 2,5 meter. Alle zijden betimmerd op de voorzijde na. De boom op de foto is inmiddels verwijderd en de huidige schutting kan zelf verwijderd worden (laatste in overleg)?

Terrasoverkapping plaatsen

We willen graag een terrasoverkapping laten plaatsen. Het gaat om een overkapping van 5.00 x 3.50 meter met twee polycarbonaat zijwanden en glazen schuifdeuren aan de voorkant, ledverlichting in de balken (set van 6) en een terrasverwarmer om op te hangen. De materialen worden besteld bij een webshop.

Terrasoverkapping plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een hardhouten terras overkapping zonder polycarbonaat afdekplaten, dus alleen de staanders en liggers. De afmeting van het terras is 5 x 2.70 meter. De vorige overkapping is afgebroken, maar aan de hand van wat er stond heb ik nodig: 3 liggers à 5 meter (tegen het huis, in het midden en aan de voorkant) plus 4 staanders aan de voorkant. Verder 1 staander voor de zijkant en 4 verbindingsbalken van de voor- naar de achterste dwarsligger tegen de muur. Ik heb al vijf stalen houders van de vorige overkapping, van 70 x 70 mm. Nog te bestellen: hier in passend te maken (?) palen van hardhout geschaafd: 46 x 95 (neem ik aan? ) voor de 4 voorste staanders En ook de overige palen van hardhout geschaafd van 39 x 70 (?) graag advies over deze afmetingen. Er komt behalve een clematis in één hoekje niets op de overkapping te rusten. Het terras wordt gelegd op maandag 31 juli. Plaatsing overkapping kan dan dus niet. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.