Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Souterrain uitdiepen en waterdicht maken

Graag wil ik het bestaande souterrain van mijn woning uit 1894 verdiepen van 180 naar 210 cm, daarna dient deze 100% waterdicht gemaakt te worden. Het gaat om een oppervlakte van ± 40 m2. Welke vakman kan dit voor mij regelen, begeleiden en uitvoeren? De koffie met roze koeken staat klaar. Alvast bedankt voor de reactie.

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Graag ik mijn souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 188 cm, maar moet 220 cm hoog worden zodat er een volledige (onder)verdieping ontstaat onder het huis. Inclusief een betonnen vloer met vloerverwarming. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 6 meter (minus ong. 12 m2) volledig onder het huis grenzend aan de tuin. De huidige hoogte tussen de vloer van het souterrain met de tuin is ongeveer 120 cm. Daarnaast wil ik ook gelijk het souterrain uitbouwen met 3 meter de tuin in (plus nog 1 extra meter uitgraven zodat er een volledige gevel ontstaat voor het souterrain). Echter niet over de volledige breedte van het huis maar met 4 meter breedte. Op de uitbouw van het souterrain wordt vervolgens nog de woonkamer uitgebouwd met 2 meter over de volledige breedte van het huis a 6 meter. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain incl alle afwerkingen, de uitbouw van het souterrain en de uitbouw van de woonkamer op de souterrain uitbouw. Vergunning nodig? Nee. Ciomplete oplevering? Ja Fundering? Ja. Er moet wel een nieuwe vloer het souterrain Materiaal? Luchtbeton

Souterrain verdiepen

Souterrain verdiepen. Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 180 cm maar zouden we graag richting 230 cm zien. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 6 meter grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte/ prijsindicatie ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Het betreft een oude woning, jaren '30 en de fundering staat op houten palen. Achtertuin is goed toegankelijk.

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm, maar zouden we graag richting 250 cm zien, zodat er een drietal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 7 meter grenzend aan de tuin. Daarnaast zouden wij gelijk op de begane grond een aanbouw van 3 a 4 meter bij 7 meter willen doen. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en een offerte voor de uitbouw.

Souterrain verdiepen

Souterrain verdiepen. Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 190 cm maar zouden we graag richting 230 cm zien, zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 6 meter grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Het betreft een oude woning, jaren '30 en de fundering staat op houten palen.

Souterrain verdiepen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm maar zouden we graag richting 250 cm zien zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 m bij 5 m grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Bijgaand tevens enkele foto's van de ruimtes.

Souterrain vergroten en verdiepen

Ik ben eigenaar van de begane grond en het souterrain in een pand uit bouwjaar 1901. De stahoogte in mijn slaapkamer in het souterrain is nu 180 cm en wil ik graag laten vergroten. Ook is het mijn wens om het souterrain uit te breiden met circa 40 m². Ik maak graag een afspraak met een aannemer die hier ervaring mee heeft om de haalbaarheid te beoordelen en de kosten. Ik moet dit ook overleggen binnen de kleine VvE.

Souterrain verdiepen

Wij wonen in een benedenwoning met souterrain, gelegen in De Pijp. Het souterrain is 42 m² groot, is voorzien van een betonnen vloer en heeft een stahoogte onder de balken van 180 cm en tussen de balken van 190 cm. Wij hebben de wens om het souterrain te laten verdiepen naar 230 tot 240 cm. We laten de situatie hier graag beoordelen door een aannemer die hier ervaring mee heeft. We ontvangen dan graag uw advies, plan van aanpak en offerte.

Souterrain verdiepen

Wij willen een woning kopen met souterrain. Dit souterrain is te laag voor mijn man met zijn 1,94 meter. Voor we een bod uitbrengen willen we graag weten of we het uit kunnen graven en wat daar de globale kosten van zijn. Het gaat hier om een oppervlak van ongeveer 60 m² dat tussen 50 en 60 cm uitgegraven moet worden. Wat we ook willen weten is wat er inbegrepen is in de prijs buiten het uitgraven om. Komt er dan een laag beton over? Isolatie? Etc.

Souterrain verdiepen en verbouwen

Mijn dochter heeft een benedenwoning met souterrain gekocht. Het souterrain heeft een oppervlak van 40 m² en momenteel een beperkte stahoogte van 175 cm. Er ligt daar een betonnen vloer en er zijn aan de voorzijde 2 raampjes op straatniveau. Over de fundering heb ik geen informatie. Het achterste deel van de ruimte heeft een normale stahoogte en daar is een toegangsdeur naar de tuin. Mijn dochter wil dit souterrain graag laten verdiepen naar een normale stahoogte, om daar dan een badkamer en 2 slaapkamers in te realiseren. Omdat zij een heel drukke baan heeft, wil ik graag namens haar de zaken rondom deze verbouwing gaan regelen. Ik nodig bedrijven die hier aantoonbaar ervaring mee hebben graag uit voor een bezoek, zodat de ruimte kan worden beoordeeld. Ik sta open voor uw adviezen en ontvang graag een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.