Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen tuinhuisje slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen tuinhuisje slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen tuinhuisje slopen

Stenen tuinhuisje slopen

Tuinhuisje van steen met een oppervlakte van 30 vierkante meter, twee binnenmuren en een plat dak. Fundering kan blijven liggen voor het nieuwe tuinhuisje. Het tuinhuisje ligt op park Sloterdijkermeer. Het complex kan niet bereden worden (schelpenpaden) met zwaar materieel. Ik kan het afval mogelijk zelf met de kruiwagen weghalen en naar een (afsluitbare) container buiten het terrein. Het huisje is vlakbij een zij-ingang. Bij voorkeur uitvoeren in de tweede helft van februari.

Stenen tuinhuisje maken

Wij zouden graag willen weten wat een gemetseld tuinhuisje zou gaan kosten met de afmeting 1.50 x 3 meter op manshoogte. Met een deur in de korte kant en als het kan een lichtdoorlatend dak. Er zal door de vakman nog een fundering geplaatst moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Muur inslijpen en gedeelte van betonvloer verwijderen

Wij hebben in de tuin een tuinhuisje op een betonnen fundering. Ik wil het huisje smaller maken en de fundering ook kleiner laten maken. Bovendien moet er een stenen muur worden ingeslepen. De lengte van de betonnen plaat is ongeveer 5,5 meter en daar moet een stuk van 100 cm breed en 15 cm hoog van verwijderd worden. Het is onbekend of er wapening in zit. Ik laat dit bij voorkeur vóór 27 april uitvoeren en hoop dat er hiervoor bedrijven zijn met ruimte in de agenda. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Stenen tuinhuisje op een volkstuin vergroten

Wij willen graag ons niet geïsoleerde stenen tuinhuisje uitbreiden met 1,8 x 3 m binnenmaat. In de uitbouw komt een wc/douche combinatie (1,8 x 0,9 meter inclusief tegels, toilet, douche, fonteintje, klein enkelglas Buva klapraampje en 2 houten toegangsdeuren. Ook komt er een slaapvliering in van 1,8 x 2,5meter. Er moet een stuk plaatfundering worden aangestort, conform de regels van de Rotterdamse Volkstuinbond. De vliering zal worden uitgevoerd in hout en worden voorzien van een boven de nok uitstekende dakkapel (1,2 x 1,6 meter) met ramen en uitzetraampjes (enkelglas Buva, hardglas zonder frame). De nokhoogte wordt 315 cm, de bovenkant van de dakkapel 350 cm. Ook zal aan 2 zijden een houten lattenwerk als doorvalbeveiliging worden geïnstalleerd. Daarnaast willen wij het complete huisje voorzien van een donkere flagstone vloer van 18 m2. We willen de keuken verplaatsen en een Ikea keukenblokje van 180 cm breed installeren. Tot slot zal het complete huisje moeten worden geschilderd (muurverf op stuc), 3 x 6 x 3,15 meter. Ook zal een nieuwe voordeur moeten wordeg geplaatst. Optioneel willen wij ook openslaande deuren naar de tuin aanbrengen, 180 cm breed en een kleine houtkachel (gecertificeerd). De bouwvergunning moet nog worden aangevraagd.

Betonvloer met wapening voor de schuur maken

Ik wil graag een betonvloer voor onder een tuinhuisje van 5 bij 3 meter, met bewapening. Of ik doe hem kleiner van 2.5 bij 3 meter beton en dan het zitgedeelte van 2,5 bij 3 meter met de stenen die er liggen.

Houten aanbouw tegen stenen schuur

We willen graag een houten aanbouw tegen onze schuur. In de vorm van een blokhut of tuinhuisje formaat 230 x 166 cm, hoogte 225 cm met plat dak aan de kant waar de schuurdeur zit een doorloop, aan de kant van de brandgang een dubbele deur samen ongeveer 160 cm breed (zonder glas) en aan de tuinkant een enkele deur. Alles zonder glas, alle drie de deuren liever wat kleiner dan een standaard deur, 2 deuren met cylinderslot en 1 met spanjolet. We hebben binnenkort een sidebysidetandem die is 1 meter breed 184 cm lang en moet in de aanbouw gestald kunnen worden. De brandgang is 1,5 meter breed. Graag advies van bedrijf!!!

Bouw stenen tuinhuis

Wil willen graag een stenen tuinhuisje laten maken in de tuin, met raam, electriciteit en goede isolatie omdat we hier een (hobby) studio in willen vestigen. Het huisje moet er mooi uitgaan zien van buiten en binnen. De groote ongeveer 10 m2. 6 mei krijgt user de sleutel van dit huis. Ze heeft geen idee of er een fundering moet komen en ze heeft ook nog geen tekeningen.

Aanbouwen aan een bestaande garage:er ...

Aanbouwen aan een bestaande garage:er staat nu een houten tuinhuisje op tegels.Bedoeld als "schuur".Opslag van fietsen e.d. Enkelsteensmuur met isofer-isolatie aan de binnenkant. Plat dak. Eenvoudig electra (lamp en wcd). Er zal geheid moeten worden. +/_ 3,5 x 3,20m. Er moet een deur in. Wij zijn zelf nog in het bezit van enkele vierkante meters stenen. Er zal een regenpijp en goot moeten komen. Vraag: moet er een officiele tekening van komen of kan bedrijg nav wensen zelf tekening maken? Vergunning nodig in gemeente Langedijk?

Renovatie tuinhuisje van 5 bij 3 meter ...

Renovatie tuinhuisje van 5 bij 3 meter en 2.50 meter hoog; Werkzaamheden: vervanging dak, ramen, buitenhoutwerk, deur, binnen afwerken met gipsplaten. Thuinhuisje van hout met stenen bodem van 50cm en licht schuin plat dak.

nieuwbouw eenvoudig houten, wellicht ...

nieuwbouw eenvoudig houten, wellicht deels stenen tuinhuis; tevens sloop huidig (houten) tuinhuisje