Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen

Rookkanaal slopen op zolder

Slopen 2 rookkanaal op zolderverdieping. *Afmetingen circa: 70cm breed, 30 cm diep, 250cm hoog. * Schoorsteen wordt gedeeld met buren, dus deze graag wel laten staan op dak. * Afvoeren puin * Rookkanaal op begane grond is reeds verwijderd, dus rookkanaal zolder wordt nog gedragen door 1e verdieping.

Rookkanaal over twee verdiepingen verwijderen

Rookkanaal verwijderen van de eerste verdieping en op zolder. Graag ook het afvoeren van het puin. Een gemetselde schoorsteen met nog een losse pijp. Om een kamer te maken op zolder, willen we de schoorsteen kwijt. Het dak is een pannendak. Waarschijnlijk zijn er nog reservepannen. De sleutel van de woning krijgen we mei 2018. Er is een foto beschikbaar.

Schoorsteen volledig of alleen van dak verwijderen

Het slopen van een schoorsteen op een puntdak (hoekhuis en schoorsteen zit aan kant van buitenmuur) en het eventueel verwijderen van het schoorsteen kanaal op de 1e verdieping en schouw op begane grond. Het schoorsteenkanaal op de zolderverdieping is al verwijderd. Hierbij ook graag het herstellen van de ontstane gaten en dak herstel op de plek van de weggehaalde schoorsteen. Graag ontvangen we een prijsindicatie gesplitst in het apart verwijderen van de schoorsteen op het dak en het verwijderen van de schouw en 1e verdieping rook kanaal. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren. Het huis heeft 2 verdiepingen en een zolder. Er zit een dakkapel op zolder en een hoekwoning dus via een steiger kan het dak betreedt worden.

Afbouw op casco houtskelet

Wij hebben een kavel gekocht in Boskoop en willen ons droomhuis natuurlijk bouwen. Wij gaan een houtskelet woning laten plaatsen (wind en waterdicht) inclusief 'hr+++' glas en zoeken een aannemer die dit voor ons wil afmaken? Doen jullie dat ook? De woning heeft een afmeting van 8 bij 12 meter. Zie de bijlage. (Zonder schoorsteen). De architect is dit aan het tekenen en krijgen 6 december een tekening en wordt de vergunning gelijk aangevraagd. Aantal punten die moeten gebeuren - Heipalen (13 meter en wij hebben een sonderingsrapport) - fundering - Betonvloer op alle verdiepingen - 0 op de meter als doel en gasloos - vloerverwarming - lucht/water warmte pomp - volledige elektra werk. Stopcontact dozen en kunstig buizen zijn al aanwezig. - stucen hele woning - trap naar 1e verdieping en zolder leveren en plaatsen - gevelstenen plaatsen. Keuken en badkamer wordt door een ander partij gedaan. Ik hoor graag of jullie dit doen en of wij zo snel mogelijk een af.

Verwijderen van de schoorsteen en dak dichten

Wij willen de schoorsteen op het dak en het rookkanaal op zolder laten verwijderen en het dak laten dichten. Het puin dient te worden afgevoerd en de verdere afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Schoorsteen verwijderen op het dak

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schoorsteen op het achterdak van het huis. De schoorsteen diende als ventilatiekanaal en is op de begane grond, eerste verdieping en deels op zolder al verwijderd. Optioneel in de offerte graag het afvoeren meenemen. Schoorsteen is goed bereikbaar.

Schoorsteen binnen afbreken

Ik wil een schoorsteen aan de binnenkant van de woning verwijderen. Alles loopt op een verdieping. Mijn vriend heeft de helft al weggehaald. Het rookkanaal moet niet verwijderd te worden. Ik wil namelijk de zolder opknappen.

Schoorsteen slopen

Schoorsteen moet gesloopt worden. Deze steekt ongeveer 1 m boven het dak uit. De muur + schouw welke op zolder staat moet ook gesloopt worden. Deze muur is niet dragend. Muur is 4m lang en loopt in een punt schuin af. Het hoogste punt is 2m.

Schoorsteen van de zolder en het dak verwijderen

Verwijderen van een schoorsteen op dak en zolder. Tijdelijk dichtmaken van het dak. In de toekomt zal hier wel weer een schoorsteen terug komen. Overige verdiepingen kunnen we zelf. Puin afvoeren kunnen we ook zelf. Zie foto's. Op zolder wijkt de schoorsteen van de muur af.

Partners

Partners van Casius