Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre maken

Uitbouw achterzijze serre/erker

Het betreft een kleine uitbouw op de plaats waar zich nu het raamkozijn en de achterdeur bevindt. De serre zou circa 3 meter breed worden, aan de muur circa 2.40 meter hoog en schuin aflopend naar circa 2 meter. De diepte is ongeveer 0,80 meter. De gehele serre van glas met hout of kunststof. Een vast raam en een schuifdeur. Of verdeeld over meerdere panelen? Een rooster (voor frisse lucht) in het raam. Tevens de vloer egaliseren/gelijk maken met de rest van de vloer.

Serre bouwen

Wij willen graag een serre maken aan de achterkant van het huis. Wij willen in de vloer van de serre vloerverwarming aanleggen. Het gaat om 3 bij vier meter ongeveer. Het moet van hout of staal gemaakt worden, en compleet opgeleverd worden. Er hoeft alleen geen elektra in, en er hoeft ook geen fundering in.

Serre aanbouwen en afwerken

Binnen kort verhuizen wij naar een nieuwbouwwoning. Daar willen wij graag een serre laten maken. De serre moet aansluiten op achtergevel woning. De afmetingen zijn 7 x 4 meter. Bij de voorzijde (7 meter) willen wij graag harmonica glazen deuren. Aan de rechterzijde willen wij glazenpanelen (hoeft niet open te kunnen). Aan de linkerzijde (4 meter) willen we ook harmonicadeuren. Ook willen we enkele kiepdeuren, hier ontvangen we graag advies over. We willen graag Hr+++ glas. In het dak willen we een lichtstraat in de vorm van een koepeldak. ook willen we verlichting/spots in het plafond. Hoeveel spots en of dit mogelijk is ontvangen we graag ook advies. Dan willen we in de vloer graag vloerverwarming doortrekken. De vloer is 7 x 4 meter. Als het mogelijk is willen we stroompunten aanleggen, hier ontvangen we ook graag advies over. Dan zou de huidige schuifpui en kozijn in woning willen laten demonteren. Deze is 2 x 2,80 meter. Dit zou ook afgevoerd moeten worden. Verder zou de fundering aangelegd moeten worden. (7 x 4 meter). Het gaat om een vrijstaande woning. Graag ontvangen wij de offerte inclusief materiaal.

Balkon steunbalk renoveren en bestaand balkon waterpas maken

Van mijn appartement op de 1e etage is de voorste steunbalk van mijn balkon flink gaan rotten en vereist een nieuwe steunbalk. Deze is 75 centimeter breed, 20 centimeter hoog en 5 meter lang. het balkon is alleen bereikbaar via het appartement. Onder het balkon staat een serre van de onderburen. Indien de steunbalk toch vervangen wordt, graag het bestaande balkon ook weer waterpas maken.

Serre aan achterzijde huis om woonkamer te vergroten

Wij willen de woonkamer vergroten met ongeveer 3 x 4 m, wellicht iets langer dan 3 neter. Waarbij wij tevens een schuifpui willen maken op de plek waar nu onze achterdeur zit. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en met een bakstenen/glazen buitenkant. Ik weet alleen niet zeker of er een fundering in moet. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Fundering serre tuin

Graag wil ik een fundering voor serre van 5 x 4 meter laten maken en Douglas palen erop monteren. Het gaat om 2 staande palen van 14 x 14 centimeter en een paal verticaal tegen de muur en nog eens 2 staande palen tegen de muur. Rondom zou ik graag met balken een skelet met Douglas palen laten maken. De rest gebeurd later. Er liggen nu tegels, deze haal ik zelf weg.

Aanbouw/serre bestaande woning

We overwegen een kleine aanbouw/serre voor onze woning en we zijn daarom op zoek naar een betrouwbare aannemer die kwalitatief goed werk kan leveren voor een redelijke prijs. We zijn op zoek naar een mogelijkheid om beter gebruik te kunnen maken van de beperkte beschikbare ruimte rond ons huis. Daarom onderzoeken we of het mogelijk is om het pad naast ons huis om te vormen tot een serre of aanbouw zodat we daar onze fietsen overdekt in kwijt kunnen. De aanbouw is daarmee relatief lang (8-9 m), relatief smal (+/- 1 m20) en hoog (4 m). In het bijzonder willen we kijken of het mogelijk is om de fietsen op kunnen hangen aan een dragende balk over de lengte zodat we de beschikbare hoogte optimaal kunnen gebruiken. Kunt u aangeven of uw onderneming geïnteresseerd is in een dergelijke opdracht? Zo ja, kunt u een indicatie geven van de orde van grootte van de prijs en/of kunnen we een afspraak maken om een beeld te krijgen van hoeveel het zou kosten?

Verbouwen bestaand serre dak

We hebben een serre uit 1997 met aluminium schuifpui en plexiglas dak. We willen van het dak een plat dak (met EPDM-dakbedekking) maken met 1 grote lichtstraat (zadeldak van circa 300 x 100 cm) erin voor het benodigde licht. Het dak moet verder van binnen worden geïsoleerd en het plafond worden afgewerkt met inbouw spots. Dit alles moet dus op de bestaande serre gerealiseerd worden. De serre is 5,2 bij 3,75 meter. Het idee is om dit in het voorjaar van 2020 te realiseren, als er een vakman is die dit eerder kan valt dit te overleggen.

Dak van serre vervangen

We hebben een serre met een glazen dak van circa 20 jaar oud (6 bij 3 meter). Het dak van de serre lekt omdat het bij de bouw gekozen construct voor het dak niet klopt. De glasplaten van het dak liggen in het frame en zijn met houten latten afgedicht. We willen het dak laten vervangen en gebruik maken van aluminium profielen om de glasplaten op te leggen en de platen laten oversteken.

Advies over serre

Jaren geleden hebben wij een serre laten bouwen. Vanwege de isolatie (in de zomer de zon en in de winter de kou),hebben wij gordijntjes tegen het glazen 'plafond' laten installeren. Nu ontstaat er s winters als het vriest, enorm veel condens tussen de gordijntjes en het glas, waardoor het gaat 'regenen' in de serre. De partij die de gordijntjes geplaatst heeft, geeft aan dat hij dit probleem nog niet eerder heeft gehad. Zelf denken wij dat het wellicht te maken heeft met de profielen die gebruikt zijn bij het plaatsen van de glasplaten. Dit probleem bestaat inmiddels een aantal jaar en zouden we graag oplossen. We zijn op zoek naar een partij die met ons mee wil denken en mee wil zoeken naar een duurzame oplossing. De partij die de serre ooit geplaatst heeft, bestaat inmiddels niet meer en kan dus niet met ons meedenken. Pakken jullie dit soort vragen ook op?