Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stolpboerderij fundering en verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stolpboerderij fundering en verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stolpboerderij fundering en verbouwen

Stolpboerderij fundering en verbouwen

Wij hebben een stolpboerderij waar wij interesse in hebben om te kopen. Alleen het vierkant en dak en 2 muren zijn goed. Wij willen een nieuwe fundering aan laten brengen met heipalen van ongeveer 17m. Een beïnvloed geïsoleerd waar daarna vloerverwarming op kan. Daarna moet de boerderij volledig opnieuw worden ingericht en electra, waterleidingen enz. De boerderij is 18x16 m. En is goed bereikbaar met groter verkeer. Kunt u een prijsindicatie geven van fundering met betonvloer en een idee wat de kosten binnen zullen zijn.?

Renoveren van een stolpboerderij

Wij willen een stolpboerderij kopen. We willen graag weten wat het kost om de fundering te versterken en het dak te vernieuwen. Wat zou het minimaal kosten? De boerderij is 15 meter bij 15 meter.

Fundering van een stolpboerderij herstellen

Stolpboerderij volledig te funderen (dus ook de poeren van de stolpconstructie), danwel de fundering te herstellen. Ca. 20 x 20 meter. Staat op laagveen in de gemeente Zaanstad. Er zullen twee verdiepingsvloeren aan het pand worden toegevoegd.

Klassieke veranda plaatsen / bouwen

In de stijl van de nieuwbouw Westfriese Stolpboerderij willen wij een veranda van 6,5 m breed bij 5 meter lang. Inclusief afwatering, verlichting en zonwering. Waarschijnlijk moet er fundering aangebracht worden. Materiaal hout, kunststof, aluminium zijn we nog niet uit. Tevens moet nagegaan worden of dit in het bestemmingsplan past.