Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras aanbouwen

Grote serre aan laten bouwen

Graag willen we daar een grote serre aanbouwen, mogelijk vergunningsvrij, aan de terras/waterzijde. Er ligt al ten dele fundament. Wij willen graag een ruimte van 3,5 meter breed bij ca 8 meter lang toevoegen. We willen dit echt als ruimte aan onze woning toevoegen, dus gelijkvloers, goed geïsoleerd, verwarmd, voorzien van stroompunten en met zonnewering. Mogelijk ook een open-haard of houtkachel. Bij mooi weer nog een ruime mogelijkheid om te openen. Verder willen we in het verlengde als een veranda laten doorlopen. Ik zou het liefst een houten uitstraling zien, maar vind onderhoudsvrij natuurlijk ook prettig. Uitvoering na 19 oktober.

Appartement uitbouwen

Wij willen ons appartement op een van onze dakterassen uitbouwen. In principe willen we de voorgevel een meter of 3 naar voren trekken zodat we dezelfde mooie raampartij houden. Het terras is ca 6,27m breed. In totaal willen we dus 3x6,27 aanbouwen. Aan beide kanten zijn steunmuren. Links ter hoogte van het dak omdat daar het appartement van de buren ligt en rechts (waar je over het balkon kan kijken) ca 1,20 hoog. Graag ontvangen wij een prijsindicatie. Mvg,

Terras aanbouwen

Wil een terras aanbouwen voor mijn bowling ongeveer 30meter lang 5 meter breed inclusief warte strallers en licht

Serre aanbouwen

Wij willen graag een aluminium serre van 4970 mm bij 2500 mm laten bouwen aan de achterzijde van onze woning. Links en rechts zijn er al gemetselde muren. Er moet alleen een schuifpui en dak worden geplaatst. Er is nu een betegeld terras. Dat willen wij laten vervangen door een betonnen vloer. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Uitbouw plaatsen aan een chalet

Ik wil aan mijn chalet aan de achter-/ zijkant bij het terras een kamer laten aanbouwen van 3 bij 4 meter. Om toegang hiertoe te krijgen zou er een schuifdeur moeten worden geplaatst tussen de bestaande slaapkamer en de aangrenzende bergruimte/bijkeuken. Volgens het parkreglement moet het materiaal passen bij dat van de reeds bestaande bouw.

Terras aanbouwen aan de dijkwoning

Wij willen aan de achterzijde van onze dijkwoning een duurzaam en stevig terras laten aanbouwen. Er moet in de keuken ook een deur worden gemaakt, zodat we vanaf daar op het terras kunnen. Verder moet er een trap aan het dakterras worden gemaakt, zodat we de tuin in kunnen. We denken aan de terrasmaat 4 x 4 meter. De palen moeten van staal of hout worden. Wij nodigen bedrijven die hier ervaring mee hebben graag uit voor een bezoek. We kunnen de situatie hier dan laten beoordelen en willen ons laten adviseren over alle mogelijkheden en de materiaalkeuze.

Terras aanbouwen

Het betreft het aanbouwen van een terras van 300 cm breed en 1000 cm lang voor een horecagelegenheid. Tekening is bijgevoegd.

Uitbouw op de begane grond aanbouwen

Ik ben van plan mijn huis uit te bouwen met 4 meter (de woning is 6 meter breed en de tuin is 20 meter diep). Ik wil de ruimte graag casco op laten leveren. Er zal een fundering gestort moeten worden. Ik wil graag schuifdeuren laten plaatsen. Mijn bovenbuurvrouw zou graag op mijn aanbouw een terras willen laten bouwen, hiervoor wil ik graag een aparte offerte ontvangen. Wat kunt u voor mij betekenen?

Serre aanbouw inclusief fundering

Wij zijn voornemens om een serre te laten aanbouwen aan ons huis. De serre zal ongeveer 3.60 bij 4 meter moeten worden. Wij wonen in een oude school in Amsterdam noord. In de serre willen wij ook een Zweedse haard kachel plaatsen. De serre zal als volgt moeten worden gebouwd: Kijkend naar buiten, zal de rechterkant van de serre grotendeels aan een dichtte muur komen. Op deze muur willen wij de Zweedse hout kachel. Aan de linkerkant, naar buiten kijkend, zit er een knik. Aan deze kant en een stukje aan de voorkant, willen we het eerste gedeelte van de serre opgebouwd hebben van beton / steen ofwel een muur. Vervolgens bovenste gedeelte van glas en een trapje naar de tuin. De serre moet komen waar nu het houten terras is. Echter is dit op tuin niveau. In de serre krijgen we dan vanuit de woonkamer een trapje om 50 cm naar beneden te gaan. Op het hoogste punt van de serre tegen de muur aan zal. De huidige buitendeuren willen we verwijderen zodat het een verlenging van onze woonkamer wordt en er dient vloerverwarming aangelegd te worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Er is een foto beschikbaar.

Serre aanbouwen aan de woonkamer en keuken

Ik wil graag een serre aanbouwen aan de woon/keuken. De serre wordt 2,5 meter diep en 3.27 meter breed. We hebben het huis net gekocht. We hebben een soort van terras/stoep waar de serre op moet komen, de zijkanten willen we graag van glas. Er zitten nu hardhouten schuifdeuren in (de weg naar buiten), ik weet niet of dit vervangen zou moeten worden voor iets anders. Graag wil ik dat er iemand komt kijken, zodat we even goed door kunnen nemen wat er precies moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn.