Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur bouwen

Aanbouw aan de bijkeuken bouwen

Wij willen een aanbouw in de bijkeuken realiseren met een deur naar de keuken en een deur naar buiten (moet waarschijnlijk in een draagmuur geplaatst worden). De aanbouw is nu nog een schuur en deze schuur willen wij ook laten isoleren. Afmetingen bij elkaar wordt ongeveer 2 x 4 meter. Er staat nu een omheining van de schuur met prima materiaal, ik denk dat wij dit materiaal verder willen gebruiken als dat kan.

Fundering voor schuur met aanbouw naar woonhuis

Wij willen een schuur laten bouwen met droge doorloop naar het woonhuis. Hiervoor dienen een aantal palen te worden geplaatst. De schuur wordt verder geïsoleerd en voorzien van een betonnen vloer. We willen graag een offerte van het aanleggen van een fundering. De fundering dient 7.50 bij 2.50 meter te worden. Het zal gaan om het slaan van de palen en het plaatsen van een dekvloer.

Casco schuur bouwen in achtertuin

Casco schuur bouwen: deels steen, deels hout. Met een plat dak, betonnen fundatie, dubbele hardhouten garagedeur, hardhouten deur aan de tuinkant en een klein raampje aan de tuinkant. Voorbereidingen (weghalen oude schuur en gat graven voor fundatie) reeds gedaan. Oppervlakte 21.5 meter.

Nieuwe schuur bouwen

Wij willen een schuur laten bouwen van A tot Z gedaan door een vakman. (L X B X H) 4 x 11.8 x 2.6.

Schroeffundering inbrengen

Voor een te bouwen kap schuur van 6 x 3 meter overweeg ik om een schroeffundering te laten aanbrengen. De (vuren) houten schuur heeft een (licht hellend) plat dak en krijgt een houten vloer. Wat zouden de kosten voor de fundering zijn? Ik wil de voordelen van de schroeffundering weten.

Houten schuur bouwen

Houten Schuur bouwen van +/- 18 m2 met extra grote toegansdeur. Plat dak, geen ramen, electriciteit en water voorziening aanleggen. Grond moet 1 meter uitgegraven worden. Opdracht kan pas doorgaan na aankoop van grond. Telefonisch niet bereikbaar!!!

Serre en tuinhuis bouwen

We willen een bestaande schuur verwijderd hebben. Een serre aan het huis en een nieuwe schuur achterin de tuin

Schuur bouwen

We zijn benieuwd naar een indicatie van de kosten voor de aanleg van een houten schuur met plat dak in een tuin waar nu geen fundering ligt. Ik vond u op internet. Geen idee of u ver weg woont of niet, het is echt puur nu om een prijsindicatie te weten wat zoiets kost, we hebben namelijk geen idee. De afmeting van de schuur wordt circa 3 x 5 meter. Denk aan de meest eenvoudige variant met een deur, ramen en elektra.

Schuur laten bouwen

Ik zou graag een schuur van 10 x 10 meter Bouwen aan mijn huis Een wand staat tegen het huis Graag zou ik hier een sectionala poort in zetten en de muren afgewerkt met beton panelen geïsoleerd De vloer in gepolierde beton en ik dacht aan een asbestvrij golfplaten dak Wat zou hier ongeveer de prijs van zijn

Schuur bouwen

Wij hebben momenteel geen schuur en zouden graag een simpel schuurtje van 3 x 3 a 4 meter laten bouwen. Wat zijn hier van ongeveer de kosten?