Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrasoverkapping plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrasoverkapping plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrasoverkapping plaatsen

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Wij zijn van plan een Gumax terrasoverkapping aan te schaffen van 5. 00 bij 3. 00 en deze moet professioneel gemonteerd worden. Bij de constructie van Gumax® terrasoverkappingen wordt gebruik gemaakt van zelfborende, zelftappende schroeven, klemsystemen van rubber en kliksystemen. Deze methoden zorgen voor een sterke verbinding en zorgen voor gemak bij montage. Het gaat om een terrasoverkapping van sterk aluminium, montage aan de achterzijde van het huis (5 meter breed). Deze moet ingekort worden naar 4. 93. De overkapping heeft een uitval van 3 meter op 2 staanders bevestigd op betonpoeren met afwatering in 1 van de staanders. Verder bestaat de overkapping uit een dak van polycarbonaat, 2 zij-spies van polycarbonaat en 5 glazen schuifdeuren. Tevens het monteren en netjes aansluiten van ledlampen. Er zit ook een handige installatievideo bij en een heel erg duidelijke handleiding. Graag ontvang ik een offerte en hoor ik graag wanneer het mogelijk is om bovenstaande acties uit te voeren.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een overkapping van ongeveer 220 bij 600 cm. Is een overkapping tussen 2 muren in. De bestaande overkapping halen wij zelf weg. Graag ontvangen wij vrijblijvend offertes

Terrasoverkapping plaatsen

Het gaat om een kant en klaar pakket van jullie. Tuinhuis Novia 620 x 295 cm bruin van 1795,- of de blanke van 1495,- Ik heb 3 vragen: 1. Wat zijn de kosten voor het in elkaar zetten? 2. En buiten het pakket heb ik dan nog dingen nodig? 3. Moet de grond eronder betegeld zijn al, of beter gewoon alleen zand? Er ligt nu nog gras maar dat gaan we vooraf er uit halen.

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping antraciet met melkwit polycarbonaat 6.06 x 3 meter in snel beton. LED-verlichting 6 stuks. 2 x Zijspie met melkwit polycarbonaat 3000 mm.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een overkapping voor buiten laten plaatsen van 5,10 bij 2,40 meter. 2 steunpilaren en glazen dak met spotjes er in. Wat zou hier ongeveer de prijs voor zijn?

Fundering maken voor de terrasoverkapping

De terrasoverkapping wordt 4,5 x 5 meter. Om deze te plaatsen is het volgende grondwerk nodig: Er is een betonplaat nodig die verzonken zit ten opzichte van het maaiveld, op tuinniveau. Deze dient een dikte te hebben minimaal 15 cm. Deze moet verstevigd zijn met ijzeren netten van minimaal 6 mm dikte. De afwerking mag van ruwe aard zijn, aangezien er nog een houten vlonder op komt. Daarnaast moet een greppel gegraven worden van het huis naar de overkapping voor elektriciteitskabels. De achtertuin heeft een achterom.

Terrasoverkapping plaatsen

I would like to put a wooden roof in the garden between the shed and the exit to the backside of the house. (See attached picture) Roof should be water proof (folie or asphalt to be put) and should have a water drain. The dimensions for the roof are 300cm(l) * 200cm(b). The floor is concrete and tiles need to be put (Approx 6 m2). As the base is concrete tiles must be put with glue. Please provide price with labour. Back enterrance is available voor professionals.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een Bruynzeel terrasoverkapping/carport wit van 427 x 310 cm. Ik had het liefst dat deze 450 bij 310 cm is, maar die afmeting kon ik niet vinden bij jullie.

Dak op terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen van polycarbonaat platen op bestaand schuin aflopend houten frame

Terrasoverkapping plaatsen

Betreft een terrasoverkapping van 6 meter breed en 3 meter diep. 2 staanders. De overkapping wordt aan huis bezorgd (ligt klaar) en alle montagespullen zijn aanwezig. De staanders mogen in de grond worden geplaatst. Er moet nog omheen bestraat worden. Graag wil ik weten wat u voor dit klusje vraagt.

Partners

Partners van Casius