Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre aanbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre aanbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre aanbouw

Serre / aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag wat meer ruimte in de woonkamer maar vooral veel meer licht. Daarom denken we aan een (casco) serre. Het is wel een rijwoning, dus zou ook een aanbouwconstructie kunnen zijn met glazen pui en lichtstraat. Opties nog af te wegen. De woning is 5.75 m breed en qua diepte denken we aan 2 tot 2.5 meter.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Aanbouw of serre aanbouw aan de achterzijde van de woonkamer

We hebben een nieuwbouw huis uit 2015 en wij willen een serre of een aanbouw realiseren. We denken aan 4.8 m breed en 2.5 m diep. Het voorbeeld van de aanbouw van de buren is bijgevoegd. Een vergunning is niet nodig. Geen idee wat voor fundering nodig is. We willen een complete oplevering. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag willen wij weten wat geschikter is qua prijs-kwaliteitsverhouding: een serre of een aanbouw?

Uitbouw en kelder realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (achterzijde nieuwbouw 2014 rijtjeswoning) en bouw van een kelder (onder de woning met de trap in de aanbouw). Het huis is 5.3 m breed, de aanbouw mag 2.5 m diep. Het huis is 10 meter lang. De buren hebben reeds een fundering. Deze fundering kan mogelijk gebruikt worden voor onze uitbouw. Aangezien de uitbouw op het zuiden komt te staan is het gezien de warmte niet verstandig om het glas volledig van glas te bouwen. Daarom mag dit deels bedekt worden met bitumen. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitbouw dat op een serre lijkt. De aanbouw mag met veel glas. Ik kijk uit naar uw reactie.

Serre aanbouw achterzijde huis

Wij willen een serre uitbouw aan onze woonkamer. 1,5 meter diep en iets minder dan 5 meter breed. Het liefst met een harmonica deur of een gewone schuifdeur. Compleet/casco is in overleg, en ik weet ook nog niet zeker of er elektra en stucwerk gedaan moet worden. De serre moet in ieder geval van aluminium gemaakt worden, en er moet een fundering in komen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw in tuin

Kunststof prefab serre van 4.75 m bij 2.5 m. Zijkanten en dak bij voorkeur geen glas (want het gaat gebruikt worden als slaapkamer). Er is geen vergunning nodig. Er moet een fundering komen. De serre aanbouw komt namelijk op een deel in de tuin waar nu gras zit. Graag de prijs voor een casco en complete oplevering op de offerte vermelden. De prefab serre moet over het huis heen getakeld worden, zit hiervan de prijs ook direct in de offerte? Graag een zo goedkoop mogelijke uitvoering.

Nieuwe geisoleerde betonvloer maken bij huidige uitbouw

Wij hebben een uitbouw, maar niet goed geisoleerd. Huidige beton vloer moet helemaal gebroken worden en helemaal nieuwe hoed geïsoleerd systeem gelegd worden. Ook dak van uitbouw is niet goed geïsoleerd. Daar moet een nieuwe dak of nieuwe oplossing komen. Wij willen alleen huidige zijwanden behouden. Graag een afspraak. Bijgaand tekening van de serre aanbouw zoals in 2002 is aangebouwd. Op dit moment is de temperatuur verschil tussen serre en keuken duidelijk voelbaar als je met blote voeten over heen loopt. Valt dit nog beter te isoleren! Graag uw advies wat mogelijk is.

Serre realiseren

Wij willen graag afspraak maken om een serre te laten aanbouwen. De serre moet denk ik ongeveer 6 meter breed bij 2,5 meter diep worden. Deze moet achter een aanbouw van 2,4 m komen. De constructie moet van een materiaal zijn dat het 10-15 jaar mee kan gaan zonder onderhoud, hoeft niet heel duur en luxe, wel betrouwbaar. Graag de serre helemaal van dubbelglas met een schuifdeur. Of er een fundering nodig is weet ik niet, dit laat ik graag checken door de vakman. Graag wil ik een prijs voor een goedkope serre en een iets duurdere uitvoering.

Landelijke serre 5x4 meter

Ik overweeg om een landelijke serre aan mijn huis te laten bouwen. Deze kan in hout of aluminium gemaakt worden mits het maar een landelijk karakter heeft. Deze serre moet als een aanbouw fungeren maw deze moet het gehele jaar bruikbaar zijn als woonruimte. De serre krijgt een plat dak en een paar openslaande deuren in de lange wand. Verder bestaan de wanden uit glas. Op bijgevoegde tekening is te zien waar de serre moet komen (in beige aangegeven). Het wordt zoals u kunt zien in een hoek gebouwd en heeft 2 volledige wanden en een opvulstuk waar de daken verspringen. De afmetingen zijn ongeveer 5x4 meter en 3 meter hoog. Kunt u mij een prijsopgave geven voor een dergelijke serre in landelijke stijl? Kunt u hierbij ook opgeven wat de kosten zijn voor het leggen van een fundering, het maken van een doorgang naar de serre waar nu een groot raam is, en de bouw van de serre? Ik hoor graag van u wanneer u aanvullende vragen heeft.

Uitbouw of serre achterkant woning

Wij overwegen een casco aanbouw aan de achterkant van de woning. Het gedeelte waar de aanbouw komt is de keuken. Breed 4,4 M en diep ca 2,5. Moet er een liggen geplaatst worden waar de muur wordt doorgebroken? De uitbouw komt tussen 2 muren in (zie foto). We zijn benieuwd naar de prijs in het geval we kiezen voor een stalen uitbouw met glas + deuren, en een uitbouw waarbij de bovenkant hout? en 1 raam, de achterkant staal + deur.