Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras onderkelderen

Terras onderkelderen

Wij willen graag ons terras onderkelderen (prefab ? 2,50 x 5,00) en deze verbinden met het bestaande souterrain. Graag met direct licht, goed geïsoleerd en met beluchting. Daarnaast met electra en dergelijke. Vergunning nog niet aanwezig. Tevens plaatsing van groot koekoeksraam in souterrain. Tuin is bereikbaar vanaf parkeerplaats. Graag meer dan alleen prijslijst van prefab bakken. Ik wil graag een beeld van het totaalplaatje. Geen idee wat zoiets gaat kosten namelijk.

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ...

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze split-level woning kan onderkelderen. Wij willen onder de woonkamer en het terras (die t.o.v. de achterzijde 'verhoogd' liggen) een kelder laten bouwen met een 'halve' trap naar beneden direct onder te trap naar de keuken. Graag ontvangen wij een ruwe schatting van de kosten. Onze voorkeur heeft een sleuf in het terras te laten zagen, daarop roosters te plaatsen en in de 'achtermuur' van de kelder enkele bovenlicht-ramen te plaatsen om zo wat indirect daglicht binnen te krijgen. Er kunnen geen ramen in de buitenmuur geplaatst worden. De achtermuur van de kelder komt dus iets (40-50 cm) naar de voorzijde geplaatst. Alvast hartelijk dank,

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - ...

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - voorzijde woning: carport van ca. 20 m2 - achterzijde woning: - isoleren buitenmuur garage - verlenging garage met ca. 2-3 mtr - aanbouw achter bijkeuken ca. 8 m2 - in achtergevel woonkamer vervangen deur door metselwerk + raam Totale uitbouw onderkelderen en indien mogelijk onder terras ook onderkelderen. Aanvang werkzaamheden: juni/juli (evt. uit te stellen tot september)