Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Van serre en volwaardige tuinkamer maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: van serre en volwaardige tuinkamer maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: van serre en volwaardige tuinkamer maken

Serre ombouwen tot volwaardige aanbouw

Wij willen de serre graag ombouwen tot aanbouw. De ruimte is ongeveer 8 meter breed en 3 meter diep. Hiervoor dient er een draagbalk geplaatst te worden tussen de oude buitenmuur en de serre/aanbouw. Er zal een goed plat dak geplaatst moeten worden en de zijmuren dienen 50 cm opgemetseld te worden.

Van serre en volwaardige tuinkamer maken

Wij hebben aan ons huis een veranda (dak) met glazen schuifpui. Glazen schuifpui is in goede staat en veranda biedt goed fundament voor een dak, maar deze serre is nu geen volwaardige ruimte in die zin dat het niet volledig afgesloten is (zijkanten zijn nog deels open), niet geïsoleerd en volledig van glas (dak is van stevige gegolfde platen) en daardoor in de zomer bloedheet en in de winter steenkoud. Wij zouden hier graag een volwaardige ruimte van willen maken

Vrijstaande woning verbouwen

Verbouwen van een vrijstaande woning met pannendak. Vernieuwen van het dak - de pannen zijn goed, maar daklatten en platen moeten vervangen worden, vervolgens pannen er weer op. Aanleggen gas, water en electriciteit naar achterliggende manege, hiervoor aparte aansluitingen maken op de manage zodat dit op zichzelf komt te staan. Riolering, electra, water aanleggen in twee stawagens. Electra in de woning ook helemaal aanpassen, is niet meer van deze tijd. Moet ook uitgebreid worden. Herinrichten binnenkant woning met aangebouwde bestaande serre, we zouden eventueel de keuken in de serre willen plaatsen. Ook moet er CV door de woning worden aangelegd want we hebben nu gaskachels. Ook willen we van de vide een volwaardige verdieping maken. Tevens badkamer verbouwen.

Het moet een serre worden op een ...

Het moet een serre worden op een dakterras, Dakterras is nu ong. 6*4 mtr, daarvan mag 6*2.5 voor de aanbouw gebruikt worden. Komt te liggen op het zuiden en moet geschikt zijn voor kantoorwerk. De wanden dienen stevig genoeg te zijn om daar boekenplanken aan te hangen. Huidige terras ligt met ruwe waterdoorlatende tegels, maar moet vervangen worden door een volwaardige beklede vloer. Het spreekt vanzelf dat voor computers ed. voldoende electra aansluitpunten aanwezig moeten zijn, net als voldoende verlichtingspunten. De buitenwand waartegen de aanbouw geplaatst moete worden, bestaat nu uit trespa(?) platen op een houten frame en zal gedeeltelijk instant gehouden mogen(kunnen) worden. Verder zal ook het buitenschilderwerk (van de hele tussenwoning) ter sprake komen.

Momenteel zijn wij in onderhandeling ...

Momenteel zijn wij in onderhandeling over de aankoop van een jaren 30 woning. De koop is nog niet rond, daar wij graag eerst een indicatie van de gewenste verbouwingskosten willen krijgen. Momenteel is een serre aan de woning geplaatst. Deze willen wij vervangen door een volwaardige aanbouw inclusief openslaande deuren en evt ramen. Daarnaast willen we de keuken alsmede de badkamer vervangen en eventueel een extra badkamer (douche) aanbrengen. Aan de voorzijde willen wij het "oorspronkelijke" raam met glas-in-lood terugbrengen. Na al deze veranderingen zal tevens stucwerk (deels opnieuw) verricht moeten worden op de benedenverdieping.