Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre aanbouwen

Voorgevel uit laten bouwen

Rond April/Mei 2021 is de sleuteloverdracht van onze woning. Wij graag meteen daarna aan de voorgevel uitbouwen met een extra kamer. (zie tekening). Hiervoor dient een raampartij gewijzigd te worden in een doorgang met dubbele openslaande deuren en in dezelfde voorgevel dient een compleet nieuwe (enkele) deurdoorgang naar dezelfde uitbouw gerealiseerd te worden. Binnen dient ook een klein niet dragend muurtje en twee vaste kasten verwijderd te worden teneinde hiervan een gang te maken. We willen het huidige raam in de huidige voorgevel graag vervangen voor dubbele openslaande deuren naar de nieuwe uitbouw. De nieuwe uitbouw zelf willen we over een breedte van 5 meter langs de voorgevel en dan 4 meter richting voortuin. (De voortuin zelf is circa 30 meter diep). De nieuwe uitbouw moet gebouwd worden in dezelfde stijl als van een reeds bestaande uitbouw/serre elders aan de woning; een laag (50 cm hoog) muurtje (borstwering) met daarop rondom kunststof kozijnen met bovenlichten bestaande uit glas-in-lood ramen. De oppervlakte van de uitbouw zal dus circa 20 m2 bedragen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Een schuifpui/serre op maat maken

Ik zoek een kozijnenspecialist die een kozijn/serre op maat kan maken. Het gaat mij voornamelijk of het systeem (zie foto) te leveren/maken is.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij hebben een lekkage aan onze serre. De binnenkant van de muur word bij regen nat. Het zit langs de muurrand in de hoek aan de kant van de afvoer. Het heeft waarschijnlijk met de afwatering te maken waar gebruik is gemaakt van een te dunnen pijp. Ik zoek iemand die dit probleem kan verhelpen.

Plaatsen van serre

Wij willen graag een serre laten bouwen tegen onze achtergevel. We willen ongeveer 2,5 meter diep en de breedte over de gehele woning (4m). Met dubbele deur aan de achterzijde. Tevens willen we de tussen muur bij de keuken van 2,5 meter en buitenmuur achtergevel weg hebben.

Uitbouw achterkant

Wij willen graag onze woonkamer 2 meter de tuin in uitbouwen. De breedte van het huis is 5 meter. De hoogte is 2.45. We willen graag een glazen plafond als een soort serre.

Dakopbouw op bungalow

Betreft een verdieping op een bungalow uit de jaren '60. Wij hebben de originele bouwtekening van de woning. Graag een offerte voor een opbouw 7 x 6 meter (eventueel 8 x 6 meter). Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat. De bungalow heeft een houten dak. Het dak van de nieuwe opbouw willen we gedeeltelijk als serre-dak laten uitvoeren. Liefst een aannemer die ook het vergunning-traject regelt.

Polycarbonaat serredak vernieuwen

Wij hebben 25 jaar geleden een serre laten plaatsen. Nu hebben wij wat lekkage aan ons dak van polycarbonaat platen. Ook de rubbers zijn denk ik aan vervanging toe. Tevens streven we naar betere isolatie wat betreft het dak. Het beste zou denk ik zijn om het dak van nieuwe en beter isolerende polycarbonaat platen te voorzien. Het dak bestaat uit 4 platen van 2,45 x 1,00 meter. Zie foto’s. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben en of advies wat we kunnen doen.

Prefab Kelder

Nieuwbouw-hoekwoning wordt in September 2020 opgeleverd. Wij willen in de achtertuin (met de korte zijde grenzend aan de achtergevel) een prefab kelder laten plaatsen waarbij de trapopgang in de lengterichting ernaast komt te liggen zodanig dat wij die later met een serre kunnen overkappen. De kelder zelf zou ongeveer 3,00 meter breed x 5,00 meter lang moeten worden. Ik zoek een ervaren Aannemer die dit alles inclusief fundering en afwerking kan uitvoeren.

Serre uit Kunststof of Aluminium kozijnen

Wij willen een serre met kunststof of aluminium kozijnen aan de achterzijde van onze tussenwoning. Afmetingen 6 meter breed en 3 meter diep. Het liefst met harmonica deuren of schuifpui. De huidige achtergevel (met schuifpui) blijft intact, het wordt dus een soort af te sluiten tuinkamer. Wel een radiator erin of elektrische vloerverwarming.

Serre aanbouw achterkant hoekwoning

Ik wil graag een serre aanbouw van 2 x 5 m. Aan de burenkant een muur. Het moet casco zijn met een fundering, zonder elektra en HR +++ glas. Openslaande deuren. Glazen dak. Ik ontvang graag een prijsindicatie.