Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurwoning Bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurwoning Bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurwoning Bouwen

Bouwen van 2 onder 1 kapwoning/ beiden: 125 m2 + garage

We hebben in gemeente Nieuwekoop een stuk grond gekocht en willen er graag een woning opbouwen. Zijn in gesprek gegaan met de gemeente en de mensen uit de buurt en hebben het een en andere gevraagd over wat er wil en niet mag gebeuren. Een van de belangrijkste regels is dat er alleen een twee onder een kap woning geplaatst mag worden. hiervoor hebben we dus al een andere koppel benaderd waarmee we dit graag willen doen. We denken aan een schuurwoning met beneden slaapkamer + badkamer. Boven 2 slaapkamers + douche. Wij hebben dus ook een omgevingsvergunning aangevraagd en ontvangen. beide woning zullen een oppervlakte krijgen van ongeveer 400 m2 en is intotaal dus 800 m2. graag willen wij ook een veranda en als het mogelijk is ook een garage/ carpoort en berging. graag ontvangen een prijsopgave. 800 m2 van beide woning 13 breed, na vanaf het erf 5 meter bouwen, 4 vanaf ringsloot

Schuurwoning Bouwen

Wij hebben een optie op een kavel in Limmen (Noord Holland). De meegestuurde schuurwoning vinden wij helemaal te gek. Graag zouden wij meer informatie ontvangen omtrent een dergelijke woning. Het huis mag maximaal 7 meter breed zijn en 15 meter lang. eventuele bijgebouwen (garage) is mogelijk. De Goot-hoogte mag maximaal 4 meter zijn en de Nok-hoogte maximaal 9,90 meter. Wij zijn geïnteresseerd in een woning van 150 m2 /200 m2 woonoppervlak. Ik hoor het graag.

Schuurwoning bouwen

Wij willen een huis laten bouwen, liefat een moderne woning met 5 slaapkamers. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage (optioneel), en 2 bouwlagen. De constructie moet houtskelet zijn, het huis word 200 m2 en de kavel is 680 m2. We hebben alleen een aantal schetsen van aannemers, maar nog geen vergunning.

Nieuwbouw loft of schuurwoning bouwen

Graag een offerte voor een nieuw te bouwen huis, conform uw maat villa. Volgens regels moet de epc 0,0 zijn, lage dakgoot 3,5 meter. Natuurlijke materialen. Type: schuurwoning/ loft woning. We hebben een serieuze optie op een kavel. Dank alvast!

Een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een tweepersoons schuurwoning kan realiseren op een kavel van 500 m2. De woning bestaan uit de begane grond en eerste verdieping. De woning moet een zadeldak hebben. Daarnaast moeten er twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping van de woning komen.

Nieuwbouw schuurwoning bouwen

We willen een schuurwoning bouwen. Voor de fundering hoeft er niet geheid worden. Vergunning regelen we zelf, met behulp van het bureau met ruimtelijke onderbouwing. De constructie willen we zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk. Houtskeletbouw mag, maar de palen willen we dan niet in het midden van de woning. Stalen balken mag ook. We willen een offerte voor een casco en een complete oplevering als dat mogelijk is. Stucen hoeft niet, elektra wel. Het plafond moet met goedkoop hout bekleed worden en geschilderd. Constructie tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte.

Nieuwbouw woning

Wij hebben een kavel op het oog. Deze is iets meer dan 400 m2. Nu vroegen we ons af of het voor ons financieel haalbaar is om een eigen woning te bouwen. We zouden graag een Scandinavië woning of schuurwoning willen. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel een fundering in, elektra, en het moet van glas en hout gemaakt worden. Er hoeft niet gestuct te worden. De oppervlakte moet 120 m2 worden, er moeten 3 slaapkamers in, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 1 toilet. Het moet energiezuinig zijn. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning.

Nieuw huis bouwen

Ik wil graag een schuurwoning met 2 verdiepingen laten bouwen van 9 bij 14 meter, met 4 kamers. Het moet compleet opgeleverd worden. Er moet ook een fundering in komen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik heb ook een sondering en een schoonsgrondverklaring nodig. Alle overige zaken bespreek ik met de specialist.

Nieuw huis bouwen

Wij willen een schuurwoning (8 meter breed x 20 meter lang) laten bouwen. Voor maten zie bijgeleverde tekening. Ik heb deze ook in pdf bestand. Het idee is een schuurwoning met stalen spanten, houten verdiepingsvloer, veel glas en 4 gemetselde muren. De bovenverdieping buiten is van sandwichpaneel en de oplevering graag casco. We willen graag zo snel mogelijk van start met de bouw.

Nieuwbouw: woning laten bouwen

Wij willen een nieuwe woning bouwen een schuurwoning van 8500 x 15000 mm met verdieping en zadeldak van 45 gr Vaste grond op 800 mm en strokenfundering zal voldoen. Graag prijs hiervoor.