Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steunmuur verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steunmuur verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steunmuur verwijderen

Steunmuur verwijderen, plaatsen stalen balk(en), eventueel schoorsteen verwijderen + deurgat dichten

Ik wil graag een steunmuur laten verwijderen in de woonkamer/keuken en vervangen door een stalen balk(en). Deze muur is 2,62m lang. Aan de linkerkant loopt de steunmuur door naar de hal, aan de rechterzijde bevindt zich een raam. Eventueel ook verwijderen van een schoorsteen in dezelfde ruimte, indien dit mogelijk is (vermoeden gemeenschappelijke schouw). Er zou ook een deurgat in de achtergevel moeten dicht gemaakt worden, na plaatsing van schuifraam op een ander moment.

Draagmuur deels verwijderen

Het gaat om verwijderen van gedeelte steunmuur (3 m x 2,70 mx 0,24m) in een appartement in Rotterdam, op de derde etage (geen lift). . Ik heb de berekeningen laten maken en aanvraag voor vergunning is ingediend. Werkzaamheden zouden begin september plaats moeten gaan vinden. Dit kan in overleg. De berekeningen zijn toegevoegd.

Steunmuur verwijderen

Ik wil graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Betreft 3 meter breedte. Daarnaast wil ik dat het strak word afgewerkt en dat het puin word afgevoerd. Het betreft een draagmuur aan de achterzijde van de woning welk goed bereikbaar is.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Voor het creeeren van een open keuken wil ik de steunmuur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen + draagbalkconstructie laten plaatsen. Het betreft een muur van lengte 3 meter. Constructietekening is reeds gemaakt en bijgevoegd. In de bovenzijde van de muur loopt ook een verwarmingsbuis die verplaatst moet worden (naar plafond, afstand van +-20 cm hoger leggen)

Draagmuur verwijderen en plafond ondersteunen

Draagmuur slopen en plafond ondersteunen met H-balk. Steunmuur is 2.78 meter en dan een deur van 0.90 meter. Plaatsen van H-balk ongeveer 4.00 meter. Na 15 januari. Naast het verwijderen van de draagmuur zijn er waarschijnlijk nog 2 wanden en een paar blaken die verwijderd dienen te worden. Dit besluit in nader overleg.

Steunmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur slopen van ongeveer 5 m2. Ook wil ik dat het puin wordt afgevoerd door de vakman. Er zitten geen leidingen in de muur. Ik zal een foto sturen via de mail.

Draagmuur trapkast slopen

We hebben een prefab woning gekocht waarvan wij de trapkast willen betrekken bij de woonkamer voor extra ruimte. Daar het een steunmuur betreft wil ik graag weten of het mogelijk is om die te verwijderen en zo ja... Wat dan de evt kosten zijn ??? BVD

Steunmuur weg slopen en afwerken

Het slopen van en draagmuur van circa 2 meter lengte. Muur kent geen leidingwerk. Betreft doorbreken van een keuken. Kunt u ook deuropening vullen en afwerken? Puin graag ook verwijderen. 1 september krijgen wij de sleutel.

Steunmuur slopen

Hopelijk vanaf 2 oktober betrekken wij een huis, namelijk de Burgemeester Kengenstraat 13 te Hulsberg. Tussen de keuken en de woonkamer willen we dan graag een muur laten verwijderen en hebben ons laten vertellen dat het een draagmuur is. Kunt u deze werkzaamheden uitvoeren? En zo ja, dan zouden we daarvoor graag een prijsindicatie ontvangen. De exacte maten ontbreken nog op dit moment. Een schatting is dat de muur 2,5 meter lang is en 2,3 meter hoog. In totaal is dit dus een oppervlakte van 5,75m2. Idealiter, mocht er een hoogteverschil ontstaan aan de vloer en/of plafond zouden we deze graag direct willen laten egaliseren. Bijgevoegd een foto van desbetreffende muur aan de rechterzijde met de foto van de kinderen. Alvast bedankt!

Steunmuur of normale muur slopen

Ik wil in mijn woning een muur verwijderen. Niet bekend of het een draagmuur betreft of een 'gewone' muur. De muur is ongeveer 12 vierkante meter. Ik heb al bouwtekeningen aangevraagd maar dit duurt nog wel even. De vakman dient dan ook het puin af te voeren. Er zitten elektra leidingen in de muur.