Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen draagbalken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen draagbalken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen draagbalken vervangen

Stalen draagbalken vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 11 stalen draagbalken van een wooncomplex met 22 woningen. Het betreft 11 beneden- en 11 boven woningen. De draagbalken zitten verscholen achter lateien.

Kleine draagmuren vervangen door stalen draagbalken

Wij hebben een woning met 4 verdiepingen. Op de BG willen we 2 kleine muren (beide tussen 2 à 3 m), die loodrecht op elkaar staan, graag vervangen door een stalen draagbalken. Wij zouden graag informatie hebben of dit überhaupt mogelijk is en wat de kosten zijn. We zouden graag iemand die op korte termijn kan langskomen en in ieder geval kan aangeven wat de mogelijkheden zijn. Aangezien we nu aan het slopen zijn. Het is een huis uit 1914. Deze bouwtekeningen hebben we wel, maar er is door de jaren heen nogal gebouwd en gesloopt. Graag een expert op lokatie.

Roest op stalen draagbalk onderzoeken

Op twee stalen draagbalken (H profiel) aan de straatkant van ons huis zit roest. In een ruimte van 1 bij 1 meter onder de vloer in de hal waar de wateraansluiting het huis binnen komt, is dit te zien. Er is geen kruipruimte onder ons huis. Op de stalen balk zit verder beton en dus kunnen we niet zien wat de status verder is. We willen weten of dit kwaad kan of dat dit nog jaren zo kan blijven zitten. De balk is niet doorgeroest. We zoeken iemand die een rapport kan maken met daarin de status van de balk. Ons huis komt namelijk in de verkoop en we willen hier iets over kunnen communiceren.

Draagmuur verwijderen

Om een open keuken te realiseren in mijn woning dienen twee draagmuren verwijderd te worden en draagbalken geplaatst te worden. Het gaat om een muur van 2.50 meter en een muur van 2 meter (ongeveer). Kunt u een schatting geven van deze kosten, en of het mogelijk is om een houten balk te plaatsen in plaats van een stalen balk. De vakman mag ook het puin afvoeren tenzij het teveel kost.

Muurdoorbraak tussen woonkamer en keuken maken

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor onze woning waar wij graag de keuken willen openbreken met onze woonkamer. De ruimtes zijn verbonden door middel van een draag muur en zal opgevangen moeten worden met een stalen constructie. De open te breken muur is circa 3 meter. De stalen constructie dient tussen de houten draagbalken geplaatst te worden. Uitvoering op zeer kort termijn. Het puin mag eventueel afgevoerd worden maar kunnen wij zelf ook.

Balkon renoveren

Het vrij aan het huis hangend betonnen balkon (ongeveer 6 x 1) is poreus en vertoont enkele scheuren. De aansluiting op het huis lijkt weg te smelten (voegen?), er zitten allemaal gaten, zodat binnen lekkage is ontstaan. Ik zoek iemand die de toestand van de stalen draagbalken en voor-afsluitrand kan beoordelen en renoveren.

Draagmuur en draagbalken verwijderen en nieuwe balk plaatsen

Op de begane grond hebben wij een draagmuur van 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog waar op dit moment 2 stalen balken op rusten. Dit dient te worden verwijderd en 1 stalen balk terug geplaatst. Hiervoor is al een berekening voor gemaakt. Het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Hoeksparing uit een gevel en plaatsen van stalen balken

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het uitzagen van een hoek uit een gevel en plaatsen van stalen draagbalken. Het gaat om 2,5 x 2,5 meter per kant van het huis.

Draagbalken vervangen

- Stalen draagbalk direct rechts van de kruipruimte vervangen - Houten draagbalk 1 meter aanbeide kanten vervangen - De eerstvolgende houten draagbalk na de stalen draagbalk 1 meter aan beide kanten vervangen - Vloerdelen boven de stalen draagbalk. Aangetaste delen vervangen een meter bij een meter.

Draagmuren laten verwijderen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen de woonkamer grondig aanpakken. Er is een onlogisch vierkant murenblok, berging,wc die, wat ons betreft, mag worden verwijderd. Een gedeelte hiervan zal uit draagmuur bestaan en zal moeten worden vervangen door een houten/stalen balk. Ik kan je de plattegrond van de verdieping en bovenverdieping sturen. Wij willen graag weten wat de kosten ongeveer zullen zijn voor het slopen van de muren en vervangen door draagbalken.