Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande serre verlengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande serre verlengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande serre verlengen

Bestaande serre verlengen

Ik heb een veranda van 1. 80 m lang naar voren en deze moet 2. 30 m lang naar voren worden. Mijn idee is om een licht gewicht balk aan de voorkant te plaatsen endaarvoor een goot van ongeveer 25 cm breed. Is dit een goed idee of moet ik aan een andere oplossing denken.

Serre aan de uitbouw bouwen

UItbouw Aan onze jaren 1910 woning willen we naast de al bestaande uitbouw beneden een extra serre uitbouw plaatsen (ongeveer 8 m2 extra vloeroppervlak). Deze komt dus tussen de huidige uitbouw en de uitbouw van de buren. We zitten te denken aan een serre uitbouw om de bestaande constructie zoveel mogelijk intact te houden. De gedachte is dat dit wel een woonserre wordt en goed betrokken moeten worden bij 't huis/keuken (vermoedelijk toekomstig eetgedeelte), maar de huidige woonkamer vloer en keukenvloer wel in tact blijft en behalve afwerking van de plafonds en muren in de rest van de woonkamer weinig aangepast hoeft te worden. Deze uitbouw zou wel inclusief verwarming en elektriciteit zijn. Afmetingen nieuwe uitbouw (schattingen buitenmaten (H x B x D)) 3 meter x 2.05 x 3.80 meter. Hoogte = plafond van de bestaande woonkamer en zal schuin aflopen in verband met de serre). Uitbreken Huidige openslaande deuren + raam erboven verwijderen. Deur uit de keuken + raampartij + muurtje onder raam verwijderen. Muur links van de keukendeur buiten inkorten (zodat er een kolom rechts van de openslaande deuren en links van de keukendeur buiten overblijft) De muren links en rechts van de openslaande deuren blijven staan om de gevel te dragen, zodat voor de gevel naar onze inschatting geen stalen draagbalk nodig is. Grond/vloerwerk Grond uitgraven voor fundering/vloer. Vloer storten + goede isolatie (8 cm). 1 a 2 ventilatiepijpen a 20 cm doorsnede in de vloer (voor het verlengen van de huidige kruipruimte isolatie onder het huis). Vloer uitbouw dient inclusief tegels precies gelijk te worden met de huidige keukenvloer. Tegelen vloer nieuwe ruimte (zelfde tegels als de keuken) > tegels wordt geleverd door ons. Aansluiting maken nieuwe vloer op bestaande vloer.

Uitbouw aan de woonkamer maken

Ik wil graag mijn woonkamer verlengen. Ik wil graag een serre/uitbouw van 6 meter breed x 2.50 meter diep. De huidige gevel moet gesloopt worden. Ik wil graag een serre/uitbouw. Ik wil de muren graag gemetseld en ik wil de voorkant en een deel van het dak graag van glas. Ik wil aan de voorzijde graag openslaande deuren of schuifdeuren. Ik wil de binnenzijde graag laten afwerken. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden.

Serre door een aanbouw vervangen

Ik wil de serre, momenteel in slechte staat, vervangen door een aanbouw. De korte zijde komt tegen het woonhuis, de lange zijde tegen de bijkeuken. Het dak van de aanbouw is het verlengen van het platte dak van de bijkeuken. De buitenafmetingen zijn 4 x 2.1 meter. Het verwijderen van de serre is een deel van het werk. Het is nog niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden. De aanbouw dient wind en water dicht te worden opgeleverd.

Verlengen van bestaande serre

Wij willen graag een oversteek maken aan de bestaande serre (circa 1 meter langer), één kant graag een metalen kolom plaatsen ten behoeve van de draagconstructie. Eén kant is een gemetselde muur. Hoogte is ongeveer 3 meter. Totaal (nieuw) oppervlak circa 5 m2 (plat dak).

Houten aanbouw met houten overkapping bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw laten plaatsen die overloopt in een houten overkapping. De aanbouw wil ik ongeveer 4 x 3 meter hebben, daarmee wil ik de zijkant van het huis verlengen. De fundering moet nog gemaakt worden. Aan de aanbouw zou ik een overkapping willen hebben. Of aanbouwen op de plek van waar nu een serre staat. De serre moet verwijderd worden. Die is nog niet oud en zou ik misschien kunnen verkopen? Graag even komen kijken naar de mogelijkheden en wat de kosten voor de verschillende opties zijn.

Terrasoverkapping of serre plaatsen

Wij willen aan onze bestaande woning een serre maken, van ongeveer 8 x 3,5 meter. We willen een bestaand schuurtje verlengen, en daar dan die serre bouwen. Er moet een plat dak worden gemaakt, met bitumen afwerking en een vierkante lichtstraat met 3 of 4 ruiten. Verder willen wij er een pui in met twee glazen schuifdeuren. We ontvangen graag een offerte.

Woonkamer verlengen met serre

Wij zijn bezig met een koopwoning en willen de woonkamer uitbouwen met een glazen serre. De woning heeft dan ook de 2 zij muren waar de serre tegenaan gebouwd kan worden. De achtergevel moet eruit. Dit is een draagmuur dus de latei moet vervangen worden door een stalen H balk en de vloer dient gestort worden. Deze moet gelijk staat met de woonkamer. Tevens goed geïsoleerd en dubbelglas. Serre liefst van kunststof. Serre moet 6 meter breed worden en 2 meter diep. Ik zou graag willen weten wat de totaalprijs is met en zonder vloerverwarming. Er is voorbeeld foto beschikbaar.

Fundering voor serre plaatsen

Wij willen onze woonkamer met enkele meters verlengen door een serre aan te bouwen ongeveer 6 meter x 4 meter. In deze serre willen wij dan onze keuken plaatsen. Graag zou ik uw offerte voor een fundering ontvangen.

Aluminium serre laten vergroten

Aluminium Serre als verlengen van de woonkamer. 3meter breedt en 3. 5 meter diep. Huis van 1905