Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre plaatsen

Serre aan chalet

Wij willen een casco, glazen serre van 8 bij 3 meter. Graag zonder afwerking. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen onze woonkamer vergroten met een uitbouw, de woonkamer vinden wij namelijk echt te klein. Het huis is nog leeg tot 20 April, niet dat wij verwachten dat het voor die tijd gebouwd kan worden. Wij hebben een hoekhuis en de woning naast ons heeft al een uitbouw, dus 1 muur staat er al. Wij denken dat de uitbouw 2/ 2,5 m bij 5 m wordt. Wij gaan ervan uit dat er geen vergunning nodig is (tot bepaald aantal meter vergunningsvrij uitbouwen). Of een fundering noodzakelijk is, laten wij het beste aan de vakman over. De aanbouw willen wij het liefste van metselwerk, het moet in ieder geval geen serre worden. De oplevering graag casco. Graag ontvangen wij offertes voor deze uitbouw.

Serre achterkant huis

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheid voor een serre, tuinkamer of een uitbouw aan de achterkant van het huis te laten plaatsen. Deze zou + - 5 m breed & 2.5 tot 3 m diep worden. Ik heb op internet gezicht naar de mogelijkheden, maar ik weet niet goed wat in mijn situatie het beste is om te doen. Ik heb een tussenwoning, waarvan de tuin is afgeschermd met een schutting. Ik denk dat een tuinkamer niet geschikt is, een serre denk ik wel, maar daarbij weet ik niet hoe het met de zijkanten opgelost moet worden. Kan dit gemetseld worden? Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Ik heb nog geen schets. Ik heb nu openslaande deuren van kunststof met dubbelglas, deze wil ik gebruiken in de serre. Serre wil ik niet van hout, de zijkanten het liefste gemetseld, maar welk materiaal ligt aan de prijs. Of een fundering noodzakelijk is, heb ik geen verstand van. Er liggen gigantische tegels in de tuin, daaronder zangrond. Oplevering compleet.

Nieuw serredak plaatsen

We willen een schuinaflopend glazen dak van ongeveer 12 m2 plaatsen om een serre te creëren van het achtertuintje van onze nieuwe woning. Deze is al door 4 muren omringd (2.75 x 4m).

Uitbouw plaatsen aan chalet

Wij overwegen de woonkamer van ons likon kolibri chalet uit te breiden met een uitbouw of serre van ongeveer 3x3 meter. .Aan de voorzijde moet een schuifpui komen. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word (zonder fundering) met kunststof platen aan de buitenkant. Graag ontvang ik een offerte.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Polycarbonaat platen vervangen ongeveer 20 m2. Zijn 5 platen.

Uitbouw achterzijde serre

Wij willen een complete uitbouw met serre. Volledig geïsoleerd en afgewerkt met elektra, stucwerk etc. Breedte van de huiskamer is 5.17m, 2.5-3m qua diepte afhankelijk wat vergunningsvrij mogelijk is.

Overkapping voor zwembad maken

Wij zijn op zoek naar serre over ons zwembad. Zwembad is 8 bij 4,5 m. Wij willen graag prijsindicatie.

Serre uitbouw achterkant woonkamer

Serre moet een aanbouw zijn dus uitbouw van mijn huidige woonkamer. Geveldoorbraak en fundering is niet nodig. Fundering is al geplaatst en grote raamkozijn wordt alleen verwijderd. Het gaat om een geïsoleerde serre van 3 diep en 5 breed die ik wil laten plaatsen met een vouwwand en glazen dak alles geïsoleerd.

Prefab serre realiseren

Wij zijn opzoek naar een prefab serre, de afmetingen van ongeveer 3 x 5 meter. Om dit te realiseren zal er natuurlijk eerst een fundering gerealiseerd moeten worden en de buitenmuur worden opengebroken. Het moet een geïsoleerde serre worden. Daarnaast willen wij hier een mooie vloer in realiseren. Fundering

Partners

Partners van Casius