Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Standleiding met asbest verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: standleiding met asbest verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: standleiding met asbest verwijderen

Standleiding met asbest verwijderen

Het verwijderen van een standpijpleiding met asbest van ongeveer 3,5 mtr en afvoeren.

Verwijderen en afvoeren asbest standleiding

Vanaf 29 juli 2017 ga ik mijn badkamer renoveren waarin een asbest standleiding zit verwerkt in een koker in de hoek. Deze asbestleiding is alleen nog aanwezig op de 1e verdieping en zolder. De lengte van de buis is circa 4 meter.

Asbesthoudende materialen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van de volgende asbestmaterialen: 1) een koof in de kelder gemaakt van 2 platen asbest voor in totaal 1,4 m2; 2) AC-kanalen (ventilatie en standleiding) voor in totaal 23 m1; 3) een vloerzeil in een keuken voor in totaal 10 m2. Alle bronnen zijn risicoklasse 2 volgens het asbestinventarisatierapport.

Asbest verwijderen

Ik heb als makelaar een tussenwoning uit bouwjaar 1956 in de verkoop. De riolering en de standleiding is uitgevoerd in gres. In de convectorput is eveneens een asbestverdachte plaat aangetroffen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de verwijderingskosten. Ik zal de offerte aan de potentiële kopers doorgeven.