Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stacaravan slopen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stacaravan slopen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stacaravan slopen en afvoeren

Stacaravan slopen en afvoeren

Graag offertes voor slopen alu stacaravan 11x4 met veranda en schuurtje in Krachtighuizen(Putten Gld). Caravan is bereikbaar en er is ruimte voor container Gas etc is afgesloten Graag snelle reacties!

Stacaravan slopen en afvoeren

Ik heb een stacaravan van 8 meter lang en circa 3 meter breed. Daarnaast is aan de caravan vast gebouwd een houten aanbouw van 3 meter lang en 3 meter breed en er is een aanbouw van 4 m2 dienende als keuken. De caravan zelf is van aluminium met houten binnen beplating. Het is de bedoeling om de caravan en aanbouw totaal te slopen en te verwijderen. Uitvoerdatum moet liggen in de maand oktober 2018. Andere maanden zijn niet mogelijk vanwege de seizoens plaatsen op de camping vanwege de lawaai overlast. De caravan staat op camping de Bosrand in Laren gemeente Lochem. Voor eventuele bezichtiging ter plekke kan een afspraak in mei 2018 gepland worden. Afsluiten van de riolering en gas en licht wordt verzorgd door de camping eigenaar. M.v.g. WCH de Koning

Aluminium stacaravan laten slopen

Aluminium stacaravan 7. 5 bij 3 meter en schuur zitten asbest platen aan schuur en caravan weg. En dan graag de kosten ?.

Stacaravan slopen en afvoeren

Ik wil graag dat de oude caravan wordt gesloopt en het puin wordt afgevoerd. Het gaat om een oorspronkelijk houten caravan die tegenwoordig bedekt is met steenstrips en een aanbouw aan de achterkant heeft. De caravan is 2.90 bij 9 meter.

Stacaravan slopen en afvoeren

Een oude stacaravan afvoeren evt slopen zodat de plek voor de camping vrij komt. Gratis offerte

Stacaravan slopen en verwijderen

Een aluminium stacaravan van 8,5 meter bij 3,5 meter moet weg van camping. De caravan is in redelijke staat en waterdicht. Op de camping zijn verharde wegen. Achter de caravan is een struikenhaag, via daar is de caravan ook bereikbaar, de doorgang is circa 1.5 tot 2 meter.

Dubbele stacaravan slopen en terrein schoon opleveren

Een dubbele stacaravan moet worden verwijderd en terrein schoon opgeleverd. Oppervlakte object is zo'n 90 m2. Materiaal waarvan het gemaakt is voornamelijk hout. Het is dus eigenlijk een soort houten chalet, ooit aan elkaar gebouwd met hout. Het staat op paaltjes, met dus wat kruipruimte eronder en geen duurzame verbindingen met de grond. Er is dus ook niet geheid. De stacaravan staat in een jachthaven aan het water. Het is goed te bereiken met groter materiaal. Eventueel zelfs met vrachtwagen of bulldozer. Het is een bedrijfsterrein. Graag zou ik het liefst voor 1 oktober de werkzaamheden laten plaatsvinden.

Stacaravan met aanbouw slopen

Het betreft het sloop van een stacaravan met aanbouw en het afvoeren hiervan. De afmeting is ongeveer 13 X 3,25 meter en heeft een laag zadeldak met bitumen.

Stacaravan slopen en afvoeren

Ik wil een stacaravan laten slopen en het puin laten afvoeren. De caravan is ongeveer 8 meter bij 2 meter bij 2,30 meter. De caravan is gemaakt van aluminium.

Stacaravan slopen of opkopen en afvoeren

Ik wil een stacaravan laten slopen of opkopen. Deze caravan is 10 bij 3 meter en gemaakt van hout en aluminium. De caravan is van binnen en buiten nog in goede staat zoals te zien op de foto's. Ook wil ik dat er 2 tuinhuisjes van 2 bij 2 meter weggehaald worden en de voortent verwijderd wordt. Graag wil ik ook dat de plek van de caravan puinvrij en opgeruimd achtergelaten wordt.