Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre nieuwbouw

Tekening voor fundering van Serre en leveren en plaatsen van Serre (4,80 x 4,00 meter)

I want a quote for the extension of the house like a conservatory room appr. with 4 M width and 4 Meter deep. Attached is the plan in RM 127. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Eindhoven wat in Maart 2021 wordt opgeleverd. De Aannemer wil weten wat voor fundering er achter de bestaande fundering moet komen ivm onze wens om een Serre achter de woning te laten plaatsen. Ik zoek dus een Serre-specialist die een tekening kan maken voor de nieuwbouw-Aannemer en na oplevering van de woning een Serre kan leveren en plaatsen. De woning is 4,80 meter breed en wij willen een harmonica-schuifpui erin zodat de gehele achterpui van de nieuwe serre open kan. De afmetingen van de Serre in overleg met de vakman, wij denken zelf aan circa 4,80 meter breed x 4,00 meter diep.

Uitbouw achterzijde in Houtskeletbouw

We willen een uitbouw aan de achterzijde (circa 6,00 meter breed x 3,00 meter diep) vermoedelijk in Houtskeletbouw (graag advies van de Aannemer) met veel glas en een schuifpui (of openslaande deuren) en verwarming/elektra. De huidige serre moet verwijderd en afgevoerd worden. Tevens is er een stukje bestaande bebouwing vanuit de achtergevel waarin wij geadviseerd willen worden om dit op te nemen in de nieuwbouw of eerst te laten verwijderen en dan nieuw terug te plaatsen. Eventueel willen wij op het dak van de nieuwe uitbouw een sedum-dak aan laten leggen dus graag ter voorbereiding hier rekening mee houden. Het betreft een hoekwoning waarbij de buren al een uitbouw hebben staan.

Twee glazen erkers realiseren bij een hoekwoning

Thans ben ik in afwachting van de oplevering van onze nieuwbouw woning. De woning betreft een hoekwoning en wij zouden graag onze woning willen voorzien van twee glazen serre's/erkers van 250 bij 50 en 300 bij 100 cm. Hier is nog geen fundering voor gemaakt. Dit zou ik graag met houten kozijnen willen hebben.

Serre uitbouw achterzijde woning

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een serre uitbouw bij ons nog nieuw te bouwen woning. Wij zouden onze nieuwbouw woning direct vanaf de bouw over de hele breedte met twee meter willen verlengen. Het betreft een tussenwoning de breedte van de woning aan de binnenkant is 540 cm en gemeten vanaf de buitenkant 570 cm. We zouden dan het dak en de achterwand van constructie glas en aluminium willen en en met aluminium harmonica deuren (glazen vouwwand) alles voorzien van isolatieglas. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd indien er meer vragen zijn hoor ik dat graag.

Aanbouw Serre

Beschrijving: •Nieuwbouw huis wordt naar verwachting midden April opgeleverd. Serre moet uiterlijk midden Mei zijn opgebouwd. •Serre wordt geplaatst tegen de buitenmuur van de uitbouw van de buren •Afmeting serre ongeveer 2.4 x 5.7 = 13.7 m2 (we moeten nog meten) •HR++ glas. Optie: glas met roedenverdeling (m.u.v. dak) •Geïsoleerde betonvloer •Geen extra's (vloerafwerking, zonwering enz.) •Geen extra verwarming in de serre •Geen muurdoorbraak (alleen ramen/deuren verwijderen) •Glazen serre: volledig glas (geen opgaand metselwerk) en dak van glas •dak: licht afschot •Hout •Gespecificeerde offerte: beton vloer en serre apart specificeren Vragen: •Aansluiting met buitenmuren: hoe voorkomen we koudebruggen? Moet buitenmuur toch verwijderd worden? •Kunnen de bestaande ramen/deuren gebruikt worden in de serre (met als doel natuurlijk een goedkopere serre)? Of is er inruilkorting mogelijk voor de bestaande ramen/deuren?

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Aanbouw of serre aanbouw aan de achterzijde van de woonkamer

We hebben een nieuwbouw huis uit 2015 en wij willen een serre of een aanbouw realiseren. We denken aan 4.8 m breed en 2.5 m diep. Het voorbeeld van de aanbouw van de buren is bijgevoegd. Een vergunning is niet nodig. Geen idee wat voor fundering nodig is. We willen een complete oplevering. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag willen wij weten wat geschikter is qua prijs-kwaliteitsverhouding: een serre of een aanbouw?

Uitbouw en kelder realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (achterzijde nieuwbouw 2014 rijtjeswoning) en bouw van een kelder (onder de woning met de trap in de aanbouw). Het huis is 5.3 m breed, de aanbouw mag 2.5 m diep. Het huis is 10 meter lang. De buren hebben reeds een fundering. Deze fundering kan mogelijk gebruikt worden voor onze uitbouw. Aangezien de uitbouw op het zuiden komt te staan is het gezien de warmte niet verstandig om het glas volledig van glas te bouwen. Daarom mag dit deels bedekt worden met bitumen. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitbouw dat op een serre lijkt. De aanbouw mag met veel glas. Ik kijk uit naar uw reactie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen onze woning vergroten d.m.v. een serre aanbouw of gewone aanbouw. Om de juiste keuze te nemen willen wij graag weten wat de kosten zullen zijn. Woning: nieuwbouw uit 2017. Woning vloer : Gietvloer Uitbouw realiseren : 2 tot 2,5 meter bij 5 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk + een fundering en het moet van kunststof gemaakt zijn. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw en diverse overige werkzaamheden werkzaamheden

Extra stenen uitbouw van 2 meter en ongeveer 570/550 cm. breed, de tuin loopt in een punt. Het huis wordt standaard geleverd met een uitbouw van 180 cm. Bouw in overleg met serrebouwer die serre dak en schuifpui installeert. Technische tekeningen van de serre aanwezig. Los maken achtergevel, het betreft een schuifpui (die willen wij nog verkopen). Heiwerk, grondwerk, overtollige grond afvoeren. Metselwerkzaamheden: buitengevelstenen en voegwerk gelijk aan bestaand. Isolatie als bestaande buitenmuren. Vloer die aansluit op bestaande vloer. Vloerverwarming aangesloten op bestaande vloer. Elektrastroompunt voor de spots van de serre. Noot: Het betreft een nieuwbouw woning in Haarlem. Ik ben zelf niet de opdrachtgever maar een familielid die wat meer tijd heeft om deze offerte aan te vragen. Woning wordt gebouwd aan de Harmenjansweg in Haarlem en wordt in februari opgeleverd. Mogelijk moeten er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd zoals het tegelen van de vloeren.

Partners

Partners van Casius