Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrasoverkapping plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrasoverkapping plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping plaatsen

Wij graag een terrasoverkapping laten plaatsen van 1,70 meter breed, bij 2,70 meter diep en 2,20 meter hoog.

Ondergrondse garage en kelder bouwen

In onze achtertuin van 6,4 meter breed en 8 meter diep plaatsen van garage onder de grond (eventueel alleen voor het parkeren op de hellingbaan) met daarnaast onder de grond de kelder. Dus kelder en hellingbaan voor de auto onder de grond. Momenteel schuur in achtertuin. Daarvandaan misschien de trap naar kelder toe? Als schuur sowieso gesloopt moet worden ook open voor andere oplossingen. In achtertuin zit ook een terrasoverkapping aan woning vast. Weet niet in hoeverre dit een probleem is voor het plaatsen van de kelder en hellingbaan.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een terrasoverkapping laten bouwen van aluminium met polycarbonaat platen op het dak. Aan de gevel zit net onder de dakgoot een rolluik, dat moet blijven zitten. De maat van de overkapping is 506 x 306 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en mij te laten adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.

Ondersteunende constructie aan buitenmuur voor glazen terrasoverkapping

Om een glazen terrasoverkapping (zie foto) te kunnen plaatsen moet een ondersteunende balk (draagkracht 220 kg/m) aan een spouwmuur (zie foto's) aangebracht worden. De buitenmuur is 10 cm steen, dan 14 cm isolatie en de binnenmuur is 10 cm kalkzandsteen. Dus moeten de ankers van de balk door de buitenmuur en in de binnenmuur vast zitten. Balk moet tenminste 15 cm hoog en 7 cm dik zijn.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Terrasoverkapping plaatsen

Bouw houten veranda buitenmaats 8,50 x3. 75. Dit is incl overstek. Plat dak met bituumbedekking. Geen zijwanden. Vloer optioneel. 2 lichtkoepel 120x120 dubbelwandig kunststof .

Terrasoverkapping plaatsen

550 br 300 diep 250 h.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Het plaatsen van een terrasoverkapping met de afmetingen 606 x 350 x (280) cm met 3 staanders waarvan 1 met hemelwater afvoer, inclusief poeren en hemelwateraansluiting. In overleg met de vakman wil ik bepalen of het een prefab wordt of een andere optie. Prefab bijvoorbeeld via Tuinmaximaal of Ferason. De tuin zelf wordt al gedaan, althans: die opdracht loopt. De tuin zou dus klaar moeten zijn voor het plaatsen van een overkapping. Via de garage is de achtertuin te bereiken. Ik weet nog niet precies hoe ik het vorm wil geven, zou er iemand langs kunnen komen om de opties te bespreken?

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping is 488cmbreed x 310cmdiep de staanders zijn 225cmhoog dakplaten 10mmdik polycarbonaat