Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur vervangen door grotere schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur vervangen door grotere schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur vervangen door grotere schuur

Verbouw werkzaamheden

Het gaat om een rijtjes pand van 4 etages. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: Vervangen regenwaterafvoer, isolatie muren begane grond vanwege vochtproblemen, vervangen 2 HR Ketels, verwijderen 2 geisers en aansluiten op CV, vervangen 2 keukens, verbouwing 3 toiletten, plaatsen 1 douche cabine, nieuwe betegeling muren badkamer begane grond, trapbekleding hele woning, dakbedekking herstel ivm lekkage, dakbedekking balkon herstellen, betegeling keuken op etage, vervangen trap leuningen gehele woning, vervangen 2 voordeuren incl. Schilderen. Schilderen alle deuren in de woning, Reparatie plafond keuken ivm lekkage. Sloop oude schuur en plaatsen nieuwe schuur. Daarnaast: vervangen riolering begane grond en nieuwe aansluiting op hoofdriool.

Asbestplaten van schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van 100 m2 asbestplaten (geschroefd, golfplaten) van het dak van de schuur in het voorjaar van 2018. Vervolgens wil ik dat de vakman nieuwe platen zal plaatsen. Dus verwijderen, afvoeren en vervangen.

Garage bouwen

Wij overwegen onze schuur te vervangen voor een garage. Onze naaste buren hebben een garage (zie foto), en wij zouden deze dan in een zelfde formaat (circa 5,50 x 3,00 meter) in onze tuin door willen bouwen. Het is een stenen garage met zadeldak (pannen). Onze garage komt dan aan die van de buren vast/doorbouwen. Aan de tuinkant willen wij graag 2 ramen en een deur. Aan de steegkant overwegen wij een dubbele deur, zodat een motor vanuit de steeg naar binnen gemanoeuvreerd kan worden. De voorkeur gaat uit om het geheel te isoleren, maar het hangt er vanaf wat dat in de prijs doet. In de huidige schuur liggen stoeptegels, geen betonnen vloer. De betonnen vloer moet dus ook meegenomen worden in de werkzaamheden. Wij hebben zelf wel enig idee wat betreft de prijs, maar horen graag uw prijs.

Beschadigd dak van tuinhuis vervangen

Er liggen nu 11 dunne, doorzichtige golfplaten op. Er is schade door een tak van een boom ontstaan. Willen graag het gehele dak laten vervangen. In verband met de stevigheid willen we graag plexiglas platen. De afmeting is B 610 x L 244 cm. Schuurhoogte 2.50 meter. Locatie is goed bereikbaar, echter met auto tot aan schuur is niet mogelijk. Met de platenkar kan wel.

Muurbalken vervangen van schuur loghome

Ik wil graag enkele balken laten vervangen die doorgerot zijn. Deze maken deel uit van een schuurmuur van mijn loghome. Vanaf binnen en buiten toegankelijk. Het gaat om balken van ongeveer 3-5 meter lang.

Schuur met kelder in de tuin bouwen

Ik wil een schuur vervangen in de maatvoering 8 meter breed en 10 meter diep. Ik ben gebonden aan een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van 4,5 meter en daardoor blijft de ruimte boven de garage door de dakhellingen heel beperkt. Ik zit er nu aan te denken om een kelder onder te laten plaatsen en de garage er dan boven. Dan heb ik genoeg aan een goothoogte van 2.30 meter en een dakhelling van 35 graden.

Golfplaten met asbest laten verwijderen

Het gaat om de schuur waar ongeveer 90 m2 asbest golfplaten op liggen. Achter de schuur staan een paar bomen verder is er veel ruimte om de schuur. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. De platen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het plan is om volgend voorjaar te vervangen.

Schuur vervangen door grotere schuur

Bestaande schuur vervangen voor een nieuwe grotere schuur, voor het vergroten moet ook nog een fundering gelegd worden, daar is momenteel nog een vijver welke weggaat. De grootte is nu 2.50 x 5 meter, gaat worden: 5 x 5 meter.

Renovatieklussen in en om huis

Enkele problemen : 1. Vervangen van een slang in gasaansluiting door permanente aansluiting 2. Hulp met leegpompen van kelder waar bij regen water in terechtkomt 3. Oplossen van enkele kleine problemen met elektrische verlichting en schakelaar 4. Impregneren van houten schuur met beits 5. Nakijken geiser en gasbrander in kachel. De werkplekken zijn goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant gedaan.

Schuurtje vervangen

Tussen 2 stenen muren staat een schuur dus voor en achterkant met deur en plat dak. Lijkt gefundeerd. Voordeur is nog goed maar dak en achterkant zijn verrot. Graag een offerte voor herbouw schuur met behoud van voordeur.