Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre aanpassen

Drive-inwoning van een tuinkamer of serre voorzien

Het aanpassen begane grond . Garage deeltelijks tot woonkeuken met kookeiland . ( bestaande keuken te verplaatsen naar beneden . Aan hegtend gezamelijke eetbar /tafel . Slopen : De tussen muur in de garage tuinkamer . Voor een gedeelte te slopen tot de hoogte van het aanrechtblad . Er zitten electra water en afvoer leidingen in verwerkt !!! Deze moeten behouden blijven ! Tegelvloer vervangen door andere tegels Ytong blokken . Schuifdeuren : Deur tussen garage en waskeuken vervangen . De gangdeur en keuken vervangen door schuifdeur Ds tussen deur van gang en tuinkamer vervangen door schuifdeur . Gang : Tegels slopen gang vervangen . Tegelwerk in de serre tuinkamer moeten blijven liggen . Verder afwerken suken . Ik hoop u hiermee voldodnde te hebbe n ingelicht .?

Serre door een vaste aanbouw vervangen

Ik wil onze serre laten aanpassen, zodat dit een vaste aanbouw wordt. In het dak zal een lichtstraat gemaakt mogen worden en de bestaande schuifpui willen we behouden. Ik zou graag eerst een afspraak willen maken voordat er een offerte uitgebracht wordt. Tijdens deze afspraak kunnen de wensen kenbaar gemaakt worden. Het gaat om een ruimte van 5 bij 4 meter. Er is een fundering aanwezig. De serre heeft al twee gemetselde muren en de voorzijde heeft een pui. De bovenzijde is van een soort van melkglas.

Geïsoleerde serre aanbouwen

Wij willen een serre laten maken van 3.70 meter breed en 3.00 meter diep. Aan een kant aansluitend aan de bijkeuken dus nagenoeg geen zijkant. Bij de huiskamer het raamkozijn verwijderen en borstwering onder het raamkozijn, zodat een doorloop wordt gecreëerd. Geïsoleerde en afgewerkte vloer met vorst begrenzing. Eventueel ook schuurdak aanpassen. Indien er geheid moet worden zullen de palen 3,5 tot maximaal 4 meter zijn. Waarschijnlijk zijn twee palen voldoende.

Gehele woning renoveren

Gehele woning renoveren. Tussenwoning uit 1930, staat nu leeg. Zoek een bedrijf die ervaring heeft met oude huizen. Vloer aanpassen op de bovenverdieping - loopt scheef. Voorgevel en achtergevel buiten stuken. Eventueel een nieuwe badkamer. Achterzijde naar het binnenplaatsje uitbouwen/serre plaatsen - dit hebben andere woningen ook. Op de zolder eventueel dakkapel plaatsen en slaapkamer realiseren. Het is een klein huisje. Graag advies en offerte.

Woning volledig laten verbouwen

Dakkapel plaatsen, 320 cm breed 45 graden. Badkamer plaatsen, sanitair is al aanwezig. Muur verwijderen, draagconstructie aanpassen. Wenteltrap plaatsen/op maat maken. Serre plaatsen 573 cm bij 380 cm met openslaande deuren. Vervangen boeidelen en eventueel achtergelegen delen van de overstekken, dakgoten vervangen, alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk. Kruipruimte vullen met isolatiechips. Tegelvloer keuken leggen en eventueel plaatsen van de keuken. Plafondbalken vervangen ivm houtrot. Afmeting 10 bij 5 meter. Het betreft een vrijstaande woning. Zijn bezig met de aankoop van de woning.

Verbouwing/renovatie

We willen ons pas gekochte huis helemaal opknappen. Het gaat om een jaren 30 hoekwoning dat voor het laatst in de jaren 70 opgeknapt is geweest. Woonoppervlakte: 171 m2, Inhoud: circa 560 m3, - Huidige staat isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing, gedeeltelijk muurisolatie. We willen de woning helemaal moderniseren maar met behoud/het terugbrengen van de jaren 30 uitstraling. Verder willen we de muur tussen de woonkamer en de keuken doorbreken, en zowel de woonkamer als de keuken aanbouwen (aanbouw/serre combi). We gaan er vanuit dat het nodig is om alle elektriciteit, verwarming, vloeren, muren, plafons etc te vernieuwen/opknappen. Op de eerste verdieping willen we de indeling van de kamers aanpassen, de badkamer moderniseren, op de zolder brede dakkapellen plaatsen.

Aanbouwen en verbouwen

Serre aanbouwen van ongeveer 3 bij 3 meter. Ter verlenging van de garage. Muur isoleren en fundering maken voor de serre. Tevens CV en elektra in de serre aanleggen. Daarnaast wil ik de badkamer en toilet laten renoveren. Vernieuwing van tegelwerk en sanitair, waarschijnlijk hoeft het niet geheel gerenoveerd te worden. Daarnaast nieuwe keuken plaatsen, wat leidingen aanpassen en tegelwerk.

Dak serre renoveren

Vervangen van polycarbonaatplaten door gehard glas (en daarnaast huidig aantal steunbalken aanpassen aan nieuwe gewicht) - waterdichte afwerking. Tevens nieuwe profielen voor het glas plaatsen. Serre is 3 bij 3,5 meter ongeveer. Betreft leveren en plaatsen van gehard glas en profielen.

Serre beter isoleren

Verbouwing of aanpassing van serre. Het is te koud in de serre. Serre heeft geen fundering. Serre heeft kunststof zijpanelen en glazen dak. Serre is 8 bij 3 meter en moet beter geïsoleerd worden. Eventueel stukje gevel/deur aanpassen in de serre. Graag advies en offerte.

Serre aanpassen

Er staat een hele simpele serre waar ik een fatsoenlijk ruimte van wil laten maken, waar ik het hele jaar gebruik van kan maken. Dit houdt in: * Nieuw dak (waarschijnlijk met lichtkoepels / er is nu golfplaat) * Gestukte muren, nu zie je gewoon de buitenmuur * Verwarming plaatsen (er is nu geen) Serre is ongeveer 10 m2.