Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Smalle aanbouw aan linker zijkant woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: smalle aanbouw aan linker zijkant woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: smalle aanbouw aan linker zijkant woning

Uitbouw achterzijde

Standaard Uitbouw/aanbouw 3 x 5m achterzijde (met een plat dak) zodat mijn woonkamer groter wordt. 1 deur en 1 brede raam en 1 smalle raam (gebruikt u kunststof kozijnen / glas HR+!!! ) en met ventilatie rooster of iets dergelijks. Graag links/rechts en bovenkant nog metselwerk verrichten (de deuren en de ramen hoeven niet perse tot plafond hoog maar wat is de goedkoopste oplossing) Wat voor isolatie gaat u gebruiken voor de muren/plafond/vloer Graag muren/plafond/vloer afwerken zodat ik muren en plafond zelf kan schilderen en op de vloer zelf laminaat kan leggen. 2 stopcontacten met bij 1 stopcontact een loze leiding naar buiten. 4 inbouw (led) spots Vloerverwarming (momenteel heb ik ook vloerverwarming) U dient waar nodig nog schutting weg te halen. Gaat u de vergunningscheck doen i.v.m. bouwafval (asbest!!!!!! ) Ik heb een achterpad de breedste kant is 85 cm

Smalle aanbouw aan linker zijkant woning

Ik wil een aanbouw aan de linker zijkant van mijn woning. Omvang is B 120 cm, L 370 cm H 175 cm. Vergunning aanwezig. Verplaatsen toilet en uitbreiding hal. Offerte op basis van complete oplevering. Prefab is niet mogelijk. De wens is om vlak voor de zomer of na de bouwvak te beginnen.

Fundering voor een 2 onder 1 kap woning plaatsen

Het gaat om een perceel van 660 m2 in Dordrecht. Bestaande 2 onder 1 kapwoning blijft intact zoals je bijgevoegde tekeningen kan zien. Het is de bedoeling dat wij bestaande aanbouw gaan slopen en grotere aanbouw, breder en langer, bouwen. Deze aanbouw wordt gedeeltelijk als woning en gedeeltelijk als bedrijfsruimte gebruikt. - Binnen en buitenmuur wordt van baksteen. Hiertussen komt er isolatie conform huidige standaard. De hoogte van muur tot onder de goot van bestaande 2 onder 1 kapwoning is ongeveer 334 cm hoog - Het wordt een plat dak. Of dak constructie hout of staalconstructie moet zijn, hoor ik graag van mijn constructeur, wordt berekend. - Fundering wil ik op staal/bewapend beton doen. Graag zou ik u willen vragen of u informatie heeft over het grondsamenstelling van dit perceel,sommige bouwkundige kunnen aan deze informatie komen hoorde ik - Maten van ramen en deuren heb ik ongeveer opgegeven. Ze kunnen eventueel iets afwijken. Ik schat: - Betonvloer 19 meter lang x 8.50 meter breed 161.5 m2, 15 cm dik dubbel net Fundering 48.5 m1 balk 40 cm breed x 50 cm hoog basis 4 rond 12o/b bgl rond 8 om de 30 cm - Inclusief beton/wapening/ bekisting/pomp Kunt u uitgaande van bovenstaande informatie een offerte opstellen voor het graven en aanleggen van de fundering. Voor plattegrond en maten, zie bijlagen. Let op: alleen rood omcirkelde gedeelte wordt nieuw gebouwd. Smalle gedeelte buiten rode lijn, ongeveer 38 m2, hoort bij de bestaande 2 onder 1 kapwoning en is geen onderdeel van deze bouw.

Serre of uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een offerte/advies voor het uitbouwen of plaatsen van een serre aan de achterzijde van onze nieuwe woning waarvan wij op 1 februari 2018 de sleutel krijgen. In de bijlage de foto’s en plattegrond. Ons doel is om de nu kleine/smalle dichte keuken open te breken en om aan de achterpui een serre of aanbouw met veel glas met ongeveer 2 à 3 meter uit te bouwen zodat er meer ruimte komt. Eventueel de nu bestaande kleine/smalle serre er geheel of gedeeltelijk bij te betrekken. Er zullen wel draagbalken moeten worden geplaatst. Het dwars muurtje aan het eind van de woonkamer moet ook weg. We gaan voor veel glas in de vorm van schuifpuien of vouwwanden in bepaalde gedeeltes. Heb hiervan een foto gedaan van ons idee daarover indien mogelijk. Isolatie wel belangrijk omdat we het echt als woonkeuken willen gebruiken. Er moet elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, en eventueel ook waterleidingen. Ik wil prefab of stenen uitbouw met veel glas. Met lichtstraat.

Aanbouw op heipalen aanbouwen

Graag ontvang ik een kostenindicatie voor plaatsing van een aanbouw aan de achterkant van mijn nieuwe huis in Gouda. Onder de aanbouw moeten heipalen gezet worden. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 6.40 meter breed en 2.50 meter diep. De huidige keukenpui met raam en een buitendeur, kunststof kozijnen, wil ik hergebruiken. Voor het gedeelte van de woonkamer wil ik een schuifpui. Ik wil een plat dak op de aanbouw, waarbij de hoogte binnen gelijk moet zijn aan de huidige hoogte van het plafond. Tussen het gedeelte achter de keuken en de woonkamer wil ik een muur. Ik wil de uitbouw laten afwerken met stucwerk binnenzijde, lichtpunt in het plafond, elektra in muren, mogelijk (een) smalle radiator(en) tegen de zijwanden. Het huidige elektrische zonnescherm aan de gevel wil ik hergebruiken.

Woning verlengen inclusief heiwerk

Woning verlengen inclusief heiwerk: - er moet geheid worden (oude sonderingsgegevens +/- 23 meter) - dikte van de 2 palen moet voldoende zijn om een mogelijk terras of uitbreiding van de bovenkamers op de aanbouw mogelijk te maken. (is nu nog niet relevant) - verlenging van woonkamer met 3 meter de achtertuin in - naadloze aansluiting van de nieuwe geïsoleerde betonvloer waar nieuwe groep (hoofd) vloerverwarming in de dekvloer gelegd moet worden Optioneel het leggen van een nieuwe plavuizenvloer - naadloze aansluiting van betonnen plafond met verlegging en uitbreiding van de bestaande elektrapunten - fundering van de uitbouw op de erfgrens naar het achterpad tbv dubbelsteens muur in dezelfde steensoort. - afmeting aanbouw 3 x 5.2 meter en 2 meter hoogte (of lager afhankelijk van de richtlijnen) - achterkant zoveel mogelijk glas (harmonicadeuren of anders) - mogelijk smalle lichtstraat aan de achterzijde, aansluiten op de sponning ten behoeve van meer daglicht - harde zijmuren zo klein mogelijke inspringend, maar met een voldoende isolatiewaarde. De achterzijde van de woning is niet met groot materieel bereikbaar. Er zullen nog wel meer vragen beantwoord moeten worden, maar die hoor ik graag. U regelt, ik betaal uitsluitend aan u (geen gedeelde verantwoordelijkheid).

Aanbouw en zijaanbouw plaatsen

Dit betreft een oriënterende offerte aanvraag voor een gemetselde aanbouw met veel glas. 3 x 4 meter, aansluitend achtergevel en zij-aanbouw, stijl gelijk aan huis uit 1935, 2 x smalle openslaande deur en 1 groot raamkozijn met 2 bovenraampjes, bij voorkeur zodanig verbouwd/gebouwd zodat er in de toekomst een opbouw op kan. Ik weet niet of er een vergunning nodig is.

Heipalen slaan voor een aanbouw

Onder een serre van 4x3 willen wij een paal laten slaan aan de achterzijde van het huis. Tevens een aanbieding voor het heien van een bijkeuken aan de zijkant van het huis maat ongeveer 3x4. De toegang is door een smalle poort.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Een aanbouw van 2,50 x 5 meter aan het huis plaatsen met daaronder een kelder (gemetseld). 2x Koekkoek. Het betreft een drive in middenwoning, dus alles moet via de garage. Dus alleen smalle machines zijn er door te voeren.

HSB-aanbouw met extra verdieping plaatsen

Wij weten nog niet precies wat wel/niet mag (gemeente Nijmegen), maar willen graag een offerte voor het volgende: - Aanbouw achterzijde woning: begane grond: ==> aanbouw ca. 5 x 5 mtr met bijv. Zwarte kunststof schuifpui (zo breed mogelijk; plafondhoog) ==> zijkant geen ramen ==> geveldoorbraak ==> vloerverwarming (ook in bestaande keuken van ca. 20 mtr2) - Aanbouw achterzijde woning: bovenop deel begane grond: ==> aanbouw ca. 5 x 5 mtr met 2 achterzijde 2 smalle, hoge ramen met daaronder kleine radiator ==> zijkant geen ramen ==> geveldoorbraak