Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre aanbouwen

Serre aan woonkamer realiseren

Graag laat ik een prefab serre aanbouwen aan mijn woonkamer. De afmeting wordt ongeveer 4 meter breed, 2,5 a 3 meter diep. Vergunning moet ik nog aanvragen, omdat de serre aan de zijkant komt. Half mei krijgen wij de sleutel en dan willen we ook zo snel mogelijk beginnen. We denken aan kunststof of hout.

Polycarbonaat serredak vervangen en eventueel constructie aanpassen

Ons serredak is aan vervanging toe. Platen zijn polycarbonaat. Breedte serre circa 170 cm Lengte circa 270 cm Er zitten nu lichtspotjes in en het dak kan open, dit gebruiken wij niet. We willen een nieuw dak wat onderhoudsvriendelijk is. Wellicht zijn er nog andere opties/mogelijkkheden

Aanbouwen serre/tuinkamer

Wij willen graag een extra ruimte creeeren door een aanbouw te laten maken aan de achterzijde en zijkant van de woning. Hout met glas heeft onze voorkeur. Dus houten gevels maar wel met harmonica of schuifdeuren die helemaal open kunnen. Ik voeg het ontwerp toe als richtlijn. Bouw is vergunningvrij. We hebben al een offerte ontvangen maar zijn we nog niet happy mee. We zoeken iemand die met ons meedenkt. Onze wens is om in de zomer uit te laten voeren.

Casco prefab serre realiseren

We willen graag een serre aanbouwen van 2m diep. De breedte van de woning is 547 cm. De afwerking aan de binnenkant kunnen wij zelf. Materiaal is voor ons niet zeker aan te geven daar het budget voor ons heel belangrijk is. Graag offerte met voorbeeld foto's indien mogelijk. Alvast bedankt

Serre met thermische-gescheiden profielen

Graag een offerte voor een serre met thermische-gescheiden profielen. Afm zijn 4.0 m breed en 3,5 m diep. Aanbouw aan bestaand woonhuis Vanuit tuin gezien linker zijwand uitgevoerd met enkel een spie bovenin. Ondermuur wordt door derde geplaatst tot goothoogte serre Voorkant en rechterzijkant uitvoeren met schuifpui incl geïsoleerd glas. Dak voorzien van zonwering aan de binnenkant aanbouwhoogte aan huis is ca 3.0 m Fundering wordt door derde verzorgd.

Dak vervangen van serre

Ik wil een dak van een serre laten renoveren, met een afmeting van 400 X 300 cm. Het dak bestaat nu uit polyester platen en ik wil mij laten adviseren over glazen panelen.

Heipalen slaan voor tuinkamer

Ik wil graag een tuinkamer laten aanbouwen van 6,5m breed en 3,5 m diep. Hiervoor heb ik een goede fundering nodig dat ook goed is geïsoleerd. Het gaat niet om een serre, daarom komt geen vloerverwarming in de vloer. De tuinkamer zal wel voorzien zijn van dubbel glas en een schuifpui. Ik weet niet wat voor fundering in nodig heb (beton of hout), maar er moet wel geheid worden.

Aanbouw achterzijde

Op dit moment hebben we een serre met polycarbonaat platen aan de achterzijde van onze tussen woning. Graag willen we een aanbouw van deze diepte als nu 3500 mm terug. Zie bijgevoegde tekening. Het zou gaan om een wind en water dichte aanbouw afbouw binnenzijde hoeft niet persé. De kozijnen willen we graag in kunststof RAL 9001 houtstructuur. De serre wordt vooraf verwijderd. Mocht er meer informatie nodig zijn, laat het me weten. We willen de offerte zo nauwkeurig mogelijk om een juiste vergelijking te kunnen maken.

Serre aanbouw realiseren

Wij willen een serre aanbouw aan de woning. 6 meter breed en 3 meter diep. Aluminium kozijnen en tripel glas en vouwdeuren. Graag een offerte. Er moet geheid worden, de gevel moet uitgebroken en ondersteund worden over 6 meter breed. We denken aan spots in de aluminium plafond balken. De vloer leggen we zelf. Vergunning moet nog worden aangevraagd. Rond april - juni graag beginnen.

Serre of uitbouw aan de achterzijde

Vanaf juni krijgen wij de sleutel van een andere woning. We willen daar graag een stukje aan de woning, met veel licht. De breedte is 4,5 meter en we zouden daar 2,5 meter aan willen in de vorm van een serre. We zijn benieuwd naar jullie prijzen en mogelijkheden. Er staat een muur van een bij keuken en van de uitbouw van de buren