Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre en extra verdieping bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre en extra verdieping bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre en extra verdieping bouwen

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Serre en extra verdieping bouwen

Ter vergroting woonkamer willen wij een serre van 4.2 meter breed en 2.5 meter diep. Voorzien van verlichting, elektra en verwarming. De huidige pui dient verwijderd te worden. De breedte van de doorbraak is 4.2 meter. Ook willen we een etage op de woning laten plaatsen. De woning heeft nu alleen een eerste verdieping. Het is mogelijk een houten constructie op het platte dak te maken. Het is een betonnen plaat. Een opgang/trap maken, elektra en verwarming doortrekken, isoleren en al dan niet de binnenzijde afwerken. De opbouw mag 30 m2 worden zodat er nog een dakterras te maken is.

Uitbouw met dakterras bouwen bij een bovenwoning

Ik woon in een pand met 3 woonlagen dat horizontaal gesplitst is in een benedenwoning en een bovenwoning met 2 etages. Ik woon boven en wil er een uitbouw aan de woonkamer en een dakterras laten maken. De vergunning is inmiddels aangevraagd. De 2e etage loopt niet over de volle lengte door en er is daardoor een gedeeltelijk plat dak ontstaan. Ik wil daar een dakterras laten maken met balustrades. Op de zolderverdieping moet een doorbraak komen met een kozijn en kiep-kanteldeur. Ook moet het dakterras worden vergroot/verlengd tot de voorgevel. De woonkamer op de 2e verdieping heeft een balkon, dat willen we bij de woning trekken door de gevel door te trekken. Zo kan een serre worden gemaakt. Voor optimale lichtinval moet er een grote glazen pui in. Idealiter zou de verlening van het platte dak dan ook in beloopbaar glas moeten worden uitgevoerd. De serre dient de lijn te volgen van het schuine dak en vervolgens recht naar beneden te lopen tot de aanzet van de voorgevel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en sta open voor uw advies. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis

Wij willen een dakkapel van ongeveer 8 meter breed aan de voorkant van ons huis in de Watergraafsmeer realiseren. Eerste in de straat, dus waarschijnlijk vergunningsproblemen. Verder willen we een uitbouw aan de zijkant van ons huis realiseren. Er zal een fundering gelegd moeten worden i.v.m. de grond in de Watergraafsmeer. Als dit vergunningstechnisch kan zal de uitbouw ongeveer 5 bij 10 meter zijn. Verder vragen wij ons af of er een soort draag mechanisme is waardoor wij een uitbouw op de eerste verdieping aan de achterkant zouden kunnen realiseren boven een ongeveer 2 meter diep dek waar niet op gelopen kan worden. Dus het uitbreiden van een slaapkamer achter boven een dak die het huis met de al bestaande serre verbind. Ik kan me voorstellen dat u veel vragen heeft. Ik zoek deze aparte offertes om een idee te krijgen wat voor ons wel en niet financieel haalbaar is. Ik snap dat dit niet tot achter de komma zal kloppen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Verbouwing van een jaren '30 woning

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht die nog gedeeltelijk in oorspronkelijke staat is. Wij hebben inmiddels de sleutel en zijn nu een verbouwing aan het voorbereiden. We willen alle ruiten op de begane grond, 1e verdieping en een daklicht laten vervangen door HR++ isolatieglas. Verder willen we in de kelder aansluitingen en sokkels voor de wasmachine en wasdroger en elektrische ventilatie laten aanleggen. De meterkast moet worden aangepast met nieuwe groepen en een nieuwe deur. Het toilet, de keuken, de badkamer, de serre en de zolder moeten verbouwd worden. In de voor- en achterkamer wil ik graag bestaande stopcontacten uitbreiden en wat tegelwerk laten uitvoeren. Daarnaast is er nog stucwerk voor de entree, het toilet, de keuken en de serre. Een bestaande schuur mag worden gesloopt en afgevoerd. Ik heb een bestand toegevoegd met meer details en een paar bouwtekeningen. Ik ga graag in gesprek met bedrijven die hier direct na de bouwvak tijd voor hebben en ontvang graag uw gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Balkonopbouw vervangen en kunststof overkapping plaatsen

Ik woon in een woning met 2 woonlagen, gebouwd in 1980. Ik heb op de verdieping aan de achterzijde een balkon dat bij de slaapkamer is getrokken. Er is een houten kozijn met veel glas gebruikt om het dicht te maken als een soort serre. Ik wil dat hout en glas nu laten vervangen door kunststof met nieuwe ruiten. Verder wil ik in mijn tuin een kunststof overkapping laten maken van ongeveer 3,5 x 2 meter met een kunststof dak. Ik nodig bedrijven graag even uit om de klus hier met mij te bespreken en alles in te meten. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Serre op het dakterras bouwen

Wij hebben een dakterras (met vergunning) en willen daarop een serre bouwen (nog geen vergunning). Het dakterras is 4 bij 3 meter. Graag een offerte voor een serre op het gehele terras en op de helft (2.50 bij 3 meter). Er moet een deur in die naar een trap in de tuin gaat (reeds aanwezig). Het dakterras is op de eerste verdieping. Wij weten nog niet hoe sterk ons dakterras is, dus we willen graag iemand langs laten komen voor een constructieve berekening. Ook willen we graag met iemand om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken voor een serre (materialen, afmetingen et cetera).

Serre aanbouwen en dak veranderen

We willen een serre aanbouwen aan de achterzijde van de woning. De serre heeft zal 5 meter breed en 4 meter diep zijn (buitenzijde gelijk aan garage), met een schuin dak oplopend tot de dakgoot (ter hoogte van de verdiepingsvloer van de 2e verdieping). Daarnaast moet de achtergevel uitgebroken worden (en een latei geplaatst) bij de woonkamer en naastgelegen keuken, om daarmee toegang te verschaffen tot de serre. De fundering voor de aanbouw moet nog gemaakt worden. We zitten nog in de ontwerpfase; er is nog geen tekening of berekening gemaakt. In aanvulling hierop willen we graag het platte dak op de garage vervangen door een pannendak, wat in lijn loopt met de serre, en naadloos aansluit op het schuine dak van het huis. Deze laatste aanpassing kunnen we waarschijnlijk ook zelf uitvoeren, maar hebben een kostenindicatie voor de volledige verbouwing nodig voor de hypotheekaanvraag.

Pui van een inpandige serre verwijderen

In mijn appartement zit een inpandige serre met een glazen pui en deurkozijn zonder deur. Ik wil die pui daar laten verwijderen en afvoeren. Ik schat dat het gaat om 260 x ruim 200 cm. Mijn appartement is op de 4e verdieping in een complex met een lift. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Achtergevel uitbouwen

Wij willen een uitbouw maken aan de achterkant van onze woning. Ik wil graag een uitbouw van 3 meter bij 6.85 meter. Het gaat om een serre, de muren zijn al aangebouwd. We willen graag een kunststof of aluminium frame. We willen graag een glazen dak. We willen graag openslaande deuren of een schuifpui. Er is nog een fundering nodig. Ook wil ik graag elektra, verwarming et cetera aan laten leggen. We hebben al een 3D tekening. We hadden een balkon, dit is weggehaald, hier willen we graag een Frans balkon. Het oude balkon was 1.50 meter. Dit is op de eerste verdieping.