Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen

Schoorsteen slopen

Schoorsteen moet gesloopt worden. Deze steekt ongeveer 1 m boven het dak uit. De muur + schouw welke op zolder staat moet ook gesloopt worden. Deze muur is niet dragend. Muur is 4m lang en loopt in een punt schuin af. Het hoogste punt is 2m.

Schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen

Verwijderen van een schoorsteen op dak en zolder. Tijdelijk dichtmaken van het dak. In de toekomt zal hier wel weer een schoorsteen terug komen. Overige verdiepingen kunnen we zelf. Puin afvoeren kunnen we ook zelf. Zie foto's. Op zolder wijkt de schoorsteen van de muur af.

Schoorsteen verwijderen bij hoekwoning

Het betreft een hoekwoning waar voldoende ruimte is voor steiger of zelfs een hoogwerker. Aan de buitenste zijde wil ik de schoorsteen verwijderen en gedeeltelijk op de zolder verdieping, betonvloer. De schouw zit half steens in de muur. En zou ook graag willen dat het dak dicht wordt gemaakt inclusief met pannen.

Rookkanaal op zolder plus schoorsteen verwijderen

Slopen van de 2 rookkanalen op de zolderverdieping die samenkomen in een schoorsteen op het dak. Schoorsteen ook verwijderen.

Schoorsteen inpandig verwijderen

Schoorsteen in slaapkamer verwijderen en plafond ondersteunen incl afvoeren puin. Dit is op de begane grond al gebeurd alleen op de eerste verdieping niet. Schoorsteen op zolder blijft voorlopig staan.

Schoorsteen verwijderen op zolder

Het betreft het verwijderen van het rookkanaal op de zolder. De schoorsteen mag blijven staan op het dak. Eventueel dient een tweede rookkanaal op zolder ook verwijderd te worden. Separaat dient de kosten van het afvoeren van puin geofferd te worden.

Rookkanaal en schouw verwijderen op zolder etage

Graag een kostenindicatie van het weghalen van een schoorsteen ombouw/schouw op zolder etage. De zolder moet verbouwd worden. Later gaan we de rest van het huis opknappen. Mijn vraag: kan dit weggehaald worden, maar met behoud van de schoorsteen op het dak voor het behoud van uiterlijk en het karakter van het huis?

Schoorsteen en schouw verwijderen

Het slopen van een schouw, kachelpijp (begane grond, 1e verdieping en zolder) en verwijderen schoorsteen.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn schoorsteen van het dak en de zolder laten verwijderen. De schoorsteen is ongeveer 80 * 45 * 300. Is dit mogelijk? Als de schoorsteen weg is moet het dak weer dicht gemaakt worden met dakpannen. Binnenkant hoeft voor de rest niet afgewerkt te worden. Het huis is gebouwd in 1958, mogelijk is het rookkanaal van asbest maar dat weet ik niet. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Het dak is ongeveer 8 meter hoog.

Slopen van een schoorsteen

Ik wil de schoorsteen op onze vrijstaande woning laten slopen en deze bovendien inpandig laten verwijderen vanaf de vloer van de 1e etage tot het dak. Deze schoorsteen eindigt in de nok van de zolderetage. Vanaf de vloer van de eerste etage loopt de schoorsteen vrij van de muur schuin omhoog. Op zolder loopt de schoorsteen schuin omhoog naar het midden van het dak. Het dak wordt door een andere partij gedicht, ik zoek nu een bedrijf voor het sloopwerk. Foto's kunnen eventueel aangeleverd worden. Graag hoor ik wat de kosten zijn.