Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Splitsbare woning nieuw bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: splitsbare woning nieuw bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: splitsbare woning nieuw bouwen

Splitsbare woning nieuw bouwen

Op een kavel, op zand, overwegen wij een woning te bouwen van ongeveer 250 m2, ongeveer 875 m3. Dit moet 1 woning zijn die we binnen kunnen splitsen, gezin 3 kinderen en 1 stel ouders. Kunt u ons een indicatie geven van de minimale prijzen die we bij een dergelijk formaat voor de m2 of m3 in gedachten moeten houden, sleutelklaar? Wij hebben een voorkeur voor de uitstraling van hout. Ik hoor graag van u.