Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur bouwen

Bouwen veranda

Ik wil graag een veranda + schuur in achtertuin laten bouwen (zonder afwerking aan de binnenkant). Er hoeft geen fundering in. Totale afmeting ca. 6 x 4 meter. Foto is een voorbeeld.

Metselskelet schuur realiseren met speciale stenen

Ik heb interesse in het laten bouwen van een schuur met een plat dak afmetingen 6,5 meter bij 2,7 meter aan mijn woning. Hoogte denk ik tussen de 2,4 en 3,0 meter. De toegepaste stenen zijn bijzonder. zoals te zien is in de toegevoegde foto. Ik zou hiervoor graag willen overleggen en eventueel een offerte ontvangen. Aan de voorkant twee klapdeuren, aan de achterkant 1 gewone duur.

Schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

wil graag een houten schuur van 7.50 bij 5 meter met een veranda. Binnenin geïsoleerd met een zoldertje.

Losstaande garage bouwen

Voor achterin de tuin van ons nieuwbouwhuis (oplevering Maart 2021) laten wij de losstaande standaard houten schuur vervallen en willen hier voor in de plaats een losstaande houtskeletbouw garage met (prefab?) gemetselde wanden met een roldeur aan de voorkant en loopdeur aan de zijkant. Geschatte afmeting: 5,00 meter lang x 3,00 meter breed. Op de garage graag een zadeldak (eventueel met zonnecellen). Graag een offerte met isolatie en zonder isolatie.

Casco schuur bouwen in tuin

Wij zouden graag een casco schuur van 8x3 meter laten realiseren in onze tuin. We willen graag een half steen, half houten schuur met een plat dak, verdeeld in 3 ruimtes. De schuur staat los van het huis. We zouden ook graag de schuur isoleren en het is belangrijk dat de materialen waterdicht zijn. Er staat nu nog een houten schuur, maar die halen we zelf helemaal weg.

Schuur bouwen

In de achtertuin wil ik graag een schuur van 2,30 (breedte) bij 2,50 (diepte) bij 2,85 (hoogte) maken. Opgegeven maten zijn de buiten maten. Twee openslaande deur aan de voorzijde. Plat dak. Materiaal: steen. Fundering en isolatie is niet nodig (pakken wij zelf op).

Schuur bouwen

Mijn vriend en ik willen een huis inclusief schuur laten bouwen. We zijn nu een beetje aan het inventariseren met wat voor materiaal de schuur gebouwd gaat worden, en dat hangt dus nogal af van wat het gaat kosten. De schuur zal de volgende afmetingen moeten krijgen: 7,5 x 10 meter. En een hoogte van 4 meter. Over de helft van het oppervlak willen wij dan een vliering met vaste trap. De vloer moet van beton worden en moet bestand zijn tegen het dragen van een hefbrug voor auto's. Aan de zijde van 7,5 meter willen wij graag 2 garagedeuren en een toegangsdeur. Een roldeur welke wij handmatig kunnen bedienen is hierbij prima. Zouden wij een offerte kunnen ontvangen voor een schuur bestaande uit sandwichpanelen met stroken bestaande uit lichtdoorgevend materiaal? Kunnen wij ook een offerte ontvangen voor een stenen schuur? En wat betekent het voor de kosten als we ook kiezen voor isolatie en/of verwarming? Zit bij de bouw van de schuur de kosten voor de fundering inbegrepen? Indien nee, wat kost dit?

Een gemetselde/houten schuur bouwen in de achtertuin

Wij willen een schuur van 5,00 meter x 3,00 meter dus 15 m2. Ook fundering moet gestort worden We willen de onderste 80 cm in steen, daarboven van hout. Aan de kant van de tuin 1 x een kozijn met een deur, aan de gangpad-zijde dubbele deuren. Plat maar wel schuin aflopend dak. Zie tekening.

Steenschuur bouwen

Wij willen een stenen schuur bouwen van 3 m x 4m. Er dient niks verwijderd te worden. Fundering is is wel nodig.

Stenen schuur bouwen aan huis

Wij hebben een houten schuur aan het huis vast, van ongeveer 10m2. Deze willen wij afbreken om hier vervolgens een iets grotere stenen schuur te realiseren. Dit gaat dan ongeveer 14m2 worden. Deel van de schuur is een toilet, wij willen in de nieuwe constructie ook weer een toilet laten terug komen, volledig afgewerkt betegeld etc.