Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Semibungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: semibungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: semibungalow bouwen

Semibungalow bouwen

Ik wil een semibungalow laten bouwen. De woning moet niet groot zijn, ongeveer 10 bij 10 meter. De inhoud moet maximaal 500 m3 worden. Ik heb nog geen locatie gevonden, maar het gaat om de omgeving Alkmaar. Het liefst wil ik twee verdiepingen (2 slaapkamers, een badkamer boven).

Houtskeletbouw semibungalow bouwen

Vrijblijvend een offerte voor een woonhuis met entree met tweede toilet, woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, berging cq garage. De totale oppervlakte alles op de begane grond circa 120 a 130 m2. Eventueel een derde slaapkamer op de (zolder)verdieping. Wat zou het ongeveer gaan kosten? Casco en volledig afgewerkt aanbieden? De kavel die ik wil gaan kopen, is ruim 200 m2 tot 260 m2 en alleen bouwrijp gemaakt. Kunt u mij ruwe prijzen geven? Graag ga ik met u in gesprek.

bij onze semibungalow in den bosch is ...

bij onze semibungalow in den bosch is het de bedoeling om aan de achterzijde een stuk aan de woonkamer te bouwen over de volle breedte van 4 bij 5 meter, aan een zijkant bevindt zich een slaapkamer,die als een zijmuur fungeert. het is de bedoeling,dat het een dichte aanbouw wordt.Ook willen wij een haardkachel op aardgas installeren, waarvoor nog een gasleiding en een afvoerkanaal moet worden aangelegd.