Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slopen oude schuur en opnieuw terugplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slopen oude schuur en opnieuw terugplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slopen oude schuur en opnieuw terugplaatsen

Stenen schuur slopen en afvoeren

Ik heb een woning op het oog met een stenen schuur met asbest dak van circa 16 x 8 m. Wat kost het om deze schuur te laten slopen en af te voeren? En wat zijn de kosten als we alleen het asbest dak laten vervangen?

Stenen schuur slopen en afvoeren

Een stenen schuur slopen en afvoeren. Het betreft een enkelsteens schuur. Gemiddeld 2,4 meter hoog. Oppervlakte van de schuur is ongeveer 47 m2. De schuur is te bereiken met bijvoorbeeld een minigraver. Containers kunnen op de oprit. Dak: planken met bitumen. Betonnen vloer ongeveer 25 m2. De rest betegeld met 300 x 300 cm tegels. Ongeveer 2 kuub aan rommel in de schuur moet ook afgevoerd worden. Dit blijft achter in de schuur. De schuur zit aan buurman zijn schuur vast. Het materiaal moet door de vakman worden afgevoerd.

Betonvloer schuur slopen

Ik ben bezig met het slopen van mijn betonnen vloer van de berging. Het is alleen een lastige klus dus wil hierbij een prijs aanvragen. Het gaat om ongeveer 6m2 met een vorstrand. Afvoeren kan ik zelf. Alleen is mijn vraag op welk termijn het gesloopt kan worden ivm plaatsen nieuwe veranda/berging volgende week woensdag? Ik hoor graag van u, alvast bedankt

Woning, garage en schuur slopen

Wij gaan een nieuwbouw huis realiseren op de plek van onze bestaande woning. De aannemer heeft een aanvraag omgevingsvergunning en bestektekening al ingediend bij de gemeente. Wij willen de bestaande woning in april/mei 2018 laten slopen. De afmeting van de woning zijn ongeveer 9 x 13 meter plus een garage van ongeveer 35 m2. Het gaat om een gemetselde bungalow met een pannendak. Daarnaast is er ook een houten schuur met betonnen vloer, afmeting ongeveer 3 x 2 meter, te slopen. Nadat alles gesloopt is dient het puin te worden afgevoerd.

Schuur inclusief fundering slopen

Het betreft het verwijderen van een vrijstaande schuur. De afmeting is ongeveer 2.25 bij 3.25 meter inclusief betonnen fundering. Het dak bestaat uit bitumen golfplaten zonder asbest en de wanden zijn gemetseld. Het puin dient door de vakman te worden verwijderd.

Betonvloertje uit de schuur slopen

Ik wil een grotere schuur met overkapping plaatsen. Bestaande betonvloertje van 2 x 3 meter moet verwijderd worden. Onder betonnen vloer zit 1 betonnen heipaal die achter kan blijven. Terrein is goed toegankelijk en een beuken haag wordt tijdelijk deels verwijderd. Resten ook graag afvoeren.

Huis slopen

Ik ben voornemens mijn vrijstaande jaren '30 woning te slopen met de schuur et cetera. Het is een vrijstaande woning met mansardekap gelegen te Maartensdijk- zie streetview. Ik heb een asbestvrije verklaring en de sloopvergunning ligt bij de gemeente. Bouwafval is geschat op 50/ 60 m3.

Houten schuur slopen en afvoeren

We willen graag onze houten schuur laten slopen en afvoeren. Het dak zal er al af zijn (asbest). De oppervlakte van de schuur is 3mbreedx7mlangx2mhoog. Binnen is een grote open ruimte met een open vliering.

Stenen schuur slopen

Slopen van stenen schuur van 3 x 4,5 meter. Met betonnen fundering en pannendak.

Lege schuur slopen

De schuur is leeg opgeleverd en ongeveer 170 m2 groot. Vanaf de openbare weg is deze goed te bereiken. Er is geen asbest aanwezig en het betreft vooral hout, staal en bakstenen. Het puin dient ook te worden afgevoerd.