Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk en muurtje verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk en muurtje verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk en muurtje verwijderen

Uitbouw achterzijde bouwen+keuken+badkamer

Uitbouw: aan de achterkant van het huis a 24m2, 2 slaapkamers, tuindeuren naar tuin en lichtkoepels op het dak. Badkamer: nieuwe badkamer, muurtje openbreken naar kleinste (slaap)kamer, muurtje plaatsen tussen huidige douche en wc (toilet dus separaat), aparte douche, bad, wasbak en ruimte voor wasmachine/droger. Keuken: nieuwe keuken inclusief apparatuur. Muur doorbreken tussen keuken en huidige grote slaapkamer. Woonkamer: ensuite crëeren naar open keuken toe, werkzaamheden bestaan uit uitbreken kleine kast en plaatsen van deur. Toilet: zie omschrijving 'badkamer' Vloeren: nieuwe houten vloer. Stucwerk: op de plekken waar verbouwing heeft plaatsgevonden zal stucwerk benodigd zijn. Overige en onvoorzien: afwerking en onvoorziene zaken. Plattegrond is beschikbaar.

Kalkzandsteen muur verwijderen en afwerken

Ik krijg 23 november de sleutels van mijn nieuwe woning en wil dan graag gelijk beginnen met klussen. Er moet een kalkzandsteen muurtje (5 m2) verwijderd worden en afgewerkt. Dit is overigens geen dragende muur. Verder moeten wanden (momenteel spachtelputz, voorkeur strak stucwerk) gestuct en geschilderd worden ( latex spuit). Dit zal gaan om wanden met een oppervlakte van 90 m2.

Aanpassingen maken in een koopwoning

Ik en mijn man hebben een appartement gekocht in Rdam en willen de keuken aanpakken. De kosten van jou inzet willen willen we meenemen in het taxatierapport van de taxateur. Mijn vraag daarom aan jou: Zouden wij zo spoedig als mogelijk een kostenplaatje kunnen ontvangen n.a.v. de onderstaande aanpassingswensen? Het volgende moet gebeuren: - Plaatsing muurtje tussen CV hok en kleinste slaapkamer zoals deze woning onder ons). Op deze manier verdwijnt de ingang vanaf de gang naar de keuken en ontstaat er een tweede bergingkast. - Juiste elektriciteit aanleggen voor inductie kookplaat n.a.v. keukenplan, zie bijlage. - Elektriciteit aanleggen voor boven het keukenblok rechts, zie foto in de bijlage van keukentekening. - Plaatsing tegelvloer. - Plaatsing tegelwand nadat de keuken is geplaatst. - Stucwerk n.a.v. het doorbreken van de keukenmuur, keukendeur en daarbij horende kozijn. Oftewel open keuken creëren. Keukenmuur, deur, glaswerk en kozijn verwijderen wij zelf. - Stucwerk n.a.v. het doorbreken keukenzijde wandje. Het wandje verwijderen wij zelf. - Keuken luchtafvoer systeem verplaatsen -> stucwerk. - Leidingwerk eventueel aanpassen voor plaatsing keuken. - Wateraansluiting en afvoer voor wasmachine in berging kast naast toilet (zie zoals deze woning onder ons). - Plaatsing IKEA keuken. - Slopen, puinafvoer, oude keuken verwijderen en het helpen bij de doen we zelf. Graag hoor ik zo spoedig als mogelijk wat de kosten zullen zijn n.a.v. dit wensenpakket. Dit zodat wij het kunnen doorspelen aan de taxateur/bank.

Stucwerk en muurtje verwijderen

Er moet een muurtje weg en er moet stucwerk worden uitgevoerd. Het is geen draagmuur. De muur is 2,5 bij 2 meter ongeveer. Daarna moet er afgewerkt worden. Heel misschien moet er in een andere kamer een kleinere muur van een nis verwijderd worden. Ook moeten er twee deuren worden weggewerkt. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd.

Vloer van stampbeton verwijderen + muurtje stucen

We hebben een vloer van stampbeton die we willen laten verwijderen. Daarna isoleren en vloerverwarming erin plaatsen. Ongeveer 100 m2. Ook moet er een muur verwijderd worden en een houten pilaar als steun worden geplaatst. Boven is een klein badkamertegels waar we een inloopdouche van willen maken. Geen tegels, maar stucwerk muurtjes.

Stucwerk en herstel gipswand

Ik wil graag door een lekkage in de badkamer een deel van een gipswand herstellen vanwege vocht en loslatend stucwerk. Mogelijk afhankelijk van het advies de gehele muur vervangen en opnieuw laten betegelen. Het gaat om een muurtje van 1 x 2.40 meter. En op 2 plekken in huis een beschadiging in het verlaagd plafond. Op 1 plek is het zichtbaar rondom een inbouwspotje en de 2e plek is op de naad van 2 platen in de schuine plafond kant van een opbouw.

Zolder verbouwen en afwerken

We willen een offerte om de zolder op te laten knappen: - isoleren, plafond, stroom, stuken, een muurtje zetten, spotjes aanbrengen, enzovoorts. - de voorzolder isoleren + afwerken met stucwerk. De zolder heeft aan een kant een schuin dak, aan de andere kant een grote dakkapel. De zolder is 8 x 3 meter met nog een kamertje. In totaal circa 30 m2. Mogelijk heb ik voor het stucwerk een bedrijf, maar ik wil graag de klus in totaal uitbesteden. Kunt u komen kijken en uw offerte opmaken?

Verwijderen van een schoorsteen en schouw

In ons jaren '30 huis zit de schoorsteen verstopt achter een muur van gasbetonblokken (dat is wat ik verwacht). De gehele schouw dient verwijderd te worden, zo ook op de eerste verdieping (achter een dun muurtje) en op zolder, achter een houten schot. Daarna dient de ruimte afgewerkt te worden (gipsplaten en stucwerk?) inclusief ongeveer 4 stopcontacten en een lichtschakelaar.

Open keuken creëren

Ik wil mijn huis laten verbouwen. Het gaat om het breken van een dragende muur in de woonkamer, waarbij er een muurtje van de keuken naar de woonkamer verder opengebroken moet worden. Het huis is al eerder iets meer dan 2 meter uitgebouwd, waardoor de keuken voor een gedeelte open is. Nu zouden wij de keuken graag helemaal open willen maken. Echter moet er dan nog een muurtje van ongeveer 2 meter verwijderd worden. Ook zoeken we nog een stukadoor voor het stucwerk in de woonkamer, hal, toilet (plafond), badkamer (plafond), en trappen gat.

Gevelrenovatie en beton verwijderen

Offerte voor de onderstaande werkzaamheden. Verwijderen verflaag op de gevelmuur. Verwijderen betonnen hekwerk en gestorte vloer in de voortuin. Verwijderen betegeling van de voorgevel. Verwijderen stucwerk en betegeling van de scheidingsmuur met de buren. Ik heb foto's om dit verder toe te lichten. Contact via email heeft de voorkeur. Overige informatie: Opties / advies: Als het voegwerk bij de verwijdering van de verf van de voorgevel te veel beschadigd worden dan zal de hele gevel opnieuw gevoegd moeten worden. Na het verwijderen van het tegelwerk van de voorgevel zal wellicht een beschadigde muur overblijven. Dit deel pleisteren is dan wellicht de beste optie I.p.v. het verwijderen van het stucwerk en tegeltjes van het scheidingsmuurtje is verwijderen en op nieuw zetten van dit muurtje wellicht een betere / goedkopere optie.