Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur vervangen door grotere schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur vervangen door grotere schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur vervangen door grotere schuur

Schuur vervangen door grotere schuur

Bestaande schuur vervangen voor een nieuwe grotere schuur, voor het vergroten moet ook nog een fundering gelegd worden, daar is momenteel nog een vijver welke weggaat. De grootte is nu 2.50 x 5 meter, gaat worden: 5 x 5 meter.

Renovatieklussen in en om huis

Enkele problemen : 1. Vervangen van een slang in gasaansluiting door permanente aansluiting 2. Hulp met leegpompen van kelder waar bij regen water in terechtkomt 3. Oplossen van enkele kleine problemen met elektrische verlichting en schakelaar 4. Impregneren van houten schuur met beits 5. Nakijken geiser en gasbrander in kachel. De werkplekken zijn goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant gedaan.

Schuurtje vervangen

Tussen 2 stenen muren staat een schuur dus voor en achterkant met deur en plat dak. Lijkt gefundeerd. Voordeur is nog goed maar dak en achterkant zijn verrot. Graag een offerte voor herbouw schuur met behoud van voordeur.

Boetje vernieuwen

Wij hebben nog een ouderwets boetje, doorloop naar de voordeur, en willen deze laten vervangen. Het gaat om het dak en een zijkant die in zijn geheel vervangen dienen te worden. De andere zijde zijn stenen muren met doorgang keuken en schuur. De ruimte is 2 bij 2 meter en dient te worden geïsoleerd.

Asbesthoudend dak vervangen

We hebben een schuur van 5 x 10 meter. Met asbest dakplaten welke we willen laten vervangen door een nieuw dak, platen met dakgoot. Wat zijn de kosten voor verwijderen en een nieuw dak?

Asbestplaten vervangen

Verwijderen en vervangen asbesthoudende golfplaten. Betreft schuur van circa 110 m2. Inventarisatie wordt uitgevoerd momenteel. Graag willen we weer soortgelijke platen terug. Het dak heeft een hellingshoek van 25 graden.

Asbest verwijderen en dak vervangen

Wij hebben een schuur in de tuin waarvan het dak gedeeld wordt met de schuurtjes van de buren. In totaal gaat het denk ik om een dakoppervlak van 3 x 8 tot 10 meter (waarvan ongeveer 3 x 2.5 meter ons schuurtje betreft). Het dak is gemaakt van grijze golfplaten waar vermoedelijk asbest in zit en het dak vertoont lekkage in ons gedeelte van de schuur. Daarom willen we het dak zo snel mogelijk vervangen voor nieuw duurzaam materiaal dat niet lekt. Het liefst in zijn geheel (samen met de buren) en desnoods alleen ons stuk dak. Schuur staat in de achtertuin, deze is redelijk goed bereikbaar. Hoor graag wat de mogelijkheden hiertoe zijn en een inschatting van de kosten.

Schuur renoveren

De woning die ik wil kopen, heeft een schuur waarbij de steunbalken voor het dak verrot zijn. Deze zouden dan vervangen moeten worden. De schuur is 5. 15 x 2.43 meter. De schuur is van steen. Ik zou graag een indicatie willen krijgen op de mail van de kosten voor het vervangen van deze balken of het dak. Ik hoef geen telefonisch contact!

Gewapend beton in schuur storten

De schuur staat op een onderheide fundering. Binnen deze fundering ligt een zandbed. Dit zandbed wil ik vervangen door een gewapend betonnen vloer waar de vloer niet meer vochtig van wordt. De oppervlakte is maximaal 4 m2.

Schuur bouwen in de achtertuin

Wij willen in onze achtertuin graag een eenvoudige opbergschuur laten bouwen van ongeveer 600 x 400 cm. Er staan op bedoelde plek al 3 gemetselde muren. Er moet nog 1 muur van 6 meter breed worden gemaakt en een dak. Dat mag een plat dak of een puntdak worden, beiden zijn prima. Verder willen we er 2 kozijnen met deuren in. Er zit nu al een poortdeur in, die vervangen moet worden. Op de vloer mogen gewone tuintegels worden geplaatst. Ik laat de klus hier graag beoordelen en opmeten en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.