Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre of uitbouw achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre of uitbouw achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre of uitbouw achter

Uitbouw achterkant

Wij willen graag onze woonkamer 2 meter de tuin in uitbouwen. De breedte van het huis is 5 meter. De hoogte is 2.45. We willen graag een glazen plafond als een soort serre.

Uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw of serre aan ons huis. De diepte is ongeveer 4 m en de breedte 3 meter. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal de uitbouw gemaakt moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Uitbouw achterkant huis

Ik wil graag een serre met een geïsoleerd dak met de afmetingen 8.00 x 4.00 meter. Compleet/ casco in in overleg. Verder moet er een fundering in komen, moet het deels gemetseld en voor de rest glas zijn.

Serre/Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde van de woning (5,70 meter breed) de begane grond uitbreiden met een serre van 5,70 meter breed x 2,50 meter diep. Hij mag muren aan de zijkant hebben, maar helemaal van glas heeft onze voorkeur en dan uitgevoerd met aluminium kozijnen. Er zitten reeds 2 heipalen, beiden op 1,80 meter uit de achtergevel en onderling op 5,70 meter van elkaar.

Uitbouw

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze hoekwoning laten plaatsen van 4,00 meter breed x 4,00 meter diep. Met een gesloten plat dak en aan de lange zijde en aan 1 korte zijde een glazen pui met voorkeur voor aluminium kozijnen in zwart of antraciet. Andere korte zijde (buurzijde) gemetseld. Dus aan 2 van de 3 zijdes een soort serre maar dan met een gesloten dak. We willen ook een schuifpui in deze uitbouw en de huidige openslaande deuren in de achtergevel eruit en de bestaande achtergevel moet blijven staan en aan weerszijden in wit pleisterwerk glad gestuct worden. Omdat het een jaren-30 woning betreft willen de industriele look uit de jaren-30 terugzien in deze uitbouw. Ook graag advies betreffende materiaalkeuze kozijnen, glas, etc. door de Aannemer.

Uitbouw achterzijde huis met dakterras en serregevel

Aanbouw achterzijde huis à 4 x 5 m, waarvan 2.60 x 5 m met dakterras. 1.40 x 5 m in vorm van serre met schuin dak en schuifpui. Huidige balkon (1.30 m à 5 m) moet verwijderd. Verder moet er elektra aangelegd worden en wanden. De rest doe ik zelf. Nog geen vergunning.

Bestaande serre afbreken en woonkamer uitbouwen

Wij willen onze woonkamer uitbouwen. Werkzaamheden zijn: bestaande serre afbreken, funderen en nieuwe uitbouw plaatsen. Achtergevel verwijderen en balk plaatsen. Zijmuur uitbreken.

Uitbouw aan achterzijde huis

Wij willen een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van het huis van +/-4,5 bij 5 meter, i.p.v. de huidige serre. Deze komt dan gelijk met de achterzijde van de garage en de aanbouw van de buren, voor het nieuwe kozijn zou ik graag zo veel mogelijk glas hr++ hebben met 2 openslaande deuren de huidige achter gevel zou ik ook graag laten slopen zodat het een geheel word, de huidige keuken en serre sloop ik voor die tijd in eigen beheer.

Uitbouw serre achterkant

Wil graag een serre van 2 bij 5 m met vouwwand deuren. We hebben nog geen voorkeur voor oplevering, wel graag een metsel constructie .

Partners

Partners van Casius