Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm, maar zouden we graag richting 250 cm zien, zodat er een drietal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 7 meter grenzend aan de tuin. Daarnaast zouden wij gelijk op de begane grond een aanbouw van 3 a 4 meter bij 7 meter willen doen. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en een offerte voor de uitbouw.

Souterrain verdiepen

Souterrain verdiepen. Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 190 cm maar zouden we graag richting 230 cm zien, zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 6 meter grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Het betreft een oude woning, jaren '30 en de fundering staat op houten palen.

Souterrain verdiepen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm maar zouden we graag richting 250 cm zien zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 m bij 5 m grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Bijgaand tevens enkele foto's van de ruimtes.

Souterrain vergroten en verdiepen

Ik ben eigenaar van de begane grond en het souterrain in een pand uit bouwjaar 1901. De stahoogte in mijn slaapkamer in het souterrain is nu 180 cm en wil ik graag laten vergroten. Ook is het mijn wens om het souterrain uit te breiden met circa 40 m². Ik maak graag een afspraak met een aannemer die hier ervaring mee heeft om de haalbaarheid te beoordelen en de kosten. Ik moet dit ook overleggen binnen de kleine VvE.

Souterrain verdiepen

Wij wonen in een benedenwoning met souterrain, gelegen in De Pijp. Het souterrain is 42 m² groot, is voorzien van een betonnen vloer en heeft een stahoogte onder de balken van 180 cm en tussen de balken van 190 cm. Wij hebben de wens om het souterrain te laten verdiepen naar 230 tot 240 cm. We laten de situatie hier graag beoordelen door een aannemer die hier ervaring mee heeft. We ontvangen dan graag uw advies, plan van aanpak en offerte.

Souterrain verdiepen

Wij hebben een dijkwoning gekocht met het voorbehoud dat als het souterrain niet verdiept kan worden we de overeenkomst binnen een week kunnen ontbinden. Wij willen graag ongeveer 50 centimeter uit laten graven om het bestaande souterrain beter begaanbaar te maken voor mijn echtgenoot. Het is voor ons van belang dat er een aannemer komt kijken om te beoordelen of wat wij willen überhaupt mogelijk is. Dit moet voor 16 december gebeurd zijn.

Souterrain verdiepen

Wij willen een woning kopen met souterrain. Dit souterrain is te laag voor mijn man met zijn 1,94 meter. Voor we een bod uitbrengen willen we graag weten of we het uit kunnen graven en wat daar de globale kosten van zijn. Het gaat hier om een oppervlak van ongeveer 60 m² dat tussen 50 en 60 cm uitgegraven moet worden. Wat we ook willen weten is wat er inbegrepen is in de prijs buiten het uitgraven om. Komt er dan een laag beton over? Isolatie? Etc.

Souterrain verdiepen en verbouwen

Mijn dochter heeft een benedenwoning met souterrain gekocht. Het souterrain heeft een oppervlak van 40 m² en momenteel een beperkte stahoogte van 175 cm. Er ligt daar een betonnen vloer en er zijn aan de voorzijde 2 raampjes op straatniveau. Over de fundering heb ik geen informatie. Het achterste deel van de ruimte heeft een normale stahoogte en daar is een toegangsdeur naar de tuin. Mijn dochter wil dit souterrain graag laten verdiepen naar een normale stahoogte, om daar dan een badkamer en 2 slaapkamers in te realiseren. Omdat zij een heel drukke baan heeft, wil ik graag namens haar de zaken rondom deze verbouwing gaan regelen. Ik nodig bedrijven die hier aantoonbaar ervaring mee hebben graag uit voor een bezoek, zodat de ruimte kan worden beoordeeld. Ik sta open voor uw adviezen en ontvang graag een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Betonvloer in de souterrain verlagen

Wij hebben een huis op het oog met een souterrain waarvan een deel maar +/- 1. 80 meter hoog. Dit souterrain deel is ongeveer 40 m2 en is een grote ruimte die grenst aan de achterwand. Er zitten al ramen in. We willen deze ruimte graag op hoogte hebben. We ontvangen graag een inschatting van noodzakelijke werkzaamheden, welke informatie u nog nodig hebt en een prijs indicatie van wat de kosten ongeveer zouden zijn. Het houdt dus voor zover wij kunnen inschatten een verdieping van de vloer en bij een onvoldoende lange fundering mogelijk ook een herstel van de fundering in. We denken aan verdiepen van maximaal 40 a 50 cm, wat mogelijk is. En het opnieuw storten van een betonvloer. Het souterrain heeft ramen aan de voorzijde en geen deur aan de voorzijde (achter wel, maar geen achterom). Mogelijk handig om op de zeer korte termijn contactgegevens te ontvangen ten behoeve van een mogelijke gezamenlijke bezichtiging. Vriendelijke groet.

Kelder van rijksmonument verdiepen

Het bestaande souterrain van 100 m2 moet in de hoogte vergroot worden van 2.1 meter naar 2.4 meter. Het betreft een Rijksmonument en de huidige fundering loopt waarschijnlijk niet diep genoeg hiervoor, dus de fundering zal ook aangepast moeten worden.