Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips verwijderen muur egaliseren en tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips verwijderen muur egaliseren en tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips verwijderen muur egaliseren en tegelen

Steenstrips verwijderen, muur egaliseren en tegelen

Graag zou ik de openhaard opknappen door de steenstrips te verwijderen en het vervolgens te egaliseren. Ook zou ik het plateau ronde de openhaard opnieuw laten tegelen. De oude tegels (+/- 1 m2) moeten dan eerst verwijderd worden

Herstelwerk na een lekkage

Na een lekkage van de afvoer is de steenstrip koof beschadigd (zie foto). Door verwijdering van de koof dienen twee muren en mogelijk het plafond hersteld te worden. Werkzaamheden bestaan uit: - Het herstellen van de afvoer. - Wand 1 optie 1: Steenstrip muur herstellen, ook op de koof, bijpassende steenstrips zullen er bij gezocht moeten worden. - Wand 1 optie 2: Steentripmuur verwijderen & afvoeren, stucen en voorzien van een structuurlaag. - Wand 2: Behang verwijderen, stucen, voorzien van structuurlaag en nieuw behang. Plafond herstellen indien dit noodzakelijk geacht wordt na de werkzaamheden aan de muur. En indien nodig, circa 45 m2 plafond voorzien van muurverf.

Openhaard verwijderen

Wij zouden de gemetselde openhaard op de begane grond graag laten verwijderen. Hierna zal het plafond gedicht moeten worden. Op de andere muur op de begane grond zijn nu steenstrips aanwezig. Deze willen wij ook graag laten verwijderen. De muur is ongeveer 2.40 meter hoog en 3 meter lang. Het puin dient te worden afgevoerd. Voor de afwerking hierna hebben wij al iemand gevonden.

Schouw in woonkamer verwijderen

We willen de schouw in de woonkamer verwijderen en de muur waar nu steenstrips op zit laten stuken. De schouw is ongeveer 50 cm diep, 1 meter breed en 2.40 meter hoog. Het gedeelte dat gestuukt moet worden is 2 meter breed en 2.40 meter hoog.

Schoorsteen verwijderen en afwerken

De schoorsteen op de begane grond dient te worden verwijderd. Hierna zal het plafond gedicht moeten worden. Ook dienen de steenstrips op de wanden verwijderd te worden. Dit is ongeveer 13 m2. Tussen de woonkamer en de keuken zit nu een kozijn met een barretje eronder, beide dienen te worden verwijderd. Als laatste moeten de balken tegen het plafond verwijderd worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het stuken van het plafond en de wanden.

Woonkamer laten renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten renoveren van de woonkamer in mijn woning uit 1955. Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Het oude, rieten plafond laten vervangen voor een plafond met inbouw spotjes. - Het behang en de steenstrips van de wanden verwijderen en vervolgens stucken. - 2 radiatoren vervangen en aansluiten op de bestaande CV installatie, inclusief het wegwerken van de buizen. - De stopcontacten in de woonkamer en de hal zijn niet geaard, deze vervangen voor geaarde stopcontacten. - Wanneer het plafond open ligt wil ik gelijk de afvoer van de badkamer laten controleren. De woonkamer is ongeveer 4 x 9 meter groot.

Badkamer en draagmuur slopen

Het betreft een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden: - Badkamer van 2.1 x 2.4 meter groot slopen. Hier moet het tegelwerk, de douchewand, het toilet en de wastafel uit verwijderd worden. - Draagmuur van 3.6 meter breed op de begane grond verwijderen. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Ik wil graag een klein stukje van 70 centimeter laten staan. - Steenstrips uit het trappengat en van 1 muur in de hal verwijderen. Indien mogelijk wil ik deze werkzaamheden graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Woning laten strippen en verbouwen

Op 21 juli ondertekenen wij het koopcontract van de helft van een dubbel woonhuis uit bouwjaar 1920. Naar verwachting zal de overdracht eind augustus gaan plaatsvinden. Het is een woning van 90 m² die we helemaal willen laten strippen. Er zijn op wanden en plafonds betimmeringen met schrootjes en houten plaatwerk. Op de vloeren ligt linoleum of tapijt en er zijn ook enkele muren behangen. Verder zijn er twee grote muren voorzien van steenstrips. Ook willen we het tegelwerk in de badkamer en het toilet laten verwijderen. Wij maken graag een afspraak na 21 juli om de woning te laten bekijken en ook een eventuele verbouwing te bespreken.

Open haard verwijderen

Verwijderen van een open haard met 3 kanalen, een schacht van 2,8 meter hoog, een 2,3 meter lang horizontaal plateau en een gedeelte van 1,7 x 2,5 meter steenstrips. Vervolgens de materialen afvoeren, schoonmaken van de muur, stuken van de muur en afwerken van het plafond. Daarnaast ook een extra muur stuken van 2,80 x 3,80 meter.

Balkon verwijderen

Verwijderen betonnen balkonnetje. Afm 1400x1000x200. Na verwijderen ontstane gat weer afwerken met steenstrips. ( belangrijk, onder het balkon is pas een nieuw kozijn geplaatst, moet dus perfect afgeschermd worden!). In de week van 7 juli heb ik een container staan, waar het puin in kan.