Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur tot woonhuis verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur tot woonhuis verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur tot woonhuis verbouwen

Tuinschuur en woonhuis opknappen

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren in en rondom mijn woning. Het gaat om het opknappen van de schuur (20 m2 schilderwerk en hout renovatie). Daarnaast dient een kozijn gerepareerd te worden. Ook moeten er een aantal planken geschuurd en geverfd worden. Ook moeten er een aantal muren gesausd worden.

Schuur tot woonhuis verbouwen

Ik wil een schuur, van 8,5 bij 12 meter en tien meter hoog, verbouwen tot woonhuis. Inclusief aansluitingen op riool, gas en electra. Twee, wellicht drie woonlagen en twee grote raampartijen in de muur.

Kleine manege/schuur ombouwen tot woonhuis

Ik wil een oude manege met een ringfundering gaan verbouwen tot woonhuis. Wat zouden de kosten zijn om binnen de bestaande ringfundering een fundering te leggen waarop de binnenbouw van de woning kan komen te staan? En hoe kan ik de ringfundering koppelen aan de nieuwe fundering? Oppervlak manege is 9.50 * 14 meter. In de omgeving worden alle woningen voorzien van heipalen. Er zit een scheurtje in de ringfundering waardoor deze vastgemaakt moet worden. De binnenmuren moeten dragend worden.

Slopen en afvoeren stenen schuur en schutting

Slopen en afvoer van stenen schuur van 2x3x2,2 (BxLxH), 5 meter houten schutting en 2x2 meter overkapping tussen schuur en woonhuis. Zie foto. Afvoer via gangpad achterom, ongeveer 30 meter lopen.

Aanbouw tussen woonhuis en schuur maken

Wij willen een generatie woning realiseren. Er is inmiddels goedkeuring van de gemeente. Het moet woonhuis met de bestaande schuur verbonden worden. Het moet namelijk 1 woning worden. De verbinding is 18 x 4 meter. Goed bereikbaar, materialen in overleg.

Fundering voor schuur met aanbouw naar woonhuis

Wij willen een schuur laten bouwen met droge doorloop naar het woonhuis. Hiervoor dienen een aantal palen te worden geplaatst. De schuur wordt verder geïsoleerd en voorzien van een betonnen vloer. We willen graag een offerte van het aanleggen van een fundering. De fundering dient 7.50 bij 2.50 meter te worden. Het zal gaan om het slaan van de palen en het plaatsen van een dekvloer.

Schuur ombouwen tot woonhuis

Ik wil een oude schuur verbouwen naar een kleine woning met badkamer, keuken en slaapvertrek. De afmeting van de schuur is 5 x 10 meter. De schuur zit aan het woonhuis vast en krijgt momenteel vanuit huis electra aangeleverd. Het idee is dat dit een geheel zelf voorzienende woning wordt, met eigen electra, water en gas toevoer. De aanschaf van de keuken en badkamer units graag in overleg met de vakman. Het idee is dat dit project vóór de zomer afgerond is.

Ingang woonhuis verplaatsen vanwege aanbouw

Tussen de schuur en onze woning willen wij graag een uitbouw van 3.50 meter lang en 2.50 meter breed laten plaatsen. In deze uitbouw zal dan de voordeur voor de woning gaan komen. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de gevel open gebroken. Ook het kozijn van de woning zal verplaatst moeten worden. Verder mag de uitbouw casco en vergunningsvrij opgeleverd worden.

Asbest verwijderen uit schoorsteen en van schuur

Graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van asbestpijp in de schoorsteen (1x 1,5 m1 en 1x 5,5 m1 klasse 1-2) in een woonhuis. En asbestplaten schuurdak (20 m2, klasse 2) van de achterliggende schuur. Een asbestinspectie is reeds uitgevoerd op 7 september jl. Helaas kan ik het document (pdf) niet toevoegen aan deze aanvraag.

Asbest verwijderen uit schuur en woonhuis

Ons woonhuis en het bijgebouw hebben onder de dakpannen asbest. Het betekend zo'n 40 a 60 m2 aan asbest. Nu willen wij dit graag laten verwijderen en nieuwe isolatie panelen op. Is het mogelijk dat u een keer komt kijken en kunt u dan voor ons een passende offerte maken? Alvast bedankt voor de reactie en een fijne dag.

Partners

Partners van Casius