Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steunbalk vervangen door langere in voormalige garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steunbalk vervangen door langere in voormalige garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steunbalk vervangen door langere in voormalige garage

Steunbalk vervangen door langere in voormalige garage

Onze voormalige garage uit 1971 is door de vorige bewoners omgebouwd tot keuken / leefruimte. Afmeting 10 meter x 4 meter. In deze ruimte zit tevens het toilet. Op een van deze muren van het toilet steunt een stalen C-balk, welke de dak balken (lengterichting ) ondersteunt. Het betreft hier een plat houten dak, zonder opbouw. We willen graag het toilet verplaatsen naar de gang om zo meer ruimte te krijgen in de voormalige garage. Hiervoor verliest de C-balk zijn muur en steun. Deze C-balk willen we graag verlengen/vervangen zodat de balken van het dak ondersteund blijven. Op de plek van de huidige balk, loopt onder de vloer een fundering, omdat op deze plek van oorsprong een muur heeft gestaan. Kunnen jullie het aanpassen van deze ondersteuning verzorgen? Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Vervangen/verdiepen bestaande uitbouw achterzijde

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een woning uit bouwjaar 1970 waar aan de achterzijde een aanbouw is van 1,5 meter diep. Die aanbouw is na de casco oplevering van de originele bouw geplaatst en heeft een betonnen steunbalk. Wij willen die uitbouw laten vervangen/uitbreiden zodat er een uitbouw ontstaat van 3 meter diep en 8 meter breed. Graag ontvangen wij een offerte inclusief gevelkozijn van 3,5 meter, bestaande uit een buitendeur met daarnaast een standaard raam met hoge borstwering. Daarnaast een schuifpui van 3,5 meter met twee of drie secties. Er hoeft geen lichtstraat aangebracht te worden. De bestaande aanbouw kan in overleg al vooraf gesloopt worden als dat nodig blijkt.

Steunpilaar laten vervangen door een steunbalk

Ik heb een woning uit 1996 en wil de steunpilaar laten vervangen door een steunbalk in de woonkamer. De breedte van de woonkamer is 4.40 meter. Wat gaat dit mij kosten?

Draagmuur slopen

Graag wil ik ook een offerte van het verwijderen van de keukenmuur. Dit is een dragende muur. Er zal wellicht rekening gehouden moeten worden met een steunbalk en een fundering om eventuele steunbalk op te laten steunen. Kunnen jullie een offerte sturen voor een constructie waarmee de hele keukenwand die grenst aan de woonkamer weggehaald kan worden. De elektra leidingen moeten vervangen worden dus dat mag gewoon meteen gesloopt worden.

Draagmuur door draagbalk vervangen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.50 meter hoog. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Vervanging van een draagbalk

1 deel van een draagbalk in de lengterichting is verrot. Dit betreft een steunbalk die haak onder de dwarsbalken ligt. Deze dient van onderaf vervangen te worden, eventueel via de convector put. Bij voorkeur wil ik geen complete vloerrenovatie in verband met het behoud van de eiken topvloer. Er zijn eventueel foto's beschikbaar.

Draagmuren slopen

We hebben de interesse in de koop van een huis en zijn erg nieuwsgierig als we 2 draagmuren zouden vervangen door twee steunbalken en aan het zou kunnen zonder staande steunbalk. De foto's zijn van de website van de makelaar. De breedte van het huis is 5 meter en van de zijmuur keuken is deze ongeveer 2.50 meter. Graag zien wij een prijsindicatie zo snel mogelijk tegemoet.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Ik wil graag een dragende muur eruit gesloopt hebben en laten vervangen door een steunbalk. Muur is 4.30 meter breed (met een deur erin) en 2.40 meter hoog. Er loopt waarschijnlijk elektra doorheen. Vakman hoeft niet perse het materiaal af te voeren (ligt aan de meerprijs).

Balkonvloeren vervangen en houtrot renoveren

Ons balkon op de 2de verdieping, aan de achterkant van de woning, is aan renovatie toe. Het is een Amsterdams balkon van circa 7 bij 1 meter. De middelste steunbalk is helemaal verrot. En er is houtrot aan 1 staander wat verholpen moet worden. Daarna schilderwerk van al het houtwerk en het hekwerk wat van aluminium is. Links zit een deur waar naar gekeken moet worden. De balken zijn het belangrijkst.

Steunbalk onder vloer repareren

De voorste steunbalk van de houten vloer onder het huis is aan de kant van de buren verrot. Dit gedeelte zit in de muur en de rotting is veroorzaakt door een defecte regenpijp van de buren. Nu moet dit gedeelte vervangen worden. Er zijn foto's ter beschikking (zie bijlage). Verder zal deze balk extra ondersteund moeten worden door een nieuw te bouwen stenen gemetselde constructie. De kruipruimte is een droge betonnen bak. Nu staat er als nood een krik onder deze bewuste balk om verder de verzakking te voorkomen.

Partners

Partners van Casius