Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre of uitbouw achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre of uitbouw achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre of uitbouw achter

Plaatsen van een serredak en schuifpui of complete serre realiseren

Wij zijn bezig met een uitbouw en willen dit graag middels een serre doen. Wij hebben een aannemer die het sloop en opbouw kan verrichten, dus het zou enkel gaan om het plaatsen van een serre dak en schuifpui. Hierbij denken wij aan een aluminium serre waarvan de buitenkant antraciet is en de binnenkant wit. Verder voorzien van HR++ glas. De pui willen wij graag in 4 delen hebben, waarvan de opening is in het midden. Ondanks dat we een aannemer hebben, zou ik toch ook wel benieuwd zijn wat jullie hierin zouden kunnen betekenen. De woning is van 2017. De fundering moet geïsoleerd zijn en de vloerverwarming willen we door laten leggen in de serre. Verder gaat de bestaande pui eruit en willen we een afscheidingsmuur hebben met schuifdeur om woonkamer en serre af te sluiten. De foto die ik mee stuur is nog van de bouw. Naast deze klus hoop ik dat de aannemer het volgende apart kan vermelden in de offerte, dit betreft namelijk een andere klus: Tussenwand creëren tussen woonkamer en serre.

Uitbouw met opbouw realiseren

Bestaande serre willen we vervangen door gefundeerde uitbouw van 6 x 3 meter aan de zijkant van het huis. Serre mag vergunningsvrij vervangen worden. Ook willen we op de uitbouw een opbouw binnen de normen van het bestemmingsplan. De schets is een impressie van de achterkant, voorkant moet de dakgoot ter hoogte van de verdiepingsvloer van het huis komen, om binnen de normen van de gemeente te blijven. Bestemming van de uitbouw is een keuken en een logeerzolder. Met de vergunning zijn we bezig. De uitbouw is vergunningsvrij, maar de opbouw niet. Daar zijn we mee bezig. We hebben binnenkort een afspraak met de Welstand, voor wat er mogelijk is. Voor de fundering zullen palen nodig zijn, ik denk minimaal 3. We willen een casco oplevering. Graag voor de constructie, houtskeletbouw, prefab en op locatie te bouwen apart vermelden op de offerte. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden.

Complete prefab uitbouw

Wij willen een uitbouw offerte aanvragen. We hebben een prefab serre in gedachte van 2m bij 5m. In overleg met de aannemer wil ik de complete oplevering bespreken. Het doel is om de woonkamer te vergroten.

Uitbouw woonserre tbc lichtinval

Wij willen een uitbouw serre realiseren. De afmetingen zullen 3x3 meter zijn, met glazen dak. Er is geen fundering aanwezig dus graag een offerte inclusief fundering. Daarnaast willen wij de electra geregeld zien en een basisvloer. Voor derest een kale oplevering. Wat betreft de serre zelf mag dit in houten skelet / kunsstof of metsel worden.

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw van 2 bij 5 meter, als verlenging van onze woonkamer. Wij twijfelen nog tussen een serre en een uitbouw. de achterkant zou in ieder geval uit voornamelijk ramen moeten bestaan. De achterkant is alleen via de voordeur bereikbaar. Graag een complete oplevering. Constructie graag in onderling overleg, maar in ieder geval geen hout.

Serre of uitbouw achter

Serre of uitbouw 3,5 m diep 5,75 breed, muur doorbreken. Geheel glas of toch een deel muur. Hier moet draagbalk terug komen. Geheel wordt een woonkeuken. Elektra en stukwerk meenemen. Eventueel als de prijs het toelaat vloerverwarming of alleen in de serre of uitbouw of alles meteen doen. Dak geheel van glas geen lichtkoepel komt er een muur dan raam of toch lichtkoepel. 5.75 x 7 meter aan vloeren voor de vloerverwarming, natte versie.

Uitbouw ombouwen naar serre

There is an existing house extension at the back of the house with concrete foundation, side walls, and flat roof. We would like to change this house extension into a serre. The side walls, foundation can be utilized. Only glass on the roof and glass facade has to be constructed. I can provide contruction drawings of the existing situation. The measures are 4 x 3,86 meter. I would like to start in December.

Uitbouw achterzijde huis. en verwijderen van serre

Uitbouw vervangen. Constructie moet een steiger kunnen ondersteunen. Combinatie van hout en steen. Hoge isolatie waarde. Vloerverwarming Genoeg licht. Elektra 3 m bij 6 m.

Klassieke serre uitbouw

Wij willen aan onze woning een klassieke serre uitbouw van 4 bij 3 m. Een zijde zal volledig uit baksteen bestaan. De onderkant willen we ook een rand gemetseld. De rest willen we met hout of aluminium, hier willen we graag advies over. Verder willen we graag HR glas. Een vergunning is as het goed is niet nodig. De serre komt aan de achterzijde. Ik denk dat er voor de fundering een betonplaat nodig is, maar dat weet ik niet zeker. We willen graag een binnenafwerking (vloer leggen enzovoorts) en elektra is ook nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde aan nieuwbouwwoning

Bij nader inzien willen we toch graag een uitbouw zoals te zien is op de bijgevoegde foto. Breedte woning is 5,5 meter en de uitbouw is 1,2 meter Woning wordt opgeleverd in 2e kwartaal 2020 Woning is gasloos en voorzien van vloerverwarming, de vraag is of deze vloervewarming kan worden meegetrokken in de uitbouw. Wij denken aan een prefab uitvoering. Online zagen wij opties voor een glazen dak zoals in een serre, graag meenemen alsmede een optie voor EPDM. Er is waarschijnlijk geen fundering aanwezig voor de uitbouw, deze zal er ook moeten komen, daarnaast willen wij ten minste 2 contactdozen terug zien. Vanaf de oplevering willen wij beginnen.