Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe schuurwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe schuurwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe schuurwoning bouwen

Nieuw huis bouwen

Wij willen een schuurwoning (8 meter breed x 20 meter lang) laten bouwen. Voor maten zie bijgeleverde tekening. Ik heb deze ook in pdf bestand. Het idee is een schuurwoning met stalen spanten, houten verdiepingsvloer, veel glas en 4 gemetselde muren. De bovenverdieping buiten is van sandwichpaneel en de oplevering graag casco. We willen graag zo snel mogelijk van start met de bouw.

Nieuwbouw: woning laten bouwen

Wij willen een nieuwe woning bouwen een schuurwoning van 8500 x 15000 mm met verdieping en zadeldak van 45 gr Vaste grond op 800 mm en strokenfundering zal voldoen. Graag prijs hiervoor.

Nieuwe schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning laten zetten op een kavel van 518 m2 wij denken aan een afmeting van 8 x 14 meter en een goothoogte van 3,5 meter en een totale hoogte van 7,5a8 meter wat zijn de mogelijkheden? De kavel ligt in Meppel

Woning bouwen of deelaanbesteding

Wij willen een moderne schuurwoning bouwen conform reeds goedgekeurde tekeningen van de architect. Drie verdiepingen, totaal circa 210 m² bruto. Met kelder en souterrain (1,5 verdieping onder het grondpeil; 1,5 verdieping boven grondpeil). Detailtekeningen zijn aanwezig en voor meer informatie kan contact worden opgenomen. Ook deelaanbesteding behoort tot de mogelijkheid, bijvoorbeeld alleen kelderbouw.

Schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning bouwen, ongeveer 750 kub, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoor. Aan de zuid west kant moet er veel glas gaan komen. Wij zouden graag de mogelijkheden bespreken voor een Prefab woning of een houtskeletbouw woning. De kavel hebben wij op dit moment onder optie.

Nieuwbouwwoning bouwen

Betreft een nieuw te bouwen schuurwoning. Totaal 10 bij 20 meter. Hiervan is 76 m2 garage/carport. Begane grond: 12.5 X 10 meter. Hierin is opgenomen: wc, garderobe, trappenhuis, voorraadkamer, keuken en woonkamer. In de woonkamer komt een haard. 1e verdieping: masterbedroom (hierin bevindt zich het slaapgedeelte, een inloopkast en een badkamer) totaal 49,5 m2 / 2e slaapkamer 14 m2 / 3e slaapkamer 14 m2 / strijkkamer 7 m2 / logeerkamer 10,5 / 2e badkamer 7 m2 / vide woonkamer / overloop 17,5 m2 / balkon aan masterbedroom 18 m2. Boven zolder (opbergruimte) met vlizotrap. Kelder: speelruimte 28 m2 / multifunctionele ruimte 21 m2 / kantoor 14 m2 / technische ruimte 8,75 m2 / Daarnaast zwembad in de kelder ter grootte van 50 m2 => zwembad ongeveer 32 m2. We zijn bezig met vergunningen. Het gaat op staal. Ik heb een MBI tegel, de code moet ik u even verschuldigd blijven.