Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het slopen van een oud schoolgebouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het slopen van een oud schoolgebouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het slopen van een oud schoolgebouw

Het slopen van een oud schoolgebouw

Ik zoek een aannemer/sloopbedrijf die een oud schoolgebouw kan slopen en vervolgens het terrein geëgaliseerd kan achterlaten. Het gaat om een schoolgebouw bestaande uit alleen de begane grond met een totale oppervlakte van 622 m2.

Volledig schoolgebouw laten slopen

Ik wil een offerte aanvragen voor de sloop (evt. Incl. Asbestinventarisatie) van de opstallen, een voormalig basisschool. Wij zijn voornemens om op deze locatie Collectieve Particuliere Woningbouw (CPO) te gaan realiseren. Het is de bedoeling dat we komend halfjaar een totaalsloop van het gebouw tot en met onderzijde fundering (inclusief heipalen) gaan realiseren. Kadastrale kaart en de bouwtekeningen van bovengenoemd pand zijn bij ons te verkrijgen. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om ter plaatse het gebouw van binnen- en buiten te bekijken.