Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen balk balkon vervangen of repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen balk balkon vervangen of repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen balk balkon vervangen of repareren

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Ik heb een woning gekocht waar in 1989 een aanbouw is geplaatst, maar de draagmuur (achtergevel beneden) is slechts gedeeltelijk doorgebroken. De woning is circa 5,5 meter breed. Ik heb het gehele bouwdossier digitaal beschikbaar (originele bouw 1985 + uitbouw 1989). Graag zou ik de gehele draagmuur willen verwijderen, zonder enige restanten aan weerszijden (of in het midden) en daarbij een balk laten plaatsen. De oplevering van het huis is 1 november, dan zo spoedig mogelijk deze klus uitvoeren.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Hierbij stuur ik je de bouwtekeningen van ons hoekhuis. Wij willen graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen, inclusief hoek. Graag ontvangen wij graag een richtprijs voor het verwijderen en het plaatsen van de steunbalk. Daarnaast heb ik nog een vraag. Kan ik jullie ook inhuren voor het maken van een constructie tekening? Ik hoor graag van jullie! Alvast bedankt voor de antwoorden.

Advies stalen draagbalk plaatsen

In eerste instantie wil graag advies inwinnen van een expert die mij kan vertellen wat de beste oplossing is voor een jaren '20 woning. We waren bezig met de renovatie van het plafond en verplaatsing van de huidige toilet, en opeens kwamen wij erachter dat de huidige houtenbalken niet volledig van een muur naar de andere muur gaat maar, dat deels aan de huidige muur van de toilet hangt. Zoals nu eruit ziet hebben wij een stalen balk van ongeveer 2.5 m laten plaatsen maar de vraag is of dat voldoende is, of dat er nog ergens anders een extra balk geplaatst moet worden om eventuele scheuren aan de muur te voorkomen. Op dit moment had ik graag offertes willen opvragen van gecertificeerd met ervaring op het gebied van draagconstructies.

Stalen balk met kolommen plaatsen

Bij de renovatie van onze woning werd een stuk halfsteense muur van 3m lengte op 1m van de woningscheidende muur verwijderd. Er lopen houten balken over heel de breedte van de woning. Boven de verwijderde muur en steunend op de vloer boven de balken loopt de halfsteense muur verder door naar boven. Om zeker te zijn dat de constructie stevig blijft willen we de verwijderde muur vervangen door een stalen ligger op 2 kolommen of u-profielen. Te overbruggen lengte is 3,05m. De kolommen of u-profielen kunnen gemonteerd worden op een opstaande rand van gewapend beton van 15cm dik. Op de foto in bijlage betreft het het verlengde van de muur op de voorgrond links.

Draagmuur doorbreken en stalen balk plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het doorbreken van een draagmuur (tussen keuken en woonkamer). De constructieberekening is al uitgevoerd en er moet een HE160B balk in komen (over een lengte van ongeveer 3m). Daarnaast zou ik graag willen weten op welke termijn deze werkzaamheden uitgevoerd zouden kunnen worden (het liefst zo snel mogelijk). Alvast bedankt!

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

In onze nieuwe woning wil ik graag een deel van een draagmuur laten verwijderen en een stalen balk hebben geplaatst. Zie rode markering in bijgevoegde afbeelding. Lengte draagbalk +/- 230 cm. Het afvoeren van oude materiaal graag optioneel.

Stalen balk voorkant pand

Namens de VVE van Ferdinand Bolstraat 34-3 wil ik graag een offerte aanvragen voor onderhoud van een stalen balk (5 meter) die aan de buiten(voor)kant zit van ons pand tussen etage 0 en 1. Is het mogelijk een afspraak te maken?

Woonkamer-Keuken H-profiel balk verhogen

Graag heb ik een stalen H profiel balk verhoogd. Deze bevindt zich tussen woonkamer en keuken in een draagmuur. Afmetingen balk: 290•9•20, momenteel ligt onderzijde balk op 54 cm vanaf het plafond. Dit moet naar 22 (evenredig met een andere balk in huis) . Puin word zelf afgevoerd.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen een aantal daarvan zijn doorgerot i.v.m. vocht. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen voor keukenaanbouw

Verwijderen van draagmuur en plaatsen stalen balk op een lengte van +- 3,5 meter.

Partners

Partners van Casius