Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre dak door een vast dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre dak door een vast dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre dak door een vast dak vervangen

Aangebouwde schuur wijzigen in een gemetselde garage

Rond eind januari 2018 wordt onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is aan de zijkant een standaard schuur aangebouwd, die is geschakeld met de schuur van onze buren. Wij willen daar graag een gemetselde garage laten maken van 3050 x 7700 cm en ongeveer 2900 cm hoog. De huidige schuur heeft 2 deuren en we willen 1 deur laten hergebruiken in de nieuwe garage. We willen een garage met een plat dak en deze casco laten opleveren. Er ligt al een kleine fundering voor de huidige standaard schuur en die moet worden vergroot. Tussen de garage en de uitbouw van onze buren wil ik alvast een funderingsvloer laten storten van 2400 x 5000 cm. Daar wil ik in de toekomst dan een serre op laten bouwen.

Serre tegen garage bouwen

Ik wil graag een serre van glas met een glazen dak. Enkel 1 deur naar buiten nodig. Hoog 3 meter, breed 4,5 meter en diep 1,5 meter. De kopsekant van de serre komt tegen het huis. Graag een offerte.

Dak van de serre vervangen

Op onze huidige serre van 4 x 7 meter willen wij graag het dak laten vervangen. Momenteel liggen er 6 semi-transparante polycarbonaat platen op het dak, in/op houten kozijnen. De kozijnen zijn nog in prima staat, echter geven de platen erg veel geluidsoverlast: bij een flinke regenbui is een gesprek in onze woonkamer die in open verbinding met de serre is, niet meer te voeren. Graag ontvangen wij uw advies over de mogelijkheden, meer geluidsisolatie en bijkomende kosten.

Lekkend serredak herstellen

Ik zoek een gerenomeerde serre bouwer, geen klusjesman die het probleem van mijn dak van mijn serre oplost. Probleem: al 8 jaar loopt er bij hevige regen en bepaalde wind water in de serre. Gevolg nu is dat de balken van de serre gaan rotten. Naar mijn idee is de zinken kap ( zie foto ) te smal.

Aanbouw of serre aan zijkant huis laten bouwen

We willen een aanbouw met een licht hellend dak, bestaande uit een schuur en een woongedeelte aan de zijkant van het huis. De lengte zal 11.80 meter zijn. De breedte is afhankelijk van een aantal factoren. Krijgen we vergunning om een deel van de (draag)muur te verwijderen, dan 2.5 à 3 meter. Zo niet, dan zal waarschijnlijk 4 meter aangehouden worden. Verder wil ik graag een schuifpui in die helemaal open kan. In februari is de sleuteloverdracht, dan zou er ook met de bouw begonnen kunnen worden.

Kunststof serre dak repareren

Bij ons oude serredak zijn diverse lekkages, graag hadden wij offertes van het vernieuwen van de rubbers en het afkitten en dergelijke. De waterschade hoeft niet gerepareerd te worden. Over twee jaar wordt de serre toch afgebroken dus het gaat er om dat ik er dingen onder kan zetten.

Aanbouw aan de achtergevel

Wij willen graag een betaalbare aanbouw laten maken aan onze achtergevel van 6 meter breed x 4 meter de tuin in. De beide buren hebben een aanbouw en wellicht kunnen deze muren gebruikt worden. De achtergevel van de serre zal van glas moeten worden en zoveel mogelijk open moeten kunnen. Ook via het dak zouden wij de mogelijkheid willen weten voor bijvoorbeeld een lichtstraat. Echter zouden wij wel een mogelijkheid willen hebben om inkijk via het dak te vermijden. In verband met de zeer recentelijke aangekondigde veranderende regelgeving zouden de tekeningen voor 1 januari ingeleverd moeten worden en voor 1 april 2018 gestart worden met de bouw. De tekeningen dienen te worden ingeleverd bij de VvE.

Reparatie van een kunststof serre

Het gaat om het repareren van een kunststof aanbouw van 6 meter bij 2 meter. Dak, want isolatieglansruiten zijn lek Aan voorzijde sluiten de twee schuifdeuren in het midden niet goed meer. Er is tevens een verzakking, al is dat aan de tegelvloer binnen niet te constateren. Er zal ter plaatsen moeten worden gekeken voor een vrijblijvende offerte.

Serredak met polycarbonaat vervangen door vast dak

Onze serre is ongeveer 7 meter bij 3 meter en heeft isolatieglas rondom maar nog kunststof dak panelen die niet goed isoleren en lelijk zijn. Wij overwegen om een vast dak met eventueel een lichtkoepel te laten plaatsen. We vinden de serre niet heel mooi en willen er dan ook niet teveel geld aan uitgeven. De klus moet dus simpel en effectief en voordelig zijn.

Serre bouwen

Ik wil aan mijn woning graag en serre laten bouwen van 4 x 4 meter. De zijkanten mogen dicht en ik wil een glazen dak en een grote glazen schuifpui. Ik denk aan uitvoering in kunststof of aluminium. Ik wil hierover graag uw advies en een prijsopgave ontvangen. De ondergrond is hier nog steeds in verandering en verzakt. Daar moet met de bouw rekening mee worden gehouden.

Partners

Partners van Casius