Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sleuven in een betonnen plafond en muur laten frezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sleuven in een betonnen plafond en muur laten frezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sleuven in een betonnen plafond en muur laten frezen

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ten behoeven van de electraleidingen voor mijn Sonos speakers wil ik graag sleuven laten slijpen in mijn betonnen muur. De sleuven moeten waarschijnlijk 1 meter verticaal omhoog gaan en vervolgens vanaf dat punt 2 meter naar links én 2 meter naar rechts. Het huis is al bewoond en gemeubileerd. Kunt u mij een indicatie geven welke kosten en tijd hiermee gepaard gaat.

Sleuven in betonnen vloer frezen

Heer/ mevrouw, We hebben circa 18 m2 vloer (beton) waar sleuven voor hoofdverwarming moeten worden ingefreesd. Deels in de keuken en deels in de hal. De rest van de begane grondvloer bestaat uit een holle bakstenen vloer, waar de zandcementvloer al vanaf is gehaald. De betonnen vloer ligt hoger en om de slangen op gelijke hoogte te leggen. Er moet circa. 2,5 tot 3 cm diep sleuven gefreesd worden. De vloerverwarming wordt door de aannemer aangelegd. Het gaat dus alleen om het frezen van sleuven voor hoofdverwarming. Graag ontvang ik van u een offerte. Tevens is de vraag of u eind januari de werkzaamheden zou kunnen uitvoeren. Alvast bedankt voor uw reactie.

Sleuven frezen in keukenvloer

Het frezen van 26 meter sleuven (20 x 20 mm) ter behoeve van de vloerverwarming in een betonnen vloer. Het gaat om een stuk van 10 m2.

Sleuven frezen in een betonnen plafond

Wij zijn onze woonkamer aan het opknappen en willen daarbij wat elektra laten verplaatsen in het plafond. Daarbij moet 7 meter sleuven worden gefreesd in het betonnen plafond. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Sleuven frezen in een betonmuur

Ik wil graag een sleuf van ongeveer 4 meter laten frezen in een betonnen draagmuur. In de sleuf zouden een waterafvoer en een wateraanvoer moeten komen. Misschien moeten het daarom wel 2 sleuven worden. Afvoer zou 40 mm zijn en aanvoer 15 mm. Daarnaast dient er een sleuf gefreesd te worden voor de elektra van 20 mm breed en ongeveer 4 meter lang.

Sleuven en contactdozen frezen in een betonnen muur

4x sleuven frezen voor elektra draden, in beton muur. 4x contactdozen elektra zagen of frezen in beton muur. 1xlichtschakelaar frezen. In beton muur.

Sleuven voor verlichting frezen in het plafond

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten trekken van 2 sleuven om van 1 lichtpunt 2 lichtpunten te maken in een betonnen plafond. Het gaat hierbij alleen om het maken van de sleuven, het elektra trekken wij zelf door.

Betonnen vloer uithakken en vernieuwen

Ik wil een tyreOn inbouw-schaarbrug in mijn garage plaatsen. De grootte van het gat dat uitgehakt moet worden is ongeveer 220 cm x 185 cm bij 45 cm (diep). Er liggen nu waarschijnlijk 2 vloeren in. De bovenste is waarschijnlijk 12 cm dik en gewapend. Er onder weet ik niet. Er moet dan gewapend beton gestort worden waar de voeten van de schaarbrug in passen (soort van sleuven waar die voeten in passen en daar omheen gewapend beton).

Sleuven frezen in een muur

Ik wil sleuven laten frezen in een betonnen muur voor het wegwerken van de koud en warm waterleiding, 12 mm, voor een douche en wastafel. Het betreffen 2 verticale sleuven van ongeveer 150 cm voor de douche en 2 horizontale sleuven van ongeveer 175 cm plus 2 verticale sleuven van ongeveer 100 cm voor de wastafel. Graag ontvang ik ook separaat een offerte voor het aanbrengen van de waterleiding in de sleuven.

Sleuven in het plafond maken

Graag offerte voor het maken van 2 sleuven in het betonnen plafond voor het wegwerken van elektriciteitskabels. Het betreft 1 sleuf van 1.16 m en 1 sleuf van 86 cm.