Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre maken

Kelder direct achter aan de woning met daarop een glazen serre

Wij willen aan de achterzijde van onze twee-onder-een kapwoning een kelder laten maken met daarop een glazen serre ten behoeve van de woonkamer. De glazen serre dient 6 meter x 3 meter te worden.

Serre bouwen

Graag wil ik mijn huis uitbreiden met een serre van 2,5 m X 10 m. Graag zou ik een afspraak maken voor advies en de situatie door te bespreken. Ik heb nu 2 grote ramen in mijn gevel die zijn bijna 9,5 m. In het midden zit of een metalen of een betonnen constructie, dat moet even bekeken worden. Tot 2.5 m kan ik vergunningsvrij bouwen. De serre moet vloerverwarming krijgen, de 2 zijkanten moeten gemetseld worden (3 m hoog bij 2,5 m diep). De lange zijde van 10 m moet een glazen schuifpui krijgen. In de serre wil ik verlichting, dus stroom. Erboven heb ik een klein stukje balkon, dit wil ik laten verlengen tot over de 10 m breedte, dus het dak moet hiervoor sterk genoeg zijn. Er moet een fundering komen, ik heb in mijn huis een betonnen fundering. Ik moet kijken wat het beste is voor de serre, het moet wel netjes en gelijkmatig met de huidige woonkamer situatie worden. Graag heb ik iemand langs, waarmee ik de klus kan door bespreken. Ik moet wel een tijd hebben wanneer het rond kan zijn en ook een prijs.

Gemetselde of glazen uitbouw realiseren

Graag ontvang ik een offerte van het onderstaand: Wij laten een huis bouwen en daar willen we een uitbouw aan laten maken. De fundering en vloer zijn al geplaatst. De uitbouw is 3 x 5 m. We willen verder een dicht dak in verband met de warmte, voor de rest maakt het niet veel uit. Vergunning is nodig, deze willen we graag laten regelen. We twijfelen tussen twee mogelijkheden: of alle gevels (3) van glas (soort serre maar met een dicht dak) of de gevels gemetseld. De uitbouw heeft als doel om meer ruimte te creëren en waar we onze eettafel in kunnen plaatsen. We vragen ons af of hier een groot prijsverschil inzit. We willen graag de prijs voor een casco oplevering en voor compleet ontvangen. Onze woning wordt opgeleverd in december dit jaar, de uitbouw zou dan rond maar 2021 gebouwd moeten worden.

glazen wanden voor onze serre

Wij willen een offerte voor het volledig dicht maken van onze serre die nu alleen een glazen dak heeft. Deze moet dus voorzien worden van glazen zijwanden en volledige voorkant. Lengte 8.80 mtr, diepte 3 mtr. Ondergrond: fundering op heipalen.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterkant van de woning zou ik graag een serre willen laten aanbouwen. Om de woning te bekijken, moet ik een afspraak maken met de huidige eigenaren. Dat kan ik t.z.t. regelen. De breedte van de achtergevel van de woning is ongeveer 5 meter en bestaat nu grotendeels uit een groot raam en een deur naar de tuin. Deze achtergevel gaat weg waardoor de woonkamer / keuken aansluit op de uitbouw. Ik heb de volgende vragen en wensen: De aanbouw krijgt een oppervlakte van ongeveer 5 x 5 meter. In het dak van de overkapping wil ik graag glas. Niet over de gehele breedte maar een gedeelte in het midden. Bij voorkeur zonwerend glas. De voorkant van de serre wordt een 2-deurs schuifpui schuifpui naar de tuin. Electra en eventuele andere voorzieningen zijn gewenst. Ik ben alvast benieuwd naar de (on)mogelijkheden, ideeën en een eventuele richtprijs voor dit project.

Serre aan de achterzijde realiseren

Wij willen een serre laten bouwen. De globale afmeting voor de aankomende serre moet worden 5,25 mtr bij 3 mtr. De exacte maten hangt geheel af van uw bouwkundig advies. Als het mogelijk is willen wij graag de situatie door u bij ons ter plaatse willen laten bekijken (de ondergrond is namelijk veel zand en zakt veel) voor de fundering. In de buurt geven ze aan dat een vergunning niet nodig is, maar ik probeer een afspraak met de gemeente te krijgen dat ik in het archief mag kijken naar hoe ons huis gebouwd is en of een vergunning nodig is of niet. We zijn al enige tijd bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden en we willen nu serieus aan de gang. Wij willen of een aluminium of een kunststoffen serre compleet van glas (dak en de zijkanten). Mogelijk dat we ook elektrische zonwering willen hebben en verwarming. We willen een complete oplevering. De tuin willen we ook aanpakken, we zouden de tegels willen vervangen, maar we vragen ons af of het handiger is eerst de oude tegels te verwijderen en dan te bouwen, of de tegels te laten liggen en later dit te laten doen. We hebben geen haast, het liefst zouden we er in de zomer al gebruik willen maken van de serre, maar september vinden we ook goed.

Woonserre maken achterzijde huis

We willen graag een goed geïsoleerde woonserre met een grote van 4 x 5 m en een muurtje langs de kant van de buren. Wij willen de tuin laten doen, het lijkt erop dat wij iemand hiervoor hebben gevonden, het is belangrijk dat met dat bedrijf wordt overlegt wanneer het handig is om de fundering voor de serre te maken. Onze buren hebben ook een serre, zij hebben geheid, maar wij weten niet of dit nodig is. Wij wonen wel aan een watertje, deze is ongeveer 8/9 m van ons huis af, dus wellicht zijn heipalen wel noodzakelijk. Graag zouden wij de serre van pvc willen, graag direct isoleren. De buitengevel kan blijven staan, wij hebben grote schuifdeur. Geen vloerverwarming in de serre noodzakelijk. Wij hebben gehoord dat er voor een bepaalde grootte geen vergunning nodig is, maar wij weten niet zeker of wij er een nodig hebben. Als wij deze nodig hebben, laten wij dit graag door u regelen. Elektra punten willen wij graag door u laten maken in de serre, de vloer wordt gelijk aan de bestrating, dit kunnen wij waarschijnlijk door de hovenier laten doen. Aan het eind van het jaar zouden wij willen beginnen.

Verbouwing + aanbouw serre

Wij willen een o.a. uitbouw realiseren middels een serre aan de achterkant van onze tussenwoning van 4 bij 6 meter. De hoogte moet 2,5 meter. De voorzijde en de bovenkant van glas. De zijde graag van steen. Daarnaast willen we een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming doorlopend van de woonkamer naar de serre, ongeveer 48 m2. Aan de zijkant zouden we een nieuwe keuken willen plaatsen. De oude keuken hoeft niet verwijderd te worden. We zorgen dat we een tekening maken van de aanbouw.

Nieuw dak serre

Ik zou graag een nieuw (energiezuinig) dak op mijn serre willen hebben en wil je vragen of je interesse hebt om dat bij mij te willen doen? Ik heb een huis met een serre. Mijn serre is voorzien van een soort plasticplaten dak (zie bijgevoegde foto’s). Ik wil hier graag een nieuw glazen dak met HR ++ of indien het mogelijk is (en betaalbaar) HR +++ ramen, eventueel met een deel wat open kan. De ramen van de serre zijn in ieder geval dubbele glazen, maar mogelijk wil ik daar ook HR ++(+) . Kun en wil jij dit en zo ja wil je een offerte hiervoor maken? Ik kan op verzoek nog andere foto's sturen.

Opbouw en van een overkapping een serre maken

We willen 2 klussen laten uitvoeren: - We willen 3 extra slaapkamers op het platte dak van onze uitbouw realiseren van 8 m bij ongeveer 5 m. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, wij hebben nog geen stappen genomen om richting de gemeente te gaan. Wel hebben wij een aannemer laten komen voor advies, hij heeft gezegd dat dit realiseerbaar is en geen moeilijkheden met de gemeente zullen komen. De fundering heeft hij nagelopen, deze is geschikt. Hij heeft een offerte uitgebracht, maar wij willen nog 2 offertes ernaast leggen om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bekijken. De uitbouw willen wij van steen. Wij hebben zelf tekeningen gemaakt. Er moeten 4 ramen in komen. Wij hebben zelf 2 ramen in de huidige gevel zitten, kunnen wij deze opnieuw plaatsen? 1 slaapkamer krijgt 2 ramen, de anderen 1 raam. Graag op de offerte casco benoemen en de aanvullingen specificeren voor compleet. - We willen evt een serre maken van onze overkapping. Bij dezelfde aannemer hebben wij hiervoor een offerte aangevraagd. Wij hebben 2 opties: 1. de overkapping dichtmaken met hetzelfde materiaal 2. een stenen uitbouw maken, maar deze optie wordt het waarschijnlijk niet qua kosten. De overkapping is 5 bij 3 m. Het hangt af van de optie of er een fundering moet6 komen. ALs wij voor optie 1 gaan, dan willen wij de vloer buiten, dit is het terraas en ligt 10 cm lager dan binnen, dan willen wij hier isolatie in en optrekken zodat dit gelijk wordt met de vloer binnen. Dan wordt het een soort tuinkamer. Oplevering is ook de vraag wat ons lukt qua kosten. De overkapping is nu van aluminium palen en melkglas. Vanaf 1 september kunnen wij beginnen.