Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre tegen garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre tegen garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre tegen garage bouwen

Aangebouwde schuur wijzigen in een gemetselde garage

Rond eind januari 2018 wordt onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is aan de zijkant een standaard schuur aangebouwd, die is geschakeld met de schuur van onze buren. Wij willen daar graag een gemetselde garage laten maken van 3050 x 7700 cm en ongeveer 2900 cm hoog. De huidige schuur heeft 2 deuren en we willen 1 deur laten hergebruiken in de nieuwe garage. We willen een garage met een plat dak en deze casco laten opleveren. Er ligt al een kleine fundering voor de huidige standaard schuur en die moet worden vergroot. Tussen de garage en de uitbouw van onze buren wil ik alvast een funderingsvloer laten storten van 2400 x 5000 cm. Daar wil ik in de toekomst dan een serre op laten bouwen.

Serre tegen garage bouwen

Ik wil graag een serre van glas met een glazen dak. Enkel 1 deur naar buiten nodig. Hoog 3 meter, breed 4,5 meter en diep 1,5 meter. De kopsekant van de serre komt tegen het huis. Graag een offerte.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Serre bouwen

Aan de achterzij van de woning wil ik graag een serre laten bouwen. Er is geen echte achterom, wel een garage en een tuindeur. De ruimte zal 3 bij 3.50 meter moeten worden. Aan de rechter kant zal er een muur geplaatst moeten worden en links een muur verwijderd en de constructie verstevigd. De vloer dient gelijk te worden getrokken met de vloer van de huidige vloer. De radiator, 2 stopcontacten en de zonwering dient te worden omgelegd en in de achtergevel moeten er openslaande deuren geplaatst worden.

Verzakking serre herstellen en fundering garage maken

Wij willen een huis kopen, waarvan de serre verzakt is. De makelaar zei ons dat dat door middel van een hardhouten balk onder het verzakte deel te plaatsen wel op te lossen was. Het gaat om een serre van 2,5 bij 5,25, waar schijnbaar wel een betonplaat onder ligt. Wij horen graag wat u denkt dat de juiste oplossing is en daarbij een grove kostenindicatie. En we willen een fundering laten maken om er een nieuwe garage op te kunnen bouwen van ongeveer 3,5 bij 6 meter. De grond is veen grond (Leidscheveen). Ontvangen graag ook hiervoor een grove indicatie van de kosten.

Serre van achteren bouwen

Wij willen een serre aan de achterkant van de woning. Op de foto kunt u zien dat de serre tussen de 2 muren moeten komen. Het gaat om de afmetingen van 3 meter breed en 150 cm diep. Als deze afmetingen te klein zijn dan zouden we graag ook een offerte willen voor 3 meter breed en 340 cm diep. Dit loopt dan gelijk met de achterkant van de garage. Muren breken en beton storten plus afwerking willen we zelf doen.

Drive-inwoning van een tuinkamer of serre voorzien

Het aanpassen begane grond . Garage deeltelijks tot woonkeuken met kookeiland . ( bestaande keuken te verplaatsen naar beneden . Aan hegtend gezamelijke eetbar /tafel . Slopen : De tussen muur in de garage tuinkamer . Voor een gedeelte te slopen tot de hoogte van het aanrechtblad . Er zitten electra water en afvoer leidingen in verwerkt !!! Deze moeten behouden blijven ! Tegelvloer vervangen door andere tegels Ytong blokken . Schuifdeuren : Deur tussen garage en waskeuken vervangen . De gangdeur en keuken vervangen door schuifdeur Ds tussen deur van gang en tuinkamer vervangen door schuifdeur . Gang : Tegels slopen gang vervangen . Tegelwerk in de serre tuinkamer moeten blijven liggen . Verder afwerken suken . Ik hoop u hiermee voldodnde te hebbe n ingelicht .?

Serre aan de woning bouwen

Aan de achterzijde van de woning en met aan de rechterzijde de muur van de garage willen wij graag een serre laten plaatsen. De afmeting zal 5 meter breed worden en 3 meter diep. Er zal dus 1 muur gemetseld moeten worden en aan de achterzijde zal er 2 schuifpuien en HR++ glas geplaatst moeten worden. De vloer, CV en elektra gaan wij zelf aanleggen.

Bouw vrijstaande woning

Ik heb een bouwkavel gekocht en wil daar een vrijstaande woning op laten bouwen, wellicht met u. Het gaat om een woning van 12 x 9 meter met een serre en garage. Ik maak graag een afspraak om mijn plannen te bespreken, het voorbereidende traject te starten en een offerte te ontvangen.

Vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen

2 onder 1 kap, 530m3, met garage, carpoort, serre.