Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een souterrain realiseren en begane grond verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een souterrain realiseren en begane grond verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een souterrain realiseren en begane grond verbouwen

Souterrain dieper maken

Het souterrain is nu 190 diep en er loopt een steun balk die lager is. Wij willen het souterrain dieper hebben zodat daar een slaapkamer met badkamer gemaakt kan worden. het huis is een dijkwoning en afmetingen zijn 8,83 bij 4,85. Graag hoor ik of dit kan en wat de kosten ongeveer zullen zijn om dat te realiseren.

Uitbouw achterzijde jaren 30 dijkwoning en bewoonbaar maken verdieping

Wij willen het souterrain van onze jaren 30 dijkwoning uitbreiden met een uitbouw van 4x5,35 meter. Hiervoor moet een stuk van de tuin (18 m2) uitgegraven worden met ongeveer 70cm. Op het dak van de uitbouw willen we een dakterras realiseren van 18m2. Hiervoor moet het balkon op de begane grond/1e verdieping verwijderd worden. In het souterrain (40 m2) e de uitbouw (21m2) willen we de volgende ruimtes realiseren: Woonkeuken, slaapkamer, badkamer, toilet, washok en evt bijkeuken. De muren en de vloer van het souterrain moeten nog afgewerkt worden. We willen de trap tussen het souterrain en de begane grond verplaatsen. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer op de bovenverdieping.

Aanbouw achtergevel

Beste heer, mevrouw, Wij willen een aanbouw realiseren aan mijn achtergevel. Het gaat om een souterrain woning. Zie bijlage hoe het ongeveer eruit zal komen te zien. Opmerkingen: - I.p.v. 3.57 m diep zou ik de aanbouw graag 3 m diep willen. Breedte is wel correct. Omdat dit mijn woning is zou ik willen dat bij de start het z.s.m. wordt afgerond. Graag zie ik een offerte tegemoet met de kosten, startdatum, doorlooptijd. Er kan geen hijskraan achterom het huis komen. Aan de achterkant van mijn tuin is een schoolterrein. Er zal dus toestemming aan hen gevraagd moeten worden als we de hijskraan daar mogen plaatsen (dat bijvoorbeeld de werkzaamheden op een schoolvakantie plaatsvinden). Ik zou de aanbouw graag in precies dezelfde stijl als de achtergevel willen hebben. Graag een complete oplevering, inclusief vloerverwarming, stucwerk en elektra. De woning boven mij heeft aan de achtergevel een balkon van 2 m diep en de aanbouw wordt 3 m diep, dus steekt 1 m uit. Om licht te behouden zou ik of een lichtstraat of glas willen hebben, zodat ik genoeg lichtinval heb. Midden februari zou ik graag willen beginnen.

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Souterrain realiseren

We willen eventueel ons huis onder kelderen en een souterrain bouwen. Het gaat om vervuilde grond, dit moet graag afgevoerd worden. Het gaat om een souterrain van 55 m2. Wij hebben een vergunning. Er moet een nieuwe fundering komen, maar weten niet wat voor. Oplevering graag casco. Het doel is om een extra woningruimte te creëren. Wat zou zoiets ongeveer kosten?

Kelder onder bestaand huis

Onder ons hoekhuis hebben wij een grote loze kruipruimte waar je kan staan. Deze ruimte willen wij gebruiken door een kelder te realiseren. Wij wonen op de hoek en hebben aan de ene kant al een stenen muur en doordat de buren al een souterrain hebben, is er ook aan de andere kant al een muur. Doordat het een dijkwoning is en de tuin een verdieping lager ligt, komt de kelder dus aan de ene kant wel en aan de andere kant niet onder maai-niveau. De kelder zouden wij graag 4.80 meter breed bij 7-8 meter diep willen hebben. Waarschijnlijk is er een vergunning nodig, deze zouden wij het liefst door de vakman geregeld willen hebben. Het doel is om of een grote berging/ fitnessruimte te maken, of als het mogelijk is om een trap naar beneden te maken voor een woonkamer. De oplevering ligt aan de mogelijkheden. Wij staan voor alles open.

Souterrain onder bestaand huis realiseren

Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden om een souterrain te laten maken onder ons bestaande huis. Het is een rijtjeshuis en het staat op houtenpalen. Deze palen blijven in conditie door het grondwater. Ik heb een tekening mee gestuurd van hoe de situatie nu is. De constructie zou waarschijnlijk beton moeten worden, hier ontvang ik graag advies over. Ik wil in de souterrain een slaapkamer maken een opslagplaats, de constructie moet hier geschikt voor zijn. Aan een kant kan er een raam geplaatst worden. De souterrain moet casco worden opgeleverd. Elektra en een stucwerk is niet nodig. Een vergunning is waarschijnlijk wel nodig, deze zou ik graag door de vakman laten regelen.

Een souterrain realiseren onder een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een souterrain kan realiseren onder onze woning. De souterrain moet ongeveer 50 m2 groot worden en casco worden opgeleverd. De begane grond hoeft gedurende de werkzaamheden niet gebruikt te worden. Het betreft een tussenwoning. Exacte werkzaamheden en overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Een souterrain realiseren en begane grond verbouwen

Ik zoek een aannemer die een woning in zijn totaal kan renoveren inclusief een souterrain realiseren. We hoeven er zelf nog niet te wonen totdat het klaar is. De BG vloer kan er dus volledig uit wanneer het souterrain gerealiseerd moet worden. Op dit moment is de BG 74 m2 en we willen het souterrain ook onder het hele pand. Er is al een vergunning voor het souterrain en de verbouwingen. Er zijn al tekeningen gemaakt door de huidige eigenaar maar wij willen wel wat aanpassingen maken. We willen dat zowel BG een zelfstandige woning kan zijn als het sout. Dus op elke verdieping een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en een keuken. In het souterrain mag de keuken klein en basic. In de huidige tekening is een uitbouw meegenomen van ongeveer 20 m2. Dit hoeft niet per se van ons mocht dit betekenen dat het veel geld scheelt.

Souterrain uitgraven

Geachte heer, mevrouw, Onze nieuwbouwwoning (opl. 2017) staat op een dijk, waarbij de tuin een verdieping lager ligt dan de woonkamer. Aan onze tuin grenst een berging en achter deze berging bevindt zich een loze ruimte (die recht onder onze woonkamer is. Is ook te bereiken door een luik.) Deze ruimte en berging zouden wij graag om willen laten bouwen tot een soutterain. Het gaat om 50 m2. Kunnen jullie dit realiseren en wat zouden de kosten daarvan dan bedragen? Ik heb ook foto's van de ruimte die ik jullie evt. toe kan sturen.